Wacky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Her sabah ve akşam vapurda maruz bırakıldığım reklamına biri dur desin kafayı çizmek üzereyim. Ayrıca o "Levent" (Gözün aydın Levent!!) rolündeki arkadaşa da göz amelyatından fazlası lazım... İşiniz düşerse nolur gitmeyin o hastaneye. Töbe yarabbi..[hline]Madem herkes bigün ölecek, o zaman ben niye ölüyorum ya?! (!!) Phann - Exca/Hib Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 o ne ya hiçbişi anlamadım?? anlatır mısın nedir ne deildir konuyu[hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 +1 ya o reklam ya da bi belgesel ( belgesel sanırım daha çok akşam seferlerinde veriliyor ( ama hep aynı belgesel ))[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bana da aynen gına geldi o hayrunnisa hastanesinden bi de oyakbank reklamının iğrenç ıslıklı melodisi vardı ama artık az gösteriyolar çok fazla kafa ütülemiyo...[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Abi bide şarkısı varya: "Hayruuunisaaa Hastanesiiii" Dımdımdırıdımmmm.. :D hauahuah Yemin ediyorum hastasıyım :D[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 hayrunnnisssaaaa hastaaanesiiii, sağlıklı göözleeer :tebrikz: yarın erkenden kalkıp vapura yetişecem okul için, ve her sabah gördüğüm bu antipatik, sinir gerici reklamı izleyeceğim... İMDAAT[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Reklam diil sabah işkencesi haftada 4 gün leventin suratını görmekten baydım senelerdir :) Bi insan o kadar boş bakabilir zaten,merdivenden atasım geliyo çıktıkça :P[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 evet evet evet kabuslarima giriyor gercekten benim gibi baskalari da varmis demek ki ahh bu kadar yapmacik bisey olabilir mi her sabah..ahh.. cok kotu 'gozun aydin annecim' of o bakismalar o sesler falan butun sinirlerim tepeme cikiyor cok yanlis bi reklam excimer laser yaptirmam gerekince de hayrunnisa hastanesine gitmicem aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Vapura tv koyanlara KAFAM GIRSIN! Yok Hayrunnisa yok Sarah Brightman icine ediyorlar vapur zevkimin bazen... Neyseki discman diye bisi icat etmisler, o da olmasa acinacak duruma dusecektik...[hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 BonePART geber! :p[hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben bu ne biçim imza! Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: BonePART, 06 January 2004 02:19 tarihinde demiş ki: gozunuz aydın levent bey derken o herifin aslıdna o kızdan hoslandıgını kızın yıllardır adamı oyalayıp zengin zuppelerle cıkıp emekci elventi tersledigini sabah sabah kızın neden gozun aydın dediğin anamayan leventin icinde dogan o umut parcacıklarının nasılda yuzune yansıdıgını gosteren basarılı bi reklam[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. Kocaman bir LOL ahahUHEUHEA Hayrunn hede hödö hastanesinde ne para var be kardeşim!!! Okul açıldığından beri aynı reklam.. Yeter ulan sıçtınız vapur sefama.. Koyacam T cetvelini tv nin içine o olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bence Levent aslında gay dir ve kızın toramandan ayrıldığını duyunca, evet hayaller kurmaya başlar toramanla birlikte olmanın, onla sabahlara kadar ofis odalarında oynaşmanın hayallerini. Kıza bakışından da bu belli olmaktadır zaten. Levent böylece "Göz amelyatı olacam" niyetiyle gittiği hayrunnisa hastanesinden daha çok kadına benzeyerek çıkar. Toramanı mutlu edebilmek içindir herşey. Aslında kızın "Gözün aydın Levent!" demesi, imalı bir "Artık onlardan kurtulmaman için bir sebep kalmadı, meydanı sana bıraktım" dır. "Onlar" ise burada gözlükleri değil, testisleri simgelemektedir. Leventin testislerini...[hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben bu ne biçim imza! Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar