Sorj Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 geliyorum us kay[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 kimse bisi yazmamis.. yaziiim dedim :-D git kay a[hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 swg dene kay may ne kaykay mi kayakmi anlamadim[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Sin, 05 January 2004 10:26 tarihinde demiş ki: swg dene kay may ne kaykay mi kayakmi anlamadim[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Gülmemiz gerekiomu?[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Sir Kay yuvarlak masa şovalyelerinden biridir. Iyi bir savaşçı olarak bilinir. Bazı büyülü güçleri olduğu da söylenir. aşağıdaki link i bir incele derim. http://www.kingarthursknights.com/knights/default.asp[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Eger yeni basliyorsan severek ayardim ederim oyunda bana msg at[hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 40 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 tamam atarımda su an görüşemiyorum alacağım kişiyle kacıncı katta oturdugunuda bi hatırlayabilsem =) icq da sorun varya haftaya geliyorum sanırım[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Spectacular, 05 January 2004 17:05 tarihinde demiş ki: Eger yeni basliyorsan severek ayardim ederim oyunda bana msg at[hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 40 arms ben yeniyim ve oynuyorum.benim de yardıma ihtiyacım var.yeterli yardımı göremedim türklerden. amerikalı arkadaşlar yardımcı oluyor sagolsunlar.herşey yardım ederim diyor ama vakit ayırıp yanıma gelen olmadı.saygılar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 oyundaki charinin ismini yazarsan yardım edebilirim hazır yurtdışıda kapanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Spartas..yarına vizelerim var o yüzden bu gece giremem pek. sagol yine de[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar