berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Arkadaşlar elinde aradığı stringi bulan ve değiştirmesine izin veren iyi bir hex editoru olan varsa downloadun linkini koyabilirmi. Elimdeki mevcut hex editor string bulamıyorda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 www.google.com search hex editor orada güzel bişeyler çıkıyor .[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 oradan çıkanlardan bitanesini indirdim ancak işe yaramıyo doğru dürüst. stringi bulamıyor, mesela bir harfi decimal a çeviriyorsun aratıyorsun o harf yok diyor ancak bariz var :). elinde çalışan işe yarayan bir editoru olanlar download linkini verirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Aratirken Ascii sec string aratacaksan.. Nette binbir tane download sitesi varken bir tanesine gidip "hex editor" yazmaya da usenmeyin lutfen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 insanların elinde iyi bir program varsa onu rica ettim sadece. ascii string arıyan / değiştiren bir çok program var ancak tam anlamı ile çalışmadı benim indirdiklerim. bunun üzerine rica ettim baggio. üşendiğimden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 www.download.com hex workshop 4.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar