Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Rejuvaniton poiton nasI yapILıyordu. Daha doğrusu maLzemeLer neLerdi onu soruyorum 3 g.heal 1 g.mana birde amuletti galiba(hatırladığım kadarıyla) ama oLmuyor deLirecem azcIk. HatIrLatan oLursa sevinirim.[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 amuletsiz oluyodu hatırladığım kadarıyla, sadece potionlarla[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 3 heal 3 mana = 1 reju idi sanırım 3 heal 3 mana 1 gem = 1 full reju olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 3 reju = 1 full reju[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 peki bu heaL Ler mana Lar super mi greater mI normaL mi?[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 3 normal Mana yani bildiğimiz Minor Light Normal (normal yazmıyo hani bişey yazmıyo) Greater Super var ya ortadaki işte 3 tane heal gene aynı 1 de chipped gem diye biliyorum...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 3 mana + 3 health=Reju 3 mana + 3 health + gem = Full reju 3 reju = Full reju gemin boyutu farketmez. chipped olursa ekonomik olur mana ve healthlerin boyutu da farketmiyo ama gene nekadar ufak, okadar ekonomik :) [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 05 January 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 abi deniyorum olmuyo 1.10 da kaldırmışlar mı ne? allah allaaaah[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 1.10 da değişti o, mana satılmasıyla birlikte 3 healing + 3 mana + 1 chipped gem = reju 3 reju = 1 full reju. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 evet ya değiştirmişler çok fena olmuş... pfff ne yapcaz şimdi üfff... barbar sayesinde reju depolamıştım bitti rejular hehehe sıçtııım![hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 uzun süre druid oynadıktan sonra potion u unutmuştum. bir druid aç :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar