hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 çok kaotik bir çol gezegeninde, ayakli felaket (humanoid typhoon) vash the stampede'in sehir sehir gezerek butun sehirleri bir kisinin bile kaninini akitmadan yerlebir ettigi dusunulmektedir. sehirlerin sigortasini ustlenen sirket iki kadin gorevliyi (meryl styphe ve milly thompson) bu efsanevi kisiligi bulma ve basina gelen olaylari arastirmak için gonderir. bu ikisi sari saçli, kirmizi paltolu ve buyuk silahli uzun bir adami aramaktalar. fakat tarife uyan binlerce adam vardir yanlizca bir tanesi tarife uysada yaptigi salakliklarla her zaman kendini saklamayi basarmis vash'tir. ozellikle wolfvood katildiktan sonra tadini damakta biraktiran harika anime...(tasslehoff, 13.02.2002) ---ekşi sözlükten [hline] ayrıca kendi adima en sevdiğim karakterlere Wolfwood'u ekleten anime ... [Bu mesaj hired_gun tarafından 28 December 2003 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 başlarda süper komik. ortalarda yavaş yavaş ciddileşiyo sonlarda da salya sümük. bi türlü ortasını bulamamışlar...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 bence güzel, Vash gibi bir karakteri seriye oturtmayı iyi becermişler.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 daha ilk bölümleri izliom dediğiniz gibin acaip sululuk icerio tam sey diosun off harekete baqq amma karismaydi.. tink bi sebeklik yapi verio :)[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yeni bitirdim, pek bir güzeldi, tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 2009 başında Movie'si geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Eyvahlar olsun. Şeye, o zamana kadar nası geçeceği belli olmayan zamana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Movie ne üstüne ? Trigun Maximum ? Japonya dışında çok seviliyor Maximum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Movie, Live-Action mı olacak, yoksa anime mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ssj4songoku said: Movie, Live-Action mı olacak, yoksa anime mi? Trigun Maximum'un Anime Movie'si olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 trıgun maxımum manga olarak kaldı degıl mı anımesı yapılmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Evet manga sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Peki bu Maximum hikaye olarak nereden başlıyo? Animenin sonundan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Şu anda son bölümünü bitirdim animesinin gerçekten harika(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 [spo=bitirmediysen okuma]Kansai aksanı ile konuşan, takım elbiseli priest öldüğünde çok üzülmüştüm ben ya :(. En sevdiğim karakterdi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bitirmediysen okuma! Karakterler öyle güzel ki kim ölse canın acıyor üzülüyorsun:( O priest te nicholas tı sanırım ona da üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Şimdi kızmayın aam trigunu hiçte sevemedim. Belki kenshin daha önce izlemiş olmamdan kaynaklanıyordur. (ki Vash - Kenshin karakter benzerliğini gözden kaçırmak sanki biraz zor) İlk izlediğim dönemde 15-16 da mı ne bırakmıştım. Sonra abi düper oluyor denildi yeniden başladım bitirdim. Hemde o akşam bitirmiştim ama nedense son bölüm bence hala biraz havada. Ben her ne kadar ilk 10 da olmasa da insanlara tavsiye ettiğim bir animedir. (sadece açılış müziği için bile izlenir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Kenshin le kıyaslanınca vash daha bir kırılgan cocuksu bir karakter o yönünü seviyorum(:D Kenshin zorda kalırsa gene ciddiyetini konuşturuyor heh.Açılış müziği rekor ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eggshell Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Trigun bence güzel anime, başları oldukça eğlenceli ama konu gittikçe ağırlaşıyor. Vash değişik türde bir kahraman, yolda gören selam vermiyor ama aslında derinlerde bir yerde büyük bir asaleti var.Bana biraz 'sürgündeki Kral' tarzındaki baş karakterleri anımsattı. Sonuçta büyük beklentiye girmeden baştan sona keyifle izlenebilecek bir yapıt. Sonunu tabii ki söylemiyorum ama daha iyi olabilirdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 birbirinden kurak yılları unutturmaya geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Oha trigun movie ,gelsin de izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Annouuvvv Trigun movie! 2009'da yayınlanıyormuş diyolar. Çok beklemeyeceğiz desenize. Sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Bunun da movie si 2010 nisan da geliyormuş seneye ortalık film kaynayacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bunu da resliyorum. efsane seriymis. bu zamana kadar ertelemesem iyiymis. acayip begendim. cizimler, muzik, seslendirme, hikaye, hepsi cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 2013 yılında hala izlemeyen varmı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar