Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ehauhe.. Yılba$ina l.2 de olan kac ki$i kız ark. nin koynunda girdi? sabaa kadar a$k me$k yapti? buna mutlaka "ben" dicek biri cikar.. ama $u war: kız ark. eski$eerde oturuyo ben ise bursa da (nasi tani$tik sormayin) 5 ay sonra ilk bulu$maydi.. neb'lim.. fazla $ansliyim.. 31/12 - 20:00 'dan 02/02 - 17:00 a kdr surekli koynumdaydi ( ya da ben).. [toplam 5 saat uyku 2 öğün yemek we wc aralarını saymassak] bu kdr $ansli ba$ka kim war? ehuaeh.. Cok mutluyum yaa..[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 sypro sen nasil aldin o immune terlik shield ini? bence kolpa o.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ee aksiyon boldu tabi dimi. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Yılbaşı gecesi 2.5 trilyon kazananlar bnce daha şanslı[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bence kız arkadaşını 5 ayda bir görmeyenler daha şanslı[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Bonus, 02 January 2004 22:06 tarihinde demiş ki: Yılbaşı gecesi 2.5 trilyon kazananlar bnce daha şanslı[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var katılıorum, onlar bundan sonra istedikleri kadar kız koynunda gece geçirebilecekler zaten :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bende trilyon vurdu cocuga dedim topigi gorunce.....:P
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Valla 2.5 trilyon çıksa ben sallamışım kız arkadaşı.. hiçbirinizi tanımam....[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Evet ya o kadar para bozar adamı[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Estel_Anorien, 02 January 2004 22:05 tarihinde demiş ki: sypro sen nasil aldin o immune terlik shield ini? bence kolpa o.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Bkz. Arada ismimi gorurseniz de $a$irmayiniz.. said: Solonor, 02 January 2004 22:05 tarihinde demiş ki: ee aksiyon boldu tabi dimi. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Yaa.. Biz de sapıız ya zaten.. :) said: Bonus, 02 January 2004 22:06 tarihinde demiş ki: Yılbaşı gecesi 2.5 trilyon kazananlar bnce daha şanslı[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Hic bir $eye deği$mem..[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bunu buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum... Görmemiş kız arkadaşıyla yatmış falan gibi bir durum bu... Enteresan tabii.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bi tarafta 10trilyon bi tarafta kız arkadasın bu iki secimden kızı secende kafa yoktur kesinlikle
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 +1[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Alexi_Septimus, 02 January 2004 22:21 tarihinde demiş ki: Bunu buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum... Görmemiş kız arkadaşıyla yatmış falan gibi bir durum bu... Enteresan tabii.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Olay $u ki benim en büyük fantazim gercek oldu.. Sabah uyandıımda kız ark. -cinsel bi durum soz konusu diil- kollarımda olması, uyumaya dwm etmesi, operek uyandirmam.. bu yuzden.. lakin burdaki asil konu -neb'lim- ya$ıtlarim arasinda -kesinlikle- duymadiim, gormediim, okumadiim bi$i.. nese.. budur..[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Gormedigin okumadigin duymadigin sey neymis kine? :):)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 O zaman gözlerinden öpüyorum seni... Sevincini paylaşmışsın iyide etmişsin =)... Bende aynı şekilde girdim yıl başına o açıdan heheh... Ps : Öperek uyandırılmak hakkaten özel bir olaydır.Herkez yaşamalı.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Öperek uyandırılmak hrbiden özel olmalı zor bir olay tabi uyurken birini öpücen ve ardından uyanıcan:) uyur-öper olmak lazım[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ben çok duygulandım mesela şimdi napıcaz. bizim kız arkadaşımız yok. çok özledim şimdi mesajından sonra intahar etmeye karar verdim nolacak.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Olay $u ki benim en büyük fantazim gercek oldu.. Sabah uyandıımda kız ark. -cinsel bi durum soz konusu diil- kollarımda olması, uyumaya dwm etmesi, operek uyandirmam.. bu yuzden.. lakin burdaki asil konu -neb'lim- ya$ıtlarim arasinda -kesinlikle- duymadiim, gormediim, okumadiim bi$i.. nese.. budur..[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* ya herhangi bir gıcıklık yada öylesi bir durum sözkonusu değil ama lise 2 ye giden ve senin yaşadığın (gerçekten güzel olan) şeyler için "ulan artık rutin oldu be" diyen arkadaşlarım var... ama yinede mutlu olman güzel bişey[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Head, 02 January 2004 22:32 tarihinde demiş ki: ben çok duygulandım mesela şimdi napıcaz. bizim kız arkadaşımız yok. çok özledim şimdi mesajından sonra intahar etmeye karar verdim nolacak.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Bana ula$ Bursa da burdan birilerini sana bulak:) ya da git inth. et.. bana ne.. di mi?[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Aket-Atum, 02 January 2004 22:51 tarihinde demiş ki: ya herhangi bir gıcıklık yada öylesi bir durum sözkonusu değil ama lise 2 ye giden ve senin yaşadığın (gerçekten güzel olan) şeyler için "ulan artık rutin oldu be" diyen arkadaşlarım var... ama yinede mutlu olman güzel bişey[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather t$k.. artik duymu$ oldum.. saol.. Darısı olmayanların ba$ına:)[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 hLL b@b kr@Ls1n...[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream...
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 :D abuz +1[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 +1 yaa.. ne diim ki.. :)[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 GErçekten aşık olduğun bi hatunla yatıp sarılman güzel bi duygu olsa gerek bende hep düşünürüm bunu :) Ama no cinsellik :)[hline]Kalbinde yerim yoksa,ayakta da giderim...
Öne çıkan mesajlar