berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Arkadaşlar elinde aradığı stringi bulan ve değiştirmesine izin veren iyi bir hex editoru olan varsa downloadun linkini koyabilirmi. Elimdeki mevcut hex editor string bulamıyorda :)
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 www.google.com search hex editor orada güzel bişeyler çıkıyor .[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 oradan çıkanlardan bitanesini indirdim ancak işe yaramıyo doğru dürüst. stringi bulamıyor, mesela bir harfi decimal a çeviriyorsun aratıyorsun o harf yok diyor ancak bariz var :). elinde çalışan işe yarayan bir editoru olanlar download linkini verirse sevinirim
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Aratirken Ascii sec string aratacaksan.. Nette binbir tane download sitesi varken bir tanesine gidip "hex editor" yazmaya da usenmeyin lutfen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 insanların elinde iyi bir program varsa onu rica ettim sadece. ascii string arıyan / değiştiren bir çok program var ancak tam anlamı ile çalışmadı benim indirdiklerim. bunun üzerine rica ettim baggio. üşendiğimden değil.
Öne çıkan mesajlar