Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Baskent-Con 5 28-29 Şubat 2004 tarihlerinde Başkent Üniversitesi Kampüsünde yapılacak. DM kayıtları başladı. Aralık-Ocak arasında devam edicek. Oyuncu kayıtları ocak-şubat arası olcak. Grudge'ın DM olduğu bir oyunda oynamak isterdim :) İstanbul'dan çok insan bekliyorum arkadaşlar umarım gelirsiniz.. Ayrıntılar için: http://www.baskentbkft.com sitesine bakabilirsiniz.[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Geliriz. Kalacak bi yer göster, gerisi sorun diil... :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Grudge oyuncu olmak ister bence. Sürekli "yeter be" diyip duruyo oyun aç denildiğinde... :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 kalacak yer bol anasını satayım gelin gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 gelirsem oynarım walla :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bende oynamaya geliyorum...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 inşallah zamanım uyar da katılırım.. geçen seferden hırsım var zaten yakacam yıkacam orayı ;)[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bız de uğricaz outtrader ile , di mi lan ouT? *şaşkın şaşkın sağına soluna bakınır*[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 tamam benzini siz fifti fifti halledin, ben gelmezsem adam diilim! de nerede kalıcaz bone ? senin araba da yatılmazda billaha![hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 hmm... yaw kursa falan başladım gene. mali yönden sarsıntıdayım. bitarafıma kaçmasın??? ne kadar çeker ki?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar