Sorj Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 hahah!! sonunda yaptım grats me =) menu yaptım lol! su sphere'un orjinal arkası daş olan menuden koydum sonra onuda dialog a bağladım HAHAH! boşuna kasmışız ya ohh =) uğraşanlar icin teşekkur ederim bu Erucin Gururla SUNAR! =) Stat Skill Bolumunu Ben Yaptım (yani stat bolumu bendende skill bölümü kasış oldugu icin yapmadım copy paste) Aman da aman neler yaparmış :P bu level sistemini seveceksiniz acıp incelerseniz neyi yaratıkların hangi bolumune koyacağınızı görürsünüz Sevincimden böyle bir delilik yapıyorum umarım topic güme gitmez Crafted By Erucin[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 bakmadım ama güzel olmuştur herhalde. bu kadar sevindiğine göre :P ellerine sağlık.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 sağol hele dozer baggio tazmanyak ve bir kaç kişi daha görsün daha cok sevinecem yhehuehe[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 yukledim bakıcam şimdi ama server yeni scp leri kabul etmio itemdef teki komutu yazıyorum olmuyo rsync de yapiyorum neden acaba[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 spheretables.scp in [resources]bolumune ekliyorsun dimi?[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 yoo ben çektim scpleri direk scripts klasörüne atıyorum sora rsync yapiom[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Bravo! Baya bir uğraş gözüküyor.Böyle şeylere emek vermen güzel... Devamını dilerim![hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... _________________ Mytixodem UO Shard I [url] _-_-_-_-_-_-_-_-_-I Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 teşekkur ederim beğendinmi?[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Tebrikler!... Hata yaptıgın dialogtaydı.... Onu düzeltince oldu sanırım. Kolay gelsin devam devam...[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Uo'da level olayi pek tasvip ettigim birsey degil genel olarak :) Ama bir level sistemi olarak oldukca hos gorunuyor.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 dozer yaw sorun nerde biliyonmu... ahahah! cok kolaymış nası yapamadım dedim kendime nası vuruyordum bi bilsen =) hani [function f_levelup] dgjkdfjkg dfg df menu menu_askit dialog değilde hani su ilk sphere yüklediğin zaman help e tıklayınca cıkan daş menu varya ondan koydum bi tanede menu altınada dialog u bağladım =) oldu[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 :)[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 PvP Shardi yapcaksan oldukca guzel bir shard ama UO yu bence UO nun anlamından cıkarmamak lazım hanı newbielik gunlerınızı hatırlayın o ses vardı ya oyuna bole baglı yaptıgı zamanlarda bızı bole muzıklerı vardı gırerken brıtaın ın sesı fln hanı orada o ses bızı garıp duygulara hıslere fln gotururdu o muzıgı tekrar acın gene o hıslere kapılır ve rp ye baslarsınız.Yanı ne bılem keske tekrar newbıe olabılseydım ya cok degısık bı duygu benım gıbı dusunen varmı ?[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 O müzik açık sadece optionstan music on yapman yeterli....[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 tebrikler :D[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS1empre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: Dozer, 03 January 2004 20:37 tarihinde demiş ki: O müzik açık sadece optionstan music on yapman yeterli....[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy ü burda yarıldım :D[hline]What tha fuck you know? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ksiempre sen sus bikerem sen hiç yardım etmedin ! icqdan işim var mişim var! insan bi yardım ederdi Bu arada Serverımı yarın testte açıyorum shadow knight gibi zor class lar yapacağım ama henuz değil su an aktif değiller bi level sistemi var teleportları ayarlıyorum falan filan hadi kolay gelsin bana baqalım işallah seversiniz yarın 1:15 gibi açmayı düşünüyorum =) yani hep açık benim server'ım da scriptle uğraştığım icin rahat oynayamazsınız 2mbit cıkışla :P (ole download ediom ama yalanmı?) acıcam serferi =) test icin insanların gördüğü artılar eksiler FLM[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 birşey daha bunların hepsini kendim yaptım yapamadıklarımı (healing scripti level scripti 1 2 tane daha) onlarıda başka yerlerden aldım yani burda anlatmak istediğim herşeyi tek ben yaptım hiç kimse gelipte yardım etmedi herşey benim icadımdır =( :( onun icin baya bi zorlandım herşeyi kendim yapmaya kalkışınca deli gibi affalladım bazı dialoglar alakasız oldu mesela britain e git diyorsun covetous a falan gidiyor =) ama düzelttim onları =) cok zor yani neyse yarın 20 kişinin falan gelmesini düşünüyorum pc kaldırmaz yoksa =) 20 bile fazla sanırım p4 2k 256ddr ram 64k kablo 60gb harddisk sanırım yetersiz 20 kişi icin yinede gelip denerseniz bişeyler sölerseniz cok sevinirim[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar