McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Arada hızlanıp arada çok beklettiği oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 lag yok ama 3 kere ld oldum kafayi yedim yine gece gece.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ben bir kere girdim, ld oldum , hala giremiyorum, siz de nasıl durum?[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ya bende iyi 3yesil geziyorum dolasiyorum. sonra birden kizariyo cat ld. sonra giriyorum hicbisi olmamis gibi yine ld..[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 350 civari ping war ama cok fazla loss war direk ld :( :([hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 3 yesil su anda hic bi sorun yok gibi nadiren loss oluyo oda salise surmuyo zaten yani hersey normal su anda hatta eskisinden bile iyi gibi[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 nasi yaws ben daoca ping atamiyorum :( :([hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bu arada kar yagmaya baslamis telekoma yeni bahane cikcak balıklardan sonra kablolar donmus mesela![hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 10 dakikada 3 kez ard arda çatır çutur linkdead oldum, bi benmi yaşıyorum bunu ?[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 yok bendede ayni su anda 1 2 saat hic lag olmadan cok rahat oynadim ama 10 dk once gene lag basladi ilginc hain balıklar kabloları yidi gene[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Gladric, 06 January 2004 01:14 tarihinde demiş ki: bu arada kar yagmaya baslamis telekoma yeni bahane cikcak balıklardan sonra kablolar donmus mesela![hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay lolll[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Dün gece 22:30'dan beri bağlantım 3 yeşil. Kozyatağı-İstanbul-256k adsl.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar