TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 mesela ben bi mage robe scripti yaptım o mage robu tailorlrın yapması için ne yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Tailor menusune ekle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 iide onu nasıl eklicem ha bide su robe scriptlerinin bi tanesini yapıorım beyenmiorum baska bi robe scripti olmuo napam ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 elinde bulunan tailor menusun altına ekleyebilirsin yaptığın mage robe...menude bulunan diğer itemlerden kopya çekebilirsin nasıl yapılacağını:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 sphere_skillmenu.scp'den ayarlayabilirsin.. PS: Gump kullanmıyorsan..[hline]Darkworld UO Developer Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 onu tailorin yapması icin ona skillmake=x,x tailoring eklemen ve bir dialog yapman lazım ornek [menu m_tailor] Tailor Menu On=0 Mage Robe if !( == x,x) || !() src.sysmessage olmaz kardes yapmazsin else src.makeitem=i_deathshroud endif return 1[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 eger makeitem=i_deathshroud yaparsan , cantasina du$en death shroud olur magerobe olmaz . magerobe scriptini ekleyim makeitem'e magerobe'un id'sini yazacaksin deathshroud yazarsan cantana hayaletlerin giydigi o magerobe'un dispid'si olan $ey gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 sphere'in kendi scplerinde mage robe i_deathshroud adam oraya yapmak istedigini kendi ekler.Ornegi ben verdim yapmak istedigimide kendim koyarım heuhue :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar