Apache Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Uzun zamandır dusunuyordum vakıt nakıt ıkılısı yuzunden baslayamıyordum.Sımdı oyuna avaturk te baktım stokları tukenmıs,kangurumda onla orantıyla tukenmıs ben boyle kredı kartsız nereden alabılırım bu meretı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 sankı gıcıgına bıtmıs urunu resmini koymuslar bıde[Bu mesaj Apache tarafından 05 January 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Kredi kartsiz alman imkansiz :-p yurt disinda bi arkadasin felan warsa o bi kiyak yapabilir anca baska caresi yok kredi karti bulman lazim[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Yanlız söyle bir şey yapabilirsin. Bir tane web card çıkartırsın kendine ve hesabından oraya limit açar alırsın oyunu. Bu şekilde olabilir. Gidip bir bankayla görüş meela Garanti veriyor web card hizmeti. Başka hangi bankalar var bilmiyorum ama en azından garanti ile görüş. Hatta 444 0 333 nolu Alo Garantiden de bilgi alabilirsin bu konu hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 GOLD'un ne özelliği var si+daoc mu?[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 foundations da olması lazım içinde[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 daoc gold var bende.. daoc us+si+foundations var.map ve kitapçıklar var..başarılı.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar