noface Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Kervana bir shard daha katıllacak hazırlanın arkadaşlar test aşamasında acıktır server.Benim vaktim var tester olmak istiyorum diyen varsa buyursun gelsin[hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! [Bu mesaj noface tarafından 06 January 2004 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj noface tarafından 06 January 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 gırmek istiyen olursa forumlarımıza girip orda gereken bilgi yazıyor http://asgard.clanwm.com/forum[hline] DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 [Bu mesaj Smokey tarafından 06 January 2004 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extacy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Tester'lara ilerde 3ün 1'ini vericeksiniz o yüsden hic gelmiek daha iyi birde Adsl yada Cable Olmaz İnsallahki Kesin Öledir İsminde Hayır Yok.[hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Testerlar ne isterler genelde staff olmak falanmı ? 3 ün biri cok kotu bir kelime bence ama emek harcayanlara odul olacak tabi np[hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extacy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Server ne adsl mi kablo mu ? sonuc olarak aynı kapıya cıkıo zaten kablo = adsl fark etmiyor sanırım cvp gelmedigine göre adsl dir ya 512kb olur kesin yada 1024kb[hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 neye adsl veya baglantıya taktın onu anlamadım ama neyse[hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extacy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Kablo internet hattı diyorum ip den baktım 512 kb adsl hata 128 kb[hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Azimle Sıçan Dağı Deler Asgard Uo Shard Adsl 512kb İle Teste Açılmı$tır Hep 512kb Olarak Kalacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extacy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 noface nasılda sustun ? adsl oldugunu anlayınca durum ortaya cıkınca ele verdiniz biticeksiniz her kablo shardi gibi sizde kapanacaksiniz player lar gelmicek kapanacak mecbur[hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Azimle Sıçan Dağı Deler Asgard Azimle Sıçıyor Asgard Uo Shard Adsl 512kb İle Teste Açılmı$tır Hep 512kb Olarak Kalacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ya ne diyeyim öyle bir saldırdın ki belliki bir kablo kazazedesisin falan sanırım ama bizim ne ortamda bu shardı hazırladıgımızı ne nedir nasıl falan sormadan saldırmanı anlamsız buldugumiçinde cevap yazmıyacaktım ama bence hatalı davranıyorsun biz diye başlayan sözlerdende nefret ederim ama kapanmak için açılmıyoruz ole diyeyim sana[hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Hayırlı Olsun +UP[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: extacy, 06 January 2004 02:12 tarihinde demiş ki: noface nasılda sustun ? adsl oldugunu anlayınca durum ortaya cıkınca ele verdiniz biticeksiniz her kablo shardi gibi sizde kapanacaksiniz player lar gelmicek kapanacak mecbur[hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Azimle Sıçan Dağı Deler Asgard Azimle Sıçıyor Asgard Uo Shard Adsl 512kb İle Teste Açılmı$tır Hep 512kb Olarak Kalacaktir hayir beni ilgilenmez ama dikkatimi cekdi demeden duramicam adamlar acmis bi sekilde 512k yada 100mpbs nedirki bu agresif tavirlar? yani nedir kazanciniz ben agresifim kralim I rule all musunuz nedirki yani :)[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 insanları kastırıp da sonra 2 gün sonra serverı kapamıcaksanız 28.8kbps olsa baglantınız saygı duyarım ama ne yazıkki ev serverlarının hepsi acılısından max 15 gün sonra kapandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bu konuda taza artı pir veriyorum yani artı 1 :D[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 shard kapalı :P daha dakka bir gol 1 hehehe[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ah cok sorry acikmis :D da bu lag ne ?[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ula Siz Özelden kapışsanıza[hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Kapamıyacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz[hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: extacy, 06 January 2004 02:12 tarihinde demiş ki: noface nasılda sustun ? adsl oldugunu anlayınca durum ortaya cıkınca ele verdiniz biticeksiniz her kablo shardi gibi sizde kapanacaksiniz player lar gelmicek kapanacak mecbur Ne bicim bir tavir bu ya? Saygisizlik bir defa, emege saygisizlik. Ayrica oyle bir de soylemissin ki sanki adam 882mbit hatla actigini iddia etmis de sen yalanini yakalamissin, ya da adslden acmakla buyuk bir suc islemis. Nereden biliyorsun ki daha sonra sponsora gecilmeyecegini? Henuz test asamasindaki sharda 512k'nin kaldirmayacagi olcude player girer mi ayrica? Falan da filan.. Sonuc olarak tavirlarin hos degil.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: extacy, 06 January 2004 02:00 tarihinde demiş ki: kablo internet hattı diyorum ip den baktım 512 kb adsl hata 128 kb Hadi ip kusagindan adsl'i anladin, hizini nerden anladin ayiptir sormasi?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ahahaha baggio süpersin ya acayip mort edion adamları heheh daha cok kitap daha cok .... anladın sen anladın =) anladın anladın hamit abi rulle[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Yaw beyler kablonetin 512 den fazla baglantı hizmeti yok sanmayın bence hata edersiniz.1024 Hizmetide var :D[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 servera gırer bakar adam haaa lag var der yorum yapar veya herhangi bir sey için bir fikir üretir falan evallag ama bu acıldıgı an imdattttt server acıyorlar amannnnn vayyyy vayyyyyyyyyyyy tarzı haykırınca inanın bende şaşırdım eheheh neyse gerekeni soylemişler zaten gelin görün fikirler ve eleştirilere açıgız[hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar