Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Baskent-Con 5 28-29 Şubat 2004 tarihlerinde Başkent Üniversitesi Kampüsünde yapılacak. DM kayıtları başladı. Aralık-Ocak arasında devam edicek. Oyuncu kayıtları ocak-şubat arası olcak. Grudge'ın DM olduğu bir oyunda oynamak isterdim :) İstanbul'dan çok insan bekliyorum arkadaşlar umarım gelirsiniz.. Ayrıntılar için: http://www.baskentbkft.com sitesine bakabilirsiniz.[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez.
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Geliriz. Kalacak bi yer göster, gerisi sorun diil... :-P
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Grudge oyuncu olmak ister bence. Sürekli "yeter be" diyip duruyo oyun aç denildiğinde... :-P
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 kalacak yer bol anasını satayım gelin gelin
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 gelirsem oynarım walla :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bende oynamaya geliyorum...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 inşallah zamanım uyar da katılırım.. geçen seferden hırsım var zaten yakacam yıkacam orayı ;)[hline]smthng about sx&drt
arc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bız de uğricaz outtrader ile , di mi lan ouT? *şaşkın şaşkın sağına soluna bakınır*[hline]I look inside myself and see my heart is black
Magic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 tamam benzini siz fifti fifti halledin, ben gelmezsem adam diilim! de nerede kalıcaz bone ? senin araba da yatılmazda billaha![hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 hmm... yaw kursa falan başladım gene. mali yönden sarsıntıdayım. bitarafıma kaçmasın??? ne kadar çeker ki?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Öne çıkan mesajlar