tugbay Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ben patıcık uo suna baslamak ıstıyorum ama port ve server ıp yıu hıcbıryerde bulamadım lutfen yardım edermısınz AVALON(Raistlin Majere)'tarafından yazılmıstır!
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Avalon server mı? hani şu avaturk un kurduğu heheh burda server yok canım kardeşim sen avalon a geri dön türkiyedeki en sağlam serverlardan birisidir avalon bende cok oynadım ilk testinden beri ordaydım ama bıraqtım[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 buranın kendi serveri yok burası scripting sitesi :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 http://www.paticik.com/forum/area.php?id=81 burada yazıyor aradığını dusundugum sey. Bulamazsan imzamı tıkla :)[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy
Öne çıkan mesajlar