Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kastım kastım buldum!! YIHA!!

Sorj

Öne çıkan mesajlar

hahah!! sonunda yaptım grats me =)

menu yaptım lol! su sphere'un orjinal arkası daş olan menuden koydum sonra onuda dialog a bağladım HAHAH! boşuna kasmışız ya ohh =) uğraşanlar icin teşekkur ederim bu
Erucin Gururla SUNAR! =)
Stat Skill Bolumunu Ben Yaptım (yani stat bolumu bendende skill bölümü kasış oldugu icin yapmadım copy paste)

Aman da aman neler yaparmış :P

bu level sistemini seveceksiniz acıp incelerseniz neyi yaratıkların hangi bolumune koyacağınızı görürsünüz

Sevincimden böyle bir delilik yapıyorum umarım topic güme gitmez

Crafted By Erucin[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

dozer yaw sorun nerde biliyonmu... ahahah! cok kolaymış nası yapamadım dedim kendime nası vuruyordum bi bilsen =)

hani [function f_levelup]
dgjkdfjkg
dfg
df
menu menu_askit

dialog değilde hani su ilk sphere yüklediğin zaman help e tıklayınca cıkan daş menu varya ondan koydum bi tanede menu altınada dialog u bağladım =) oldu[hline]morning morning where are you going?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

PvP Shardi yapcaksan oldukca guzel bir shard ama UO yu bence UO nun anlamından cıkarmamak lazım hanı newbielik gunlerınızı hatırlayın o ses vardı ya oyuna bole baglı yaptıgı zamanlarda bızı bole muzıklerı vardı gırerken brıtaın ın sesı fln hanı orada o ses bızı garıp duygulara hıslere fln gotururdu o muzıgı tekrar acın gene o hıslere kapılır ve rp ye baslarsınız.Yanı ne bılem keske tekrar newbıe olabılseydım ya cok degısık bı duygu benım gıbı dusunen varmı ?[hline]Imza yoh,parmak bassah ?
Sosyal ağlarda paylaş

ksiempre sen sus bikerem sen hiç yardım etmedin ! icqdan işim var mişim var! insan bi yardım ederdi

Bu arada Serverımı yarın testte açıyorum shadow knight gibi zor class lar yapacağım ama henuz değil su an aktif değiller
bi level sistemi var teleportları ayarlıyorum falan filan hadi kolay gelsin bana baqalım işallah seversiniz yarın 1:15 gibi açmayı düşünüyorum =) yani hep açık benim server'ım da scriptle uğraştığım icin rahat oynayamazsınız

2mbit cıkışla :P (ole download ediom ama yalanmı?) acıcam serferi =) test icin insanların gördüğü artılar eksiler FLM[hline]morning morning where are you going?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

birşey daha bunların hepsini kendim yaptım yapamadıklarımı (healing scripti level scripti 1 2 tane daha) onlarıda başka yerlerden aldım
yani burda anlatmak istediğim herşeyi tek ben yaptım hiç kimse gelipte yardım etmedi herşey benim icadımdır =( :(

onun icin baya bi zorlandım herşeyi kendim yapmaya kalkışınca deli gibi affalladım bazı dialoglar alakasız oldu mesela britain e git diyorsun covetous a falan gidiyor =) ama düzelttim onları =) cok zor yani
neyse yarın 20 kişinin falan gelmesini düşünüyorum pc kaldırmaz yoksa =) 20 bile fazla sanırım

p4 2k
256ddr ram
64k kablo
60gb harddisk

sanırım yetersiz 20 kişi icin yinede gelip denerseniz bişeyler sölerseniz cok sevinirim[hline]morning morning where are you going?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...