Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sponsor Görü$meleri .

d3athwave

Öne çıkan mesajlar

CEDAY sanırım farklı bir gözle algılamı$ bu iletimi sahtekarlık yaptıgımız yok ceday ben birebir gercek iletiyi göz önüne sundum buyrun inanmaniz icin gelin size ultima icin ayrılmıs klasore baglanmaniz icin login pass ve sifre vereyim. ulaknet e ait olan. Ciddi bir i$e girmek istiyoruz guvenebilecegimiz kisiler arıyoruz paticik com forumları bu alanda genis kitleye sahip oldugu icin bu tercihde bulunduk.[hline]may the force be with you.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.ulakbim.gov.tr/ulaknet

UlakNet Ulusal Akademik Ağ. Özelden de dedigim gibi benim bildigim kadarıyla en son UlakNet ODTÜ ve Tübitakın altında üniversitelere egitim amaclı baglantı saglıyordu.

UlakNet hangi mantıkla gidip UO serverı acsın yaf??

Yurdum o hale geldiyse yazık walla..
Ki daha gelmemiştir bence..
Sosyal ağlarda paylaş

Ulaknet zamaninda irc serverini bile kapatmisti, niye acsin oyun serveri? Herhangi bir Ulaknet mail adresi, bir yerlesik telefon, bir yetkili ismi verilmemesi ve bu kadar ciddiyetsizce, forumlardan sponsor aranmasi da ayrica suphe(ler) uyandiriyor tabii. Yine de sahtekarlik yapmadiginizi bir sekilde kanitlasaniz bile bu sekilde server aramamanizi salik veririm ben.

(p.s: Sen kimsin ki diyebilirsiniz, oyle birsey derseniz Nebula'nin tarihini arastirirsiniz, pek tecrubesiz degilimdir)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

o dediginiz CEDAY eskiden idi UlakBim'di suanda oyle birsey yok UlakNET benim üstümdeki kisiler tarafından satın alındı. suanda yoneticileri AdaNET IRC Sorumlusu SLAYER'dir. SLAYER VE FalcoN isimli kisiler tarafından alınmıstır .
ve uzun bir süre oluyor bu olalı .
daha oncede boyle bir ise girdik her$ey hazırdı fakat gorustugumuz kisiler linux sistemi oldugu icin calıstıramadıklarından gozden kayboldular. UlakNET Sponsorlugunda bir UO Shardi acmak istedigimiz icin de boyle bir duyuru getirilmistir . SLAYER tarafından onayı alınmıs ve bu konudaki yetki erisimi bana verilmistir . olası bir durumdada bu gerceklesicektir calıstırılırsa.[hline]may the force be with you.
Sosyal ağlarda paylaş

hım bir yandan Baggio mantıklı soylemis [email protected] email adresini vereyim size buyrun onu kullanın iletisim icin. SLAYER VE FALCON yani oguz bey ve fatih beydir .
Buradan irtibata gecme nedenimide belirttim UO konusunda genis bir kitleye sahip bir alan burası . bu sebeptende saglıklı bir is cıkarabilecegimizi dusundugumuzdendir .[hline]may the force be with you.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla inandirici gelmese de, Slayer `in adinin Oguz oldugu dogru :) Bu da isin icine inandiricilik katiyor bir anda :)

Tam olarak ne isteniyor ? Dedicated bir sunucu mu verilecek ? Yoksa bir sunucuda belirli bir alan ve kullanici mi ? Illa Sphere mi olmasi gerekiyor ? POL olamaz mi ? Hem en azindan calinmaya karsi sadece binaryler atilir sunucuya, boylelikle bir anda olabilecek bir tepetaklak gelisme de onlenmis olur.

Ha istedigimiz Linux dagitimi kurabilecek miyiz ?

[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net

[Bu mesaj sharky tarafından 06 January 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

deathwave acıkcası sponsor arıyordum ama lınux hayatımda hıc kullanmadım yanı gozden kaybolma fln demıssın ben ve bı kac arkadasım hakkındada ... Bu arada eger windows a cevirirseniz gercekten daha iyi server teklifleri ( genel olarak konusuyorum ben olmaz baska biri olur ) alacaksınız buna eminim.Cunku su anda Turkiyede hemen hemen herkes windows kullanmakta bu bir gercek...Bence bu 2 dakkalık win kurulumunu gerceklestirmelisiniz...Zor bisey olmadigi kesin :)[hline]Imza yoh,parmak bassah ?
Sosyal ağlarda paylaş

sharky'e ; Kullanılan bir sunucuda belirli bir alan verilicek ayrı bir dedicated saglanmıcak. sphere olması gerekli degil POl de olabilir asıl nokta bu islemi tamamlayabilmektir. i$in özü sorunsuz sekilde serveri tam anlamı ile çalıştırabilmektir.
FRP_MASTER'a ; sistemi windows yapmak elbetki sorun degil ama asıl problem sistemin kurulu olması sonucunda bir ircd tabanı windows uzerinde calıstırılamaz salaklıktır . Linux bu konuda ideal olan istemcidir. yani windows kurmamız demek makinemiz üzerinde olanları sallamamız demektir. ha ne olabilir wmware yapabiliriz 2 sistem calıstırarak ama bu da ram ve cpu u asırı yer ve 10gb harddiski silmek demektir.
yani windows bir oyun sistemi olarak bilinir elbetki ama sistemimiz linux bu sistemde bu isi yapabilicek birisi varsa bunu dusunebiliyorsa biz her olanağı sağlamaktayız.[hline]may the force be with you.
Sosyal ağlarda paylaş

POL kurulursa scriptleri yeniden yazmak gerekiyor hazır olanları. scriptlerde gercekten bu işle uğraşıyorsa yani. hem polün scriptleri sphere den 546165561 kat daha iyi ve hızlı cali$ir.spherenin scriptleri text polün scriptleri binary. Binary'de text'ten hızlı calısır. işte olayda burada bitiyor bunu yapabilecegini düsündükten sonra imkanlar bizim tarafımızdan sunulur.[hline]may the force be with you.
Sosyal ağlarda paylaş

Dedigim gibi tam olarak ne istiyorsunuz ?

- Yani bu tur bir servis gelistirilecek ( sunucunun turu ne olacak ? ) ve gelistiriciler servisin gunun birinde uyarilmadan kapatilmayacagini nereden bilecekler ?
- Deadline var mi ? Varsa ne zaman ?
- Linux dagitimi ne ? Bu benim icin onemli bir etken.
- Sozlesme yapilacak mi ? Sadece internet uzerinden konusularak mi halledilmeye calisilinacak ? Yoksa yuz yuze bir gorusme sonrasi taraflar ne istiyor, ne kadar bir zamanda neler yapilabilir, tartisilabilecek mi ?
- Linux dagitimi ne ? Soylemiyorsun israrla, o yuzden tekrar soruyorum :)
- Sunucu uzerinde ne kadar yetkimiz olacak ?
- Sunucu PC mi ?
- Sunucunun Yonetimi uzerine gelistiricilerin ne kadar yetkisi olacak ?
- Sunucu gelistiricilerin keyiflerine gore mi gelistirilecek ? Yoksa bunu ulak.net mi belirleyecek ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

$imdi
1. Makine PC degil Dedicated.
2. Bizimle bu çalışmaya giren ki$i tabiki sunucuda yüksek konsey olucaktır bizlerle birlikte.
3. bir süre sonra kapanırmı , kapanmazmı sorularına cevap hayır oyle bir durum asla soz konusu olamaz.
4. uygun gorulurse internet'ten dısarı cıkarak real'ede yansıyabilir eger ihtiyac görülürse sözle$mede yapılır .
5. geliştiriceler ve ulaknet idare eder.
6. RH9 LİNUX![hline]may the force be with you.
Sosyal ağlarda paylaş

1. PC den kastim, SPARC mi olacak ti. Sizin ki tam dedicated de degil aslinda, varolan bir sunucuda bir kullanici acmak gibi bisey.
2. Sunucuda yukek konsey olmak ? Yani ornegin ben dunyayi yaratacagim ve siz her seykilde yonetici olabilecek misiniz benim sunucum da ?

Tesekkur ederim sorularima cevap alabildigim icin. Basarilar.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

Tubitak diye birsey yok arkadasım ;) UlakBIM diye birsey yok UlakNET Satın alındı suanki yonetimi SLAYER VE FALCON'dur oguz bey ve fatih bey yani.
evet sharky kurulan dunya uzerindeki sorumluluklar bu dunyayı bize sunan ve bizler tarafından yonetilicektir.
tabiki dünya kurucusunun ayrı özellikleri olucak shardın sorumlulukları kendisine ait ama elbetki bizimde söylediklerimiz yerine getirilicektir ..[hline]may the force be with you.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...