daverc Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bisey merak ettim; betasindan beri daoc oynuor bi cogumuz we hepimiz bilirizki hibernia population bakimindan herzaman en az olmustur usada oynayana kadar bukadar az sayida olupta baska bi gilda we char yoktur zannediodum siralamada birinci olsun felan.. yani demek istedigim nerdeyse butun serverlarda hibernia en az we ezik gozukuyor ama gilda sirlamalarinda birinci we server birincisi hiberniyadan cikiyor.. ben bi albion olarak hiberniayi pek fazla sawastada goremiyorum, gormuyordum ara sira gece gelirlerdi geldikleri zamanda zaten machadan biz odine giderdik cunku butun server olarak gelirlerdi e peki bu adamlar nerde nezaman nasil realm puani yapiyorlar bakiyorum hadriana giden albion yok e midlerde zaten hep macahada oluyor genelede bu hiblerin bunlari nasil yaptigini anlamadim.. suan lancelot hibde oynuoruz 1200 kisi oludugu zaman serverde 220 en fazla 250 hib oluyor . ama birinci olan adam Mistwraith diye bi enchanter adam 12.5 milyon rp lerde geziyo.. gilda siralamasinda Kos 230 milyon realm puani ile birinciyken ikinci sadece 112milyon.Diyebilirzki Albion we Midgardda realm puani bolunuyor . iyide hiberniada nerdeyse albion weya midgardin yarisi kadar we ben adamlari rr disinda gormuorum.[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 o dehşet realm pointler emainde kazanılmıyor genelde frontier dungeonlarında exp kasanları keserek oluyor onun dışında fin gruplarıyla emaindede iyi rp var hep zerg olarak bakmamak gerek olaya[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 işin sırrı zorluğu onlar çekiyor kaymağı da onlar yiyor. şöyle ki: rvr genelde emainde olduğu için kalelerden sürekli rp bonus alıyorlar. guild olarak emainde 1 keep claim edin ve savaşın. çok fark ediyor. ben hib class larını hep çok sevmişimdir o ayrı. ama bence neden bu.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hibin sirri aslında içindeki çikolata aroması hehe asıl olay albler fazla olmalarinda dolayi 3fg[az attik 5fg] vs çikip öldürdükleri 1fg un rp lerini bölüşmeleri ama hibler 1fg çikip adam gibi rp yaptiklari için rp farkini bu şekilde kapatiyolar en azindan eu da böyle idi..[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bence Hib'lerin daha planli ve sistematik olarak RvR yapmalarindan kaynaklaniyor.En azından Excal'de boyle... Ben ilk oyuna (Beta'dan sonra..) Hib de baslamıstım...Bardımla ...Clan Bearhawk-Celtic Fist-Sultans ve en son Dark Order .... Mesela Dark Order aralarında en sevdigim ve su ana kadar ki daoc hayatımda bulundugum en ii guild RvR acısından...Nedenleri: 1-Hibler chat grubu gereginden iii kullanmaları... 2-Hic bir zaman alamicakları savaslara girmeyip...akıllı bir bicimde ara yolları tutup oralardan adam gecirmiyorlar... 3- Ve en son olarak ne kadar bir cok hib'linin red ediyor olmasına ragmen cok guclu 2 class'ın hib de olması ... Bard ve chanter....Ve hiblerin bu 2 charı rvr da cok ii koruması... Zaten bardın korunmaya pek bir ihtiyacı yok...Geri de kalıp belli mesafeden messleme olanagı oldugu icin... Enchantera gelince .... grupta bulunan hero ların speclerinden dolayı hemen hemen hepsi slam ozelligine sahip .. chanterın ustundekini slamliyor yada chanter MoC acip ortamı patlatiyor.... He bunu yapmak kolay mı ?? Bence deil.... cunku Dark Order da Zarko(Gm ve Rvr da her zaman benim deimimle Bus-Driver) Ben hata yaptıgımda kızardı bu baska hicbir guildde goremedim rvr da ...Hibler kendilerine gore mukemmel rvr gruplarını yapmıslar ... boylece excal'de rvr ustunlugu onlarda.... hatam varsa duzeltin :P[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bende bi ara dark orderdaydim baya iidi 1fg ile 3fg mid aliyoduk[ ki ozamanlar öle enchanter falan okadar fazla kullanilmiyodu mezzlede 3 enchanter girsin moc açip pbaoe yapsin olayi yoktu :) ] ama benim zamanimda pek fazla rvr a çikmadimiz için ayrilmiştim guildden şunu belirtmek isteirm benim girdiim sultans tan sonra en ii guild DO idi behuehe[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Lol Zarko bu konu tartisilir super cheater adam yalanim varsa duzeltin :) Ama adam gordugum en saglam ma grubuna tamamen hakim[hline]Konhart 50 Bucuk Necro Mosqi 50 İnfil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ahah do ha =) do bitmişti ama 2 hafta önce eski elemanlarını geri topladılar do ya şuan do ve vigilance var excal hib de rvr aktif olarak. vigi lerin hepsi noob (diabien cadwyr falan ii adamlar da var) o yüzden do götürüo işi. vengeance ve la da elemanlarını kaybetti şuan 1 fg yi zor topluolar. tabii bi de Dem Hibbies var, 8 kişilik guild domain, sheph falam. adamlar minimum rr9, sheph 10l10 =) onlar emaine bi kere gidiolar zaten gecede ölmüolar, o yüzden onları guild olarak saymıom bi de random roleplayers diye guild kurulmuş yine bi fg lik sanırım ama pek bi bilgim yok. bunun dışında random gruplar exca hib de Bİ bok yapamıolar ama oynamayı bilen bu kadar saydığım herif olduktan sonra normaldir hib in üstün olması yani =)[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Mina, 20 December 2003 18:18 tarihinde demiş ki: cunku Dark Order da Zarko(Gm ve Rvr da her zaman benim deimimle Bus-Driver) Ben hata yaptıgımda kızardı bu baska hicbir guildde goremedim rvr da Suan VNG ve LA oyle zaten, sirf 2 kere ustuste hata yapti diye bard atti gecenlerde VNG hatta. Cok siki tutuyorlar rvr guildler isi artik.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Baggio, 20 December 2003 20:41 tarihinde demiş ki: said: Mina, 20 December 2003 18:18 tarihinde demiş ki: cunku Dark Order da Zarko(Gm ve Rvr da her zaman benim deimimle Bus-Driver) Ben hata yaptıgımda kızardı bu baska hicbir guildde goremedim rvr da sirf 2 kere ustuste hata yapti diye bard atti gecenlerde VNG hatta. [hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 sus ulan! =P[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 zuhahaa o bard rullz ya hani mezz atçana çikarip silaani dalan deilmi :P[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 O bard sen miydin, pardon ya :-)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben ağlıodum ama nerdeyse atıldığımda aşkol zegna ühü :([hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 süper de vgn gibi olamaz tabii ki rvr de =) gerçi beni attılar noldu? doru dürüst adam kalmadı şimdi de orda çoğu bıraktı asdşlkas[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 al işte ya heriflerle gruptaydım 12 den beri bardları yoktu 40 k aldım, tartışılmaz heriflerin üstünlüğü[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ehuhe alb lerle midler bütün realm olarak emaindeydiler dün gece zaten =) bu nası bi zerg böle? comp froze a giricektim artık nerdeyse lol[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 jghdkfghdgkjdg *yerlerde geziyom su an*[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bundan yaklaşık olarak 1 yıl önce yazdığım post'da dediğim gibi, Hib'in RvR üstünlüğü RvR guild'lerinden gelmiyor.. Hibernia realm'i içerisinde lvl almanın exp kasmanın zorluğundan geliyor.. Hib XP gruplarında adam gibi bir grubunuz yoksa, herkes üzerine düşeni adam gibi yapmazsa alacağınızdan daha fazla exp'i kayberiyorsunuz, spot'lar zor olduğundan.. Bu nedenle 50 olup'da RvR'a geldiğinde insanlar, karakterlerinin nasıl kullanmaları gerektiğini ve birlikte nasıl tam bir takım gibi çalışmaları gerektiğini biliyorlar, çünkü son 30 lvl'dır aynı class'lar ile sürekli dengeli bir grup ile avlanıyorlar... RvR'a çıktıklarında da bu devam ediyor.. güçlü gruplar kurarak kalabalık bir şekilde değil 1 fg olarak roaming yapıyorlar frontier'larda.. kimi zaman 1fg vs 2 fg bazen 1 fg vs 3 fg şeklinde öldürdüklerinden çok fazla RP alıyorlar.. işin sırrı bu.. Neyse en azından benim zamanımda buydu.. artık nasıldır, kim ne yapar bilmiyorum pek ilgilenmiyorumda.. 7-8 aydır daoc oynamadım, özlemiyorum da ;)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Thalion, 21 December 2003 17:01 tarihinde demiş ki: 7-8 aydır daoc oynamadım, özlemiyorum da ;)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] haha yalaaaaan[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Yok lem yalan diil ozlemio toparlak pisi helal olsun kurtuldu ee yası basını aldı yasıtları torun sahibi oldu :)[hline]Konhart 50 Bucuk Necro Mosqi 50 İnfil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 psi artik herkes gang bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Aahaha torunlarım ossun onlara oynatırım artık, bizden geçti :P kıçımı kaçıyacak vaktim yok anasını zatanzie.. bu özel sektör adamın posasını çıkartıyo valla.. bkz.. pazar günü saat 21:10 ben hala ofisteyim.. :[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bi char verelim eline bakın nası başlıo yine =P[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 var char, 1-2 kere girdim 5 dak bile dayanamadım... hech bana göre değil valla :P[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Thalion, 21 December 2003 21:28 tarihinde demiş ki: adamın posasını çıkartıyo valla.. bkz.. pazar günü saat 21:10 ben hala ofisteyim.. :[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Bak ya toparlaga san ki tekbasına duruyo sirkette kari kiz dolu etrafında orda arıcılık oynuyo her cicekten bal topluyo ben bilmezmiyim pisi pisiyi :)[hline]Konhart 50 Bucuk Necro Mosqi 50 İnfil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar