Solonor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 mages rules Joo hala neyi tartışıyosunuz. 11 lvl dan itibaren mage yarı ölümsüzdür. (öbür yarısı da başka magelerin öldürebilitesindendir.)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 1 kere near death yapabildim 2 kere aldım dedim diğerlerinde maksimum barely injured du ama grudgeın dediği gibi bir kriter sayılmaz nwn ama yinede biraz anlamamı sağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 gölge yazmıcaktım ama yazim uzaya ilk çıkan canlı dünya bakterileridir çünkü ilk uzay aracı boş gönderilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Time Stop: Caster Level(s):Wiz/Sorc 9 Innate Level:9 School:Transmutation Description:None Components:V Range:Personal AOE/Target:Caster Duration:9 seconds---->(buraya dikkatinizi çekiyorum) Additional Counter Spells:None Save:None Spell Resistance:None The caster is able to defy the sands of time,casting spells,moving and attaking normally while rest of the woprld appears suspended,as if in stasis (Ben yazdım c/p diil haaa) Şimdi dediğim şu bu spell sadece 9 saniye sürüyor bana biri allah aşkına 9 saniyede yapilabilecek ve adamı öldürebilecek bir spell söyleyin. 9 level iki tane olamaz bu arada çünkü onnarın casting time ı 6 6+6=12 bildiginiz üzre. 6+3 olacak bu da işi baya zorlaştırıyor onun için 5+4 en iyisi gibi tabi seçim sizin ha bide şu var 4+4+1 :) tabi siz bakıcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Grudge bu arada sen haklıymışsın saving olayında kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 DiaBoLiC, 23 November 2003 19:24 tarihinde demiş ki: ya bakın yaptığımız şey kurallarıkarşılaştırmak...açın epic lvl handbooku bakın lvl 50 npc fightera bi de gidin lvl 30 npc wizarda bakın bu ikisini savaştırın....ben wizard yanlısı bir adamım onun için o kadar İNT ile bu fighterın onu öldürmeye geldiğini anlamıycak bi wizard tanımıyorum.... -Ona bir sözüm yok.Yorumsuz,ama wizardın savaştığını varsayıyoruz Dolayısıyla: fighter bilmemkaç zilyon mil öteden belirlenir...üzerine bilimum zayıflatıcı büyüler scrying devicelar aracılığıyla atılıp son hamle time stop ile başlayan şık büyü kombolarıyla yapılmak suretiyle olay bitirilir...ama yok olmadı bu sonu beğenmediniz o zaman: Canım arkadaşım,büyülerin bir range i,insanların gözleri,bunlarında bir sınırı vardır.En yakın 1 kilometreden görebilir,büyü atabilirsin.1 kilometrede warrior için 1 saniye demektir o levelda. şöyle bi senaryomuz var.... wizard lvl 30 olduğunda bu ftr 40 larda fln olsun(buna karşı çıkmayın çünkü 3rd Ed. de tüm classlar aynı xp lerde lvl up oluyorlar bu durumda fighter daha aktif bir macera hayatı geçirip 10 lvl ilerde olsun...) wizardın düşüneceği lan bu herif çok güçlü bunu saflarıma katiim...veya lan bu herif çok güçlü başıma bela olcak ben bunu öldüriim cinsinden şeylerdir.... bu şekilde çeşitli tuzaklar veya entrikalarla fighterın hayatı karartılıp saflara katılır veya direk bir karşılaşma gibi şelerele hayatına son verilir.... bunu saymıyoruz ayrıca o level warriorunda bayağı bir inti olur.Warrior=salak adam olabilir ama 50 levelda değil,en azından wizardın entrikalarını anlayacak kadar (16 filan)inti vardır. bazı arkadaşlar level 50 olduunuz zaman ftr ın uçabilceğini fln sölemiş...tmm bazı itemlar uçmayı fln sağlıyor ama şunu unutmayalım ki "fighter" classı belli bir konsept içindedir ve bu konsept diğer karakterlerin birbirini tamamlaması ve bir "grup" oluşturması amacıyla ona göre düzenlenmiştir...yani löp et gibi bir lvl 50 ftr ın bu konsepti aşması imkansızdır.... yok yanlış anlamışsın bunu yazdım ama söyliyim , uçarmışçasına atlar dedim,ama evet iyi fikir uçabilmesini sağlayan itemları olur :) ama bana 50 lvl verseniz ve deseniz illa ftr olcaksın....o zmn 30 ftr 20 wiz olurum bende,ama şu anda bunu tartışmıyoruz bkz: Gorgon from Birtright Campaign Setting.... adam 20ftr 16 wiz mi neydi....wizard her yüksek level karakterde olmalı bence.... o senin görüşün tabii ama,wizard olmadanda bayağı güçlü olunabilir katılmıyorum ama bu senin görüşün ha bir de şöyle bir şey var : adam durup dururken " eh artık level 50 oldum şöle gezegeni bi baştan diğer başa turlayıp da geliim " diye bişiy yok... bi dünyadaki tüm insanlar peasent olsa ve bu peasentlar level 20 olduklarında uçabiliyo olsalar acaba bu köylülerden hangisi level 20 olup uçabildiğinin farkına varabilir?? tabii bir dünyada herkes 50 level olsa 50 level olmanın bir anlamı kalmaz,herkes aynı olur,farklar anlaşılmazdı,peasentı biraz komiklik birazda 50 levelın gücü hakkında bilgi vermek için yazdım yani espriydi,ama bahsettiğimiz dünyalarda genel level ortalaması 5 ila 8 arası olur(ha 50 levelda var 1 levelda) sonuçta dediğim gibi yaptığımız şey kuralları karşılaştırmak başka bir şey değil.... evet,ama benim için kuralları karşılaştırınca ortaya çıkan sonuç önemli,yorumların için teşekkürler,ama savalrına katılmıyorum sebebinide belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 en başından beri sorunun, 50. level bir fighter'ın yapabileceklerini sadece hayali yaklaşımlarla ele alman. yani nası olabiliyo da herhangi bi level fighter kilometreyi 1 saniyede alıp boy sınırlaması olduğu halde uçarcasına zıplayabiliyor açıklamadın hiç. dolayısıyla tartışma 2 ayrı sistemde geçiyo. birisi kurallara uygun, standart karakterlerin olduğu bi sistem, öbürü ise hayal gücü dışında hiçbir sınırın olmadığı bir sistem. bir nevi gölge nin sistemi. kurallara göre mi çözücez bu işi yoksa amerika keşfedilmişken dünyanın o tarafında bi kıta olup olmadığını mı tartışıcaz artık ona bi karar verirsen bi sonuca ulaşabiliriz...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Kurallara göre,strengnt silahların kuvvetini,taşıma kapasiteni,ve eşyaların senin üzerinde etkilediği ağırlığı doğrudan etki eder,dexterity vuruş hızını,vurma sayını,vurabilme kapasiteni etkiler. cons dayanıklılığını,hpni,resistancelarını doğrudan etkiler bunlar warriorun 3 ana statıdır. STR en önemli DEX ve CONS 2cil önemli statlardır. tamam mı? str yüksek olduğuna göre 200 kilo bir item bile adama t shirt gibi gelir(çünkü str item ağırlığının sana olan etkilerini etkiler ve itemların ağırlığını ve taşıma kapasiteni artırır) dex in de yüksektir:str kadar olmasada dex hızını belirler ve 50 levelda hissedilecek kadar yüksektir buda sürekli manyak bir hızda koşmanı sağlar. Consu hız konusunda ele almıyorum alakası pek yok. bunun için o str ve dex değerleriyle 1 kmyi sende 1 saniyede koşarsın.Şöle diyim o seviyede binlerce kilo itemı taşıyabilirsin bunun yarısı zırhlaera vs ye yeter,dexinde manyaktır çoooook hızlı koşarsın,vurursun vs.Atlama konusuna gelince her levelda str ile belirlenen atlama oranın yine biraz artar onun için bu biraz artma sonucunda manyak atlayabilrsin 50 kere biraz artınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Ya herşeyi bıraktım kuralları falan,Eğer kendinden 20 level daha düşük bir wizard ı alamıyorsa bir fighter;Bence bu class kaldırılsın o zaman ne anlamı varki fighter oynamanın herkez caster takılsın. Ayrıca şuda var o kadar aşmış seviyedeki bir fighter bir turnde bir kere değil 10 kere vurur en aşağı.Buda caster a hiç şans tanımaz kanımca o kadar aşmış bir warriorın aşmış bir dex i olur heralde,direk caster ın dibine girer ve yeri öptürür.Turn un wizarddan başlayacağınıda hiç sanmam. Bu arada o kadar seviyedeki bir warrior ın alacağı itemları saymıyorum bile [hline] Gormir Shinysteel Guardian Of Gondor [Bu mesaj preas tarafından 25 November 2003 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 evet preasa katılıyorum itemlar önemli ama yinede saymamak en iyisi bence,etki eder ama warriorun at will teleport wand almadığını varsayıyoruz en azından bu arada 50 level çıplak bir warriorun cons vs bonuslarla 61 resisti oluyormuş ben wizard.com un yalancısıyım açın forumu bakın,linki 2. sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 abi biraz kuralları karıştırsanız aslında hiç kavga etmicez. sağdan soldan yalan yanlış verilerle savunacaksanız görüşünüzü, hiç savunmayın daha iyi... ayrıca üzgünüm ama yukardaki açıklamanın da hiçbi in game değeri yok...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: preas, 25 November 2003 21:01 tarihinde demiş ki: Ya herşeyi bıraktım kuralları falan,Eğer kendinden 20 level daha düşük bir wizard ı alamıyorsa bir fighter;Bence bu class kaldırılsın o zaman ne anlamı varki fighter oynamanın herkez caster takılsın. Ayrıca şuda var o kadar aşmış seviyedeki bir fighter bir turnde bir kere değil 10 kere vurur en aşağı.Buda caster a hiç şans tanımaz kanımca o kadar aşmış bir warriorın aşmış bir dex i olur heralde,direk caster ın dibine girer ve yeri öptürür.Turn un wizarddan başlayacağınıda hiç sanmam. Bu arada o kadar seviyedeki bir warrior ın alacağı itemları saymıyorum bile [hline] Gormir Shinysteel Guardian Of Gondor [Bu mesaj preas tarafından 25 November 2003 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] bence bu yazıları yazmadan önce şunu düşünmeliydin sence bi fighter oynatmanın nedeni Kendinden düşük seviye birini öldürmek için mi güç mü yani sadece illa eşit mi olması lazım ? Merak ediyorum, şu forumlarda kaç kişi Beggar oynamayı kabul ederdi ? Veya sakat eski bi askeri... zevk meselesi tabii[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 arkadaşlar grudge ın dediği gibi level 50 fighter hiçbirimiz görmedik belki dolayısıyla acaip bir hayal öğeleriyle anlatılıyor kurallar bükülüyor ve aşılıyor....ama böyle levelları belli iki karakteri karşılaştırmak için kurallara uyulması gerekmekte.... şimdi yukarda bi arkadaş adamın str si yüksekse saniyede 1km koşar demiş.... usta epic level handbook u açıp bakmadım ama şunu biliyorum ki hiçbir insan evladı 6sn de 30feet ten öte gidemiyor 0 zırh ile...ama üzerinde haste olursa cart olursa curt olursa ve uçuyosa diyelim en fazla gideceği 1 roundda 400-450 feet olsun ki bu yaklaşık 135m(450ft) gibi bi değer...bunu geçtim şuna da değinmek istiyorum: Scrying deviceların rangeleri 1km değil o planedir....ki bu bahsettiğim scrying device crystall ball oluyor...ki bu epic level handbook tan değil....scry ettiğiniz arkadaşla aynı planede olduğunuz sürece adamı görebiliyorsunuz..ve buralardan çeşitli büyüler atabiliyosunuz normal versiyonunda artık epic versiyonlarında daha neler yapabiliyorsunuz o kadarını bilemiyorum.... bunları belirteyim dedim....[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 lvl 30 mage i öldüren lvl1 fighterın hikayesi: fighterımız magein ayak işlerine bakmaktadır elinde bıçakla yürürken ayağı kayar magein üzerine doğru düşer bıçak mage e girer mage ölür bakın olabiliyo böle şeyler :P ne kasıyosunuzki ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 konu dağıtıyorum ama eagleeye sen eskiden uo oynardın sanane den gaiba ?[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 evet oynardım dağıtalım konuyu acımayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Ya bunlar level 50 - 30 adamlar anlaşsınlar birleşsinler orayı burayı fethetsinler, ne zorları varda birbirlerini kesmeye kasıolar. Bu arada bonepart ın yorumları para üstüne kurulu olmuş, komik olmuş L50 fighter: bu orduyu mage i tükürüklere boğdurmak için topladım.. Ordu nun generali:Ya vur de vuralım kır de kıralım ne bu böle tükür mükür?! L50 fighter: Parasıyla deilmi kardeşim![hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ya düşündümde level 50 fighter neredeyse 30 tane feati oalcak zaten havada karada nuhun ankara yapar o mage i[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 savaşmasın sevişsinler bence.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 bu konuyu kim actıysa kutlarım:-o.seviye 30 dan sonra bir karakter zaten asar,ucar,suyun uzerinde kasmadan yürür,höö dedim mi ejderhayı korkutur:)(biraz abarttım).epic level handbook da bile level lar 30 a kadardır.bu olayda degiskenler fazla oldugundan tahmin cok zor.bırakın bunu 1. level fighter ve 30. level mage ın savasmasında bile bulundukları yer,özellikleri,kullanılan esya,en en önemlisi gelen zar:) onemlidir.hayalinizde kimi isterseniz,o yener yani... iki düsman güller vadisinin solundaki agaclık alanda karsılasırlar....sabahtan aksama kadar birbirlerini pataklarlar...sonunda mage bes cayını hatırlar...otururlar çimene...bi güzel eski günleri yad ederler...bir agacın ustundeki makinadan kartlarını sokup,cıkarıp bir iş gunune daha weda ederken,arka fonda red kit in müzigi calar...:-)[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: EagleEye, 27 November 2003 22:43 tarihinde demiş ki: evet oynardım dağıtalım konuyu acımayalım :P lolure :) Aslında ben de bu topiğe kıl oluyorumda (anti-sistemsel yaklaşım sonucu) Hani baktım bu kadar insan tartışıyor vardır bi kerameti dedim (bayram tatildeğiz falan sinir yok+ pozitif yaklaşım var yani :) ) Ama valla pokunu çıkararım Ben de Sahriken belki hatırlarsın Brit Bank önünde monster summoning wand ımı çalan hırsızı gate açıp öldürmüştüm Gate açmış böle adam kıl kıl duruyordu ve dedim o wand benim alaksı yok dedi kıl oldum attım e-bolt'u (ben hiç sevmem flamestrike) öldü :) gate den kaçtım chaos a (osıralar secure zone vardı, sonradan kalktı sanırım) Tabii ben bunu 3 yıl önce falan yaptım sanırım ? Lise 1 deydim o zaman galiba[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 28 November 2003 04:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Wulfgar, 27 November 2003 22:52 tarihinde demiş ki: L50 fighter: bu orduyu mage i tükürüklere boğdurmak için topladım.. Ordu nun generali:Ya vur de vuralım kır de kıralım ne bu böle tükür mükür?! L50 fighter: Parasıyla deilmi kardeşim mükemmel yaklaşım :D[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 kardeş 30. level bi mage 300 mile radiusa 480 damage vurabiliyo (no save elementini kendisi seçiyo) hangi ordu? hatta şimdi farkettim 600 mile radius [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 28 November 2003 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: DiaBoLiC, 28 November 2003 18:18 tarihinde demiş ki: said: Wulfgar, 27 November 2003 22:52 tarihinde demiş ki: L50 fighter: bu orduyu mage i tükürüklere boğdurmak için topladım.. Ordu nun generali:Ya vur de vuralım kır de kıralım ne bu böle tükür mükür?! L50 fighter: Parasıyla deilmi kardeşim mükemmel yaklaşım :D[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor ehu kesinlikle leziz[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 eee pokémon savaşları nası gidiyo? a pardon burası mewtwo ile bilmemnemonun kapışması değil mi? hala berabere gibi gözüküyo yani o kadar kasmışınız ki midem bulandı okuyamadım(sağlam mideli deilim de...) her ne kadar kural adamıysam da burada gölgeye katılıyorum neyse canım devam edin... öldürün rpmi:-([hline]Time, will tell. Sooner or later; time, will tell. Ardeth 19 Kasım sabahı panik halinde fizik çalışırken dedi ki: Abi şimdi bu artı sıfır mı oluyor eksi sıfır mı?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar