yosun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Doğrumu görüyorum? O o beyaz şeyler... ewt, ewt her yerdeler! Ama onların ne trigonometrik değerini alabiliyorum ne sanal bölümünü? Oysa, oysa sabaha kdr bunlara çalışmıştım :( Bir sınav haftası ancak bu kdr baltalanabilir sanırım, yok yane bilsem başka bişi isterdim :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 kadıköy moda'da bile arabaların üstleri tuttu. yerler çok ıslak olduğu için tutmadı yüksek yerler tutmuştur baya. hadi yine iyisiniz. tatil olma ihtimali var.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ya çok mutluyum heryer bembeyaz lapalapa kar yağıyo hala... Hemen bi resim koyucam ama karanlık olduu için kalite düşük kusura bakmayın Ayrıca Leventteki yağış hakkında bi topic[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Şimdi tv söledi nettende kontrol ettim yarında yağıcakmış... Haberleri karıştırıyorum şu an... (resmide maile yolladım gelmesini bekliom...)[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Hayırlı olsun..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ee tatil yok mu[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonaZZoli Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yoh tatil şu ana kadar ist. için bu vakitten sonra yapmazlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Böhöööö tatil daha duyrulmadı ben çıkıyom evden walla okula doru (mecburen sınavlar var) biri bana haber versin tatil olursa :)[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 anaa tatil değil mi yani şimdi? deliler kar tutmuş durumda ama?[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 oooooooğf[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bahçeşehirde kalın kar var,heryer tuttu.[hline]benim hala umudum var. turktelekom'a kafam girsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 tuttu ama tatil yok kardesim yaa..hic dusunmuyor bunlar bizi canim..simdi sogukta git falan :P[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 İstasnbul da tatil şimdi açıklandı[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Hangi kanalda dinledin?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yok öle bişi valla.. hatta valinin "okullar açık, eğitime devam edilecek." altyazısını gördüm.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yalannn tatil yok hadi okulaa benimde 15 dakkam kaldi :([hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Atvdede öyle dendi[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Şuan için bir kumar oynuyorlar tatil yapmayıp birçok sene yaşanan olaylar unutulmuş gibi şuan oturdugum yerde yerler hep kar adamlar yüriyerek geçiyor bastıkları yer 5dk sonra tekrardna kar oluyor ne mantıktır anlayamadım.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Bana annem gelip boşuna kalkma tatil edildi dedi. Sonra 'yok deilmiş vali herdaim okullar açık demiş' dedi. Tam orada msg ı yazıp çıktım birdaha da giremedim. Valla bende çok özür dilerim. Annem gelince hangi kanalda böle bişey dendiğini vs vs öğrenirim....[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Yeni vali çok berbat... Gene Saçma sapan bişeyler söyledi "Yağarsa Tanrı'yla beraber" mi ne öyle bi açıklama yaptı. Ee Valide dinci olursa herşey olur. Yalnız görecek o acayip tepki alacak tatil etmediği çin trafik falan allak bullak bizim okul zaten dağda arabalar çıkamıyo yukarı[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Doğuda bukadar insan yok bukadar trafik yok eger dersekenki yürüyenler için diyorum onların bütün kışı öyle geçiyor biz burda 3 5 gün max 6 gün olur kardan dolayı yollar kapanır kısacası alışıklar bizim alışık olacagımız kadar uzun sürmüyor 2 3 sene önce yine böyle bir inat edip gidin dendi 3ders zamanı gelin dendi ne oldu ben anlatayım kadıköyden üsküdara yürüyerek geldim kar bu yağmur değil neyin ne olacagı okadar kolay kestirilemiyor büyük bir risk alarak yaptılarki kardeşimin okulu çamlıcada arabaları kaymış başka bir araca vurup yaralanan olsaydı vali çıkıp mesuliyet benim mi diyecekti hayır büyük ihtimalle haberi bile olmıyacaktı.Ota boka tatil olmasına karşı biriyim ama sonuçta burda insan hayatıda devreye giriyor veya çekilen sorunlar.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 06 January 2004 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Benim okkulum bitti tatil ama fizban konusmak icin konusma allah rizasi icin ya erzuerumla istanbulu bir tutuyorsun ben oralarda yillarca yasadim ortamin duyanin farkini gorunce yamulursun tabiki tatil olucak burada o cok buyuk gordugunuz amerikadada kar yaginca tatil oluyor konusmak icin konusmayin ya said: fizban, 06 January 2004 14:27 tarihinde demiş ki: çamlıcada eğer kardeşinin servisi kaymışsa bu şöförün suçudur, zincir takaymış. 'alışık değiliz' diyosun, alışacaz. fazla tatil yapan bi milletiz. okulun maksadı okula gidip gelmek, eğitim yapmak. tatil yapmak değil. 3-5 gün kar var diye 3-5 gün tatil olacak diye bişey yok. kar okula gitmeyi imkansız kıldığı zaman tatil olur. bugün de gayet gidilebilirdi yollar. 2 sene önceki olay hataydı; vali bu değildi. çektiğiniz sorunsa, sorun da çekeceksiniz kardeşim ne var şurda 2 saatiniz gidiyo yolda max. 2 gün sonra okulunuz bitsin iş hayatına girin o zaman göriyim sizi. 'işler tatil olsun' mu diyeceksiniz ?[hline]ölmeden önce ben de melektim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Çok saçmaydı bu gün bence tatil olmalıydı Duyduğum kadarıyla vali kesin olmıycak flm demiş bence zaten hata sırf bu (dedimi duymadım öle diyolar) kesin olmıycak ne demektir? Zaten o andan itibaren yollar iyice kapansa vs vs bu adam bu lafı söledi diye kapamaz. Valinin dinclik konusuna gelince ne dediini bilmem ama hac'da diilmi o adam? Ayrıca İstanbul'u ülkenin doğusuyla karşılaştırmakta çok saçma. tamam bencede böyle bi ayrım olmamalı ama durumlar belli. Onlar için sıradan olan bizim için olağanüstü hal oluyo. Sonra bi istanbul sırf levent taksim vs vs gibi birbirine yakın ve merkezi diil ben kavacıkta oturuyorum mesela ve normalde (otobüsle) kadıköye 1 saatte gidiyorum aşağı yukarı. Bu gün çektiklerimi siz düşünün...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Herkes işine üniversitesine bilmemnesine gidiyor. Amaçları öğrencilere işkence etmek değil. Bide böyle nasıl gidicez gelicez diye ağlayan bazı öğrenciler okul tatil olunca internet cafeye sinemaya felan gidiyolar. O zaman dalasım geliyor sağa sola. Zamanında bizde yaptık. :p[hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 her kar yagdiginda tatil olacak olsaydi, oho rusya'da okul kavramini kaldirirlardi :)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar