Silencazz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ben Cyclops . Bana serverı ınternete surmek ıcın bıseyler soylemıstın Her dedıgınız yaptım yınede olmadı bide firevall mı fireball mı ne demıstın onu bulamadıgım ıcın deneyemedım onun ne oldugunu soylermısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Bence sen uo server acmadan once bilgisayar ve internet hakkinda biraz bilgi edin hoca, yurumeyecegini sana garanti edebilecegim bir iste zamanini harcayacagina bilgisayardan birseyler kapmis olursun. ps: "Bacyoya, aileme, tum sevenlerime" gibi topicler acma lutfen, tek bir kisiyi hedefliyorsan mis gibi ozel mesaj sistemi yapmis adamlar ugrasip.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silencazz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Cok Pardon Tum Herkese Soruyorum? Lutfen yardım edin arkadaslar bu servera yıllarımızı verdık de su nete acmayı yapamadık :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Yillarini verdin ama stat capi daha uc-dort gun once ayarladin, ertesi gun de bir servera seerlik basvurusunda bulunuyordun, ne cabuk vazgectin boyle yillarca ugrastigin serverdan? ..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Baglantısı cok cok yavas anlaşılan, anca download etmiştir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silencazz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ne appsiniz yaw dıcek bısey bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: Silencazz, 03 January 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Ne appsiniz yaw dıcek bısey bulamıyorum adam oyuna iyice kaptırmış appsiniz diyor lol! senin plevelin 1 sen playersın :D o plevel 6 admin :lol:[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Firewall kapalı olmalı eger açıksa 2593 porttu açık olmalı nese kafa karıştırmayım eger sistemin winxp ise Ağ Bağlantılarıma geliysin ISS yada Ethernet kartı nese sag tıklayıp özellikler diyorsun yukardan gelişmiş diyisin Güvenlik duvarını kaldır diyosun bölece tüm giriş çıkışlar serbest kalmış oluyor.EEE Bitti :D[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 cafeden server açarsan öle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar