Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asguard Runuo Hepinize hayırlı ugurlu olsun

noface

Öne çıkan mesajlar

Kervana bir shard daha katıllacak hazırlanın arkadaşlar test aşamasında acıktır server.Benim vaktim var tester olmak istiyorum diyen varsa buyursun gelsin[hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!

[Bu mesaj noface tarafından 06 January 2004 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj noface tarafından 06 January 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

noface nasılda sustun ? adsl oldugunu anlayınca durum ortaya cıkınca ele verdiniz biticeksiniz her kablo shardi gibi sizde kapanacaksiniz player lar gelmicek kapanacak mecbur[hline]http://www.miracle-dreams.com
I'm Dead Human
Azimle Sıçan Dağı Deler Asgard Azimle Sıçıyor
Asgard Uo Shard Adsl 512kb İle Teste Açılmı$tır Hep 512kb Olarak Kalacaktir
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne diyeyim öyle bir saldırdın ki belliki bir kablo kazazedesisin falan sanırım ama bizim ne ortamda bu shardı hazırladıgımızı ne nedir nasıl falan sormadan saldırmanı anlamsız buldugumiçinde cevap yazmıyacaktım ama bence hatalı davranıyorsun biz diye başlayan sözlerdende nefret ederim ama kapanmak için açılmıyoruz ole diyeyim sana[hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
extacy, 06 January 2004 02:12 tarihinde demiş ki:
noface nasılda sustun ? adsl oldugunu anlayınca durum ortaya cıkınca ele verdiniz biticeksiniz her kablo shardi gibi sizde kapanacaksiniz player lar gelmicek kapanacak mecbur[hline]http://www.miracle-dreams.com
I'm Dead Human
Azimle Sıçan Dağı Deler Asgard Azimle Sıçıyor
Asgard Uo Shard Adsl 512kb İle Teste Açılmı$tır Hep 512kb Olarak Kalacaktir

hayir beni ilgilenmez ama dikkatimi cekdi demeden duramicam
adamlar acmis bi sekilde 512k yada 100mpbs nedirki bu agresif tavirlar? yani nedir kazanciniz ben agresifim kralim I rule all musunuz nedirki yani :)[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
extacy, 06 January 2004 02:12 tarihinde demiş ki:
noface nasılda sustun ? adsl oldugunu anlayınca durum ortaya cıkınca ele verdiniz biticeksiniz her kablo shardi gibi sizde kapanacaksiniz player lar gelmicek kapanacak mecbur

Ne bicim bir tavir bu ya? Saygisizlik bir defa, emege saygisizlik. Ayrica oyle bir de soylemissin ki sanki adam 882mbit hatla actigini iddia etmis de sen yalanini yakalamissin, ya da adslden acmakla buyuk bir suc islemis. Nereden biliyorsun ki daha sonra sponsora gecilmeyecegini? Henuz test asamasindaki sharda 512k'nin kaldirmayacagi olcude player girer mi ayrica? Falan da filan.. Sonuc olarak tavirlarin hos degil.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

servera gırer bakar adam haaa lag var der yorum yapar veya herhangi bir sey için bir fikir üretir falan evallag ama bu acıldıgı an imdattttt server acıyorlar amannnnn vayyyy vayyyyyyyyyyyy tarzı haykırınca inanın bende şaşırdım eheheh neyse gerekeni soylemişler zaten gelin görün fikirler ve eleştirilere açıgız[hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...