Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Yağsın

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Bursa yağdı yağacak hatta dün gece ve bu sabah olmak üzere ara ara sulu kar yağıyor ama bana ne faydası var ki tek sevdiğim şey karda yürümek ve sigara içmek birde 20 yaşında olmama rağmen gece saat3 falan olduğunda tanıdıkların camlarına kar topu atıp saklanma :) galiba içimdeki çocuk daha yaşıyor duyanda 50 yaşında sanacak :P[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu yarın sınavım var ve tatil olmuyo benim okulum yani sırf güzellik olsun diye istiyorum ben yoksa tatilinde filan değilim işin ehaha.
gerçi okula giderken artık uçuruma düşer miyim kaza yapar mıyım bilemiyorum :)[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!!
Sosyal ağlarda paylaş

ühü ki ne ühü, dünyanın karı yağsa bende işe mecburan gideceğim çünkü partron babam olur :-D Birde benim iş yeri 30 km uzakta ben ne yapayım be aga :-( Yağmasın kar...

said:
Absolut, 17 December 2003 15:20 tarihinde demiş ki:
ühühü dünyanın karı yağsa dahi yarın tatil olma gibi bir ihtimalim bilem yok ev ile işyeri 116 metre.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Valla fedaykin bir süreliğine kar yağışlarını yasaklamıştı galiba..[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Başkasının oku ve yayı ile savaşma.
Başkasının atına binme
Başkasının kusurunu tartışma
Başkasının işine karışma

unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...