karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 abcd sen okulunu bombala olsun bitsin kökten... bu arada fizban annemlere yalan söylersek aslında kalabilirsin rahatça bizim evde... abimin arkadaşıyım dersin olur biter... o da finallere inekliyo nasılsa... güzel güzel birlikte ineklersiniz (herifin yarın fizik finali var gece uyumamayı düşünüyo lol)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 perşembe mat finali var ki çalıştırcak zamanı olmaz ama çalıştırcak zamanı olsa hayır demezdi heralde... hayvan adamın her dersi aa ya böyle bir hayvan olmaz ki kardeşim...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abcd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 birileri banada mat çalıştırsın yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: karpuz, 06 January 2004 00:14 tarihinde demiş ki: ulan kar kar diye dua ediyosunuz, o kar yüzünden evine ekmek götüremiyecek o kadar zavallı insanı düşünmüyosunuz... amma egoistsiniz ya... olmasın tatil falan...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Madem öyle sen de o kadar kar yağsın diyenlere laf ediyorsun, mevsimi olduğu halde yağmayan karın aşırı sıcak havaların etkisi olmasını, bunun küresel ısınma ve çölleşmeye, doğal kaynakların kurumasına ve genişleyen ozon tabakası nedeniyle başta kanser olmak üzere binbir belalı hastalığın artmasını, insan türünün büyük acılar çekip belki de yok olmasını ve bunun yanında hayvanlar ve bitkilerin, kısacası şu anki ekolojik doğal dengenin yok olmasını hesaba katmıyorsun?[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 lise 2 isen çok güzel matematik çalıştırırım... gel icq ya istersen :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Rew sen niye offline oldun? bu arada ben kar yağmasın demiyorum da yerleri tutcak kadar yağmasın... hehehe allahın salağı[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abcd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 lise2yiim ewt :) gerçi asıl analitik geometriyi halletmem gerekiyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Lise 2 nin matematiğinde bişey yok ki? ne gördünüz şu ana kadar konu? analitik de de pek bişey yok :P biraz soru çöz yaparsın[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abcd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 TMyim zaten benn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abcd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 evet bizim oklda FM'lerde görüyo.. ama çok gereksiz başta iidi son konulara dogru lise1 fizige döndü ayynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ya analitik topu topu ax+by+c=0 o kadar... saçma salak bi sürü formül var hepsi mantıklı şeylerin formüle dökülmüş formları... hiç ezberlemene gerek yok ya 1 tane bile formül bilmiyodum sınava girerken, 100 aldım... neden? çünkü formül diye dayattıkları zaten belli bişey... 2 nokta arasındaki uzaklığın formülü varmış Karakök içinde [(x2-x1)Kare + (y2-y1)kare] lan bu pisagor işte? pisagordan farkı nedir bunun? x2 ile x1 in farkı bi kenarı y2 ile y1in farkı da diğer kenar e onların pisagoru direk veriyo işte hipotenüsü... ne formül ezberlettiriyon... Bu arada okul kesin tatil abi görmüyomusunz karı...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Analitik, Geometri ve Matematik derslerini TMler görüyo Fen fazladan, kimya, biyoloji, fizik + uygulamaları görüyo o kadar....[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abcd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 :D bizleri aydınlatııın için saol karpuuz.. :) ay inşalla tatildiir..ama asıl avrupa yakasına baya yağıyomuş galba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 valla bizim evin önü iptal şu an tatil olsa da olmasa da yarın gidemem ki ben okula :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abcd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 :D burayada lapa lapa yagıyo ama yerler ıslak işte... sabaha kadar böyle yagması falan lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 analitik çözmeyi özledim... trigonometriyi özledim... çarpanlara ayırmayı özledim... -demekki kenar ortay görünce napıcaz?... -kaçıcaz! demeyi özledim... ben lise 2 ye geri dönmek istiyorum[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Lise yılları hayatın en güzel yılları diyorum insanlar dinlemiyo ondan sonra üniversiteye gelince ya da üni bitince ağlıyolar işte böyle babacum gibi :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ben lisenin bi tek matematik kısmını özlemedim hehehe. Kötüydüm ilk iki mat dersinden sonra napim. Mat3-4 çaktım. 5'ten geçtim. Kötü anılar :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 TM emer..Okulda sıkıcı-bayıcı bir yer olmaktan öte değildir...ikisininde oldukca "Hoş(!)" anıları olduğundan olsa gerek.. said: -coLdwind-, 06 January 2004 00:33 tarihinde demiş ki: www.ibb.gov.tr kameralara bakın, görün. özellikle unkapanı köprüsüne.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Bu hükmeder ;) Süper görüntü.."Kar yağıyor bugün ankaraya,kar yağıyor uykularııma seeeeen uzaklardasıınn" *!Şarkıya başlar..* Doğa gücüne karşı koyacak kimse yok :p (Chemical sana demiyorum ehe)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 :) yani şu an var analitik diye bir ders... aslında bana saçma geliyo yani analitik matematik denklemlerinin graph (türkçesi neydi :P) üzerine dökümünden başka bişey değil ki? madem öyle o zaman parabol, hiperbol konusunu niye matematikde işliyosun :) bence analitik ya geometri ya da matematik içinde alınmalı....[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abcd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ben çıkıomm dua ediyim biraz :D iii gecelerrrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 abcd korkma kesin tatil... hadi iyi geceler sana[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 TM rox be tatl yapar gibi okula giderdik takılırdık öle hey hey modunda[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ne denklemi olursa olsun analitik zor olamaz diyorum... matematiği iyi olanın analitiği de iyi olur... zaten bilim dediğimiz şeyin dalları birbirini tamamlıyo... matematiksiz geometri, geometrisiz fizik, fiziksiz kimya, kimyasız biyoloji..vs...vs.... olmaz... puzzle ın parçalarını teker teker öğrenip birleştireceğimize tamamını yavaş yavaş öğrensek daha iyi olmaz mı ki?[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 1. si Yarın garanti tatil... 2. si burası analitik hede hödö yeri değil dağılın... 3. sü TS yim ve en Rullaz Da Gr@l bölüm orası 4. sü TM sux 5. si FM de sux 6. sı YD hepten sux... 7. sı TS rules... 8. si Ve en önemlisi burda karı izlemek isteyen varsa levent'e gelsin. [hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 06 January 2004 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar