arcatera Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 arkadaşlar biliyroum çok başınızı ağrıttım ama her sorunu hallettik hemen hemen ufak tefek sıkıntılar dışında bir dolu çalışan güzel bir türk serverı bulamadık parasız üç arkadaş varmı yaw lütfen son istek Baggio arkadaşımızın açdığı topicdeki bütün siteler hemen hemen çalışmıyor yada devre dışı çalışanlarda incin top oynuyor varmı arkadaşlar şöyle dolu dolu oynaya biliceğimiz bedava bir server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 arkadaşım iki topic altında Ardenia UO Shard topici var Runuo ile yapıldı.ve rp shardı rp yapmak isterseniz buyurun gelin.ancak fazla oyuncu yok biraz biz bize oynayacaksınız artık ama iyi de olur yani ortam boş biraz runuo serverda oynamadıysanız onu öğrenirsiniz[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcatera Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 arkadaşım server adresi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Nebula,Quaxis,Ring Of Life,Silver Serpents bunnar en iyileri bir milyonda biri olanlar :D[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcatera Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 arkadaşım nebula üye alımını kesmiş quaxis bizim üyelik baş vurumuzu reddetti nedenini bilmiyorum diğer ikisinede girdim bom boş du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar