Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 http://webpages.acs.ttu.edu/~jamhilde/dubdub/lala.html Rofl! Süper yapmışlar ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 obarey guzelde kulaklik vardi sagir oluyodum :)[hline]Natalie-Jm Tamer
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 heh ilginç bi olay[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Wow süper[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 yeaah güzelmiş ıptıs ıptıs bunun teknolojisi nedir ya böle pencereyi sallayan aynı sayfadan bi dolu açan siteler fln war ya nedir bunların kerameti nasıl yapılır?[hline]a.k.a "bay bomba"
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: -MrBomb-, 03 January 2004 02:27 tarihinde demiş ki: yeaah güzelmiş ıptıs ıptıs bunun teknolojisi nedir ya böle pencereyi sallayan aynı sayfadan bi dolu açan siteler fln war ya nedir bunların kerameti nasıl yapılır?[hline]a.k.a "bay bomba" çoğu java kodudur. bir kısmı html...[hline]smthng about sx&drt
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 süper ya hastası oldum :-)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ya Death sen beni güldürdün biride seni güldürsün. güldürün çabuk!
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Haha Çok güzelmiş ya. İlk önce Netscape ile denedim açmadı. Sora IE ıle denedım açtı hayret.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: -MrBomb-, 03 January 2004 02:27 tarihinde demiş ki: yeaah güzelmiş ıptıs ıptıs bunun teknolojisi nedir ya böle pencereyi sallayan aynı sayfadan bi dolu açan siteler fln war ya nedir bunların kerameti nasıl yapılır?[hline]a.k.a "bay bomba" html den yaparsan sayfayı anca ctrl+al+del den falan kapatırsın....takılıyo özelliği o...[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Öne çıkan mesajlar