coronius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 amerikada boyle seyler yapıldıgını duymustum.ozel kasa yapıyorlarmıs.mesela ferrari gorunumlu tofas ilginc olurdu:) konu ile ilgili bilgisi olan arkadas var mı?fiyatları ne kadar?[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 şahsen görünüm 2. planda benim için. önemli olan underskin.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 biraz komik ve gereksiz olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 tofas espirisi tabii:)dusunsene yabancı otomobil fuarlarında gordugun,5 sene sonra cıkacak otomobillerin kasasına hemen sahip olabiliyorsun.istedigin herseyi yapabilirsin.kısıtlama yok. benim icin performans cok sey ifade etmez.100-120 beygir ideal dir:)[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 evet görünüm herşeydir. ama ferrari yi ford focus geçerse görürsün görünümü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Biraz arabadan anlyan birisi Ferrari sesiyle Tofas sesini ayırabılır :) Amerikada bu tarz seyler yapıolar bır kac sıtede denk gelmıstım ama amerıkalıların yaptıgı en kucuk motorun V6 yada V8 oldugunu dusunursen sanırım yapılan kasayı ıdare eder :) ki benım gordugum 5.2 Lt V8 motorun uzerıne bir Lamborghini Diablo karoseri idi yapan bide o V8'i modifiye etmis :) Diablodan da aşşagı kalmamıstı. Tofaş la olmaz bu işler :)[hline]I'M LIKE A LEGEND OR SOME KIND OF PROPHECY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 corvette kasalı şahin var...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 off o peugeot neo retro cihaza 69 stingray motoru koycan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 2k nedir:) 2000 usd mi?[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: coronius, 30 December 2003 14:31 tarihinde demiş ki: 2k nedir:) 2000 usd mi?[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Evet.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar