Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sömestırda biyere gitmek istiyom şöyle bol kar yağan biyer doğuda büyük şehir neresi var

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Valla aklıma bi Erzurum filan geldi...[hline]Her nekadar cimbomu inönüde yenemediysek bile rövanşı unutmayalım bekleyin 80 bin gsli futbol mabedinizde size bir güzel ko*mamıza tam olarak ne kadar kaldığını bilemesemde o günü hasretle bekliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

bazı arkadaşlar uludağ lüks kaçar demiş hiç de öle diil gitmeyi ve kalmayı bildikten sonra heryer ucuzdur.. ben noel tatilinde 3 gün uludağ'da beleş kaldım sadece harcadığım para 30 milyon.. tabi kafayı çalıştırcan beleş gitmek için.. 1- enayi otel(yemeklerde bileklik hedesi sormicak) 2- iyi arkadaşlar (sana odalarında yerde uyuma imkanı sağlayacak) 3- macerayı sevmek :) (bursaya otobüs sonra terminal otobüsleriyle uludağa çıkış yollarda kayış uçuş) :D[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant!
Sosyal ağlarda paylaş

Git git gideceksen erzuruma git
kar da vardır soğuk da vardır soğuk ne demek anlıon :)
bu arada türkiyenin en iyi pistleride orda, o Iffs midir nedir oondan onaylı pistler
rutubet yok ama kuru soğuk var şöyle diyeim geceler -40 olduğuun bilioyrm yürürken dizlerin birden çözülüo ama değer mi değer kaymak için[hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...