gellidus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Sevgili paticikler; Arkadaşım için bir organisazyon düşünüyorum.Ama tahmin ettiğiniz gibi biraz uzağız birbirimize. Bir çiçek yada hediye yollamak istiyorum(tercihim çicek) ama burda araştırdım bir yol bulamadım eğer sizlerden biri yada tanıdığınız biri fransada oturuyorsa bu konuda bana yardımcı olursa çok sevinirim. 2.yol :eğer böyle bir internet sitesi bulduysanız banada yollarsanız yine çok sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 yaa benim bildigim uluslararası cicekcilikler fln war onların yurtdısı baglantıları war ama sanırım cok pahalıya patlar..İstanbul - Ankara cicek yollamak istemisti bizim bi ark 40 milyona patlamıstı..[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 uluslararası cıcekcılıkmı :) varsa böyle bir yer hemen yapayım bu işi :) para şuanda pek muhim değil tabi aşırırıya kaçmamak şartıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Köklü çiçekcilerin coğu uluslararası çiçekcilik yapıyo zaten. İşlek caddelerde ve kadıköyde bu tarz çiçekçilerden bulabilirsin.[hline]The Holyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 çiçekleri yollamıyolar zaten. interflora ile anlaşmaları var. sen burdan diyosun şöle bi buket olcak diye onlar fransada bi çiçekçiye sölüyo fransadan gidiyo çiçek. taze taze.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ve çok da paalı diil.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 süpermiş[hline]Dikkat! Türk Mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar