Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

client scripting

basarkeskin

Öne çıkan mesajlar

merhablar sunu sormak istiyorum forumlarda client editi anlattiniz e gayet basarli yaptim fakat sonucta bir login.cfg koydugumuz icin piyi gorebiliyorlar ipyi clientin icine nasil yazabilirim yani sadece client dosyasi olucak ... hedit.exe ile aciyorum login.cfgnin adini acbde.cfg yapiyorum uonun icine abcde.cfgyi koyuorum ve ip yaziyorum bu tamamda cfg olmadan clientin icine nasil yazabılırım bunu sormaya calısıyorum yardım edersenız cok sevınırım herkese ıyı gunler
Sosyal ağlarda paylaş

Olmaz oyle, ama Nebula'da xx.cfg diye degil de uodat.dat diye koymuslar mesela, cogu player onun uo icin gerekli onemli bir dosya oldugunu falan saniyor, ellemiyor :)

Kaldi ki icine de yazsan, hicbiryere de yazmasan, bulmak isteyen bulur ip'yi, fazla kasma onun icin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 03 January 2004 12:29 tarihinde demiş ki:
Olmaz oyle, ama Nebula'da xx.cfg diye degil de uodat.dat diye koymuslar mesela, cogu player onun uo icin gerekli onemli bir dosya oldugunu falan saniyor, ellemiyor :)

Kaldi ki icine de yazsan, hicbiryere de yazmasan, bulmak isteyen bulur ip'yi, fazla kasma onun icin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111

nblda uogat.way oldu olm inandırıcı yaptılar :D mauha
Sosyal ağlarda paylaş

Halka açtığın bir shardda ip yi neden saklayıp oyuncuları bu kadar kastıklarını bir turlu anlamamışımdır. tmm kendine ozel client yazıp oyuncunun zorlanmadan oyuna girmesini istiyorsan login.cfg yerine bir isim vermek mumkun. AMa bunu bulmasınlar nasıl gizlerim hede hodo yanlış...[hline]Bluemark a.k.a Dozer
Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...