Mirage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 benim de yükseklik korkum var. gerçi evimiz 8'i kattaydı, balkonda falan oturabiliyordum da. yüksek bir yerde parmaklık falan olmazsa yaklaşamıyorum kenara. millet alçak parmaklıkların falan üstüne oturuyo mesela. arkana yaslansan hafif gitcen yani. :p ha bi de böyle 1.5-2 metre yükseklikten aşağa atlamaya tırsıyorum, çok yüksekmiş gibi geliyor. bi kere yazın yıldızları izlemek için dama çıkmıştık 3 arkadaşla, uzandık böyle gece yarısı.. sırf gökyüzüne bakıyosun deli bir şey. ama sonra arkadaşlar hop hop atladılar aşağı, beni indirene kadar canları çıkmıştı eheh. 2 metre miydi neydi, en sonunda asılarak indiydim zar zor.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 rüyalarımda zaman zaman denizin dibini boyladıgımı göruyorum:( fazla acılmam bu yuzden:)[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 öyjkk[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 valla sudan korkmam..ama dediğiniz gibi yosun...ıyyy...[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 diri diri gömülme korkusu bile var, sudan da korkar tabi millet[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Kuduz felandır fazla yaklaşma aman ha.[hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 düşündümde diri diri gömülmek cidden kötü bişi eheheh! ama daha beterleri var clinophobia - fear of beds verbophobia - fear of words nasıl oluyo anlamadim bu ikisini ama war böyle şeyler. (kaynak:Call of Cthulhu)[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar