Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

magic online hakkında bir soru.

Wally

Öne çıkan mesajlar

avaturk.com'da okudum şunu anlayamadım sitede magic sunucuları için aylık ücret gerektirmiyor yazıyor.yani benim sadece oyunu almam yeterlimi olacak?oyun server'ı için hiçbir ücret ödemeyecekmiyim?[hline]A pirate I was meant to be,
Trim the sails and roam the sea!
Sosyal ağlarda paylaş

ve şu ne anlama geliyor?

Eğer destenizi hızla geliştirmek istiyorsanız online olarak genişleme paketleri ve yeni desteler alabilirsiniz. Online turnuvalara katılarak büyük ödüllerin sahibi olabilirsiniz...

yani gerçek magic kartları mı almam gerikiyor?kazanacağım ödül evime mi geliyor?[hline]A pirate I was meant to be,
Trim the sails and roam the sea!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
magic online nı epeyce parası olanlar oynuyor bence,çünkü gerçeğine de sanalınada aynı para veriliyor.
boosterları aynı parayla satmaları çok yanlış,oynayan türk oyuncu sayısı sanırım azdır ya da dediğim gibi anca oldukca zengin olanlar ya da başka yapacak işleri olmayanlar oynayabiliyodur...
benim kafama hiç yatmadı o kadar yıl oynadım magic ama online nını oynamak hiç mantıklı gelmedi,boosterları daha ucuza verselerde belki düşünülebilir ama böyle sadece zengin işi...[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş

Üye olmak için $9.99 ödüyorsunuz.. Bununla da bir adet Started veya Constructed Deck alabiliyorsunuz.. Tabii isterseniz Booster Pack de alırsınız da, daha deckiniz yokken almak ilginç olur.

Ondan sonra ister yeni booster pack ler için $4 civarında para verirsiniz, ister $1 'a ticket alırsınız - ki Ticket MTGO 'ın resmi para birimi gibi bişey olmuş tradelerde.. Ya da elinizdeki bir Rare kartı satarak başlar herşey..

Ben başladıktan sonra 2 ticket ve bir booster pack aldım. Şu anda da destemden gayet memnunum. Harika bir Zombie destem oldu :) Destemi seviyorum.

* Soulless Oneları ile Lord of the Undeadlerini okşar *[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

bence hangi renk oynamak istiyosan o rengin decklerinden al oyunun basında 2-3 tane sonra beyenedigin bitanesini sec digerlerinden ona eklemeler yap gereksizler cıkar ve daha iyi bii deck yapmya calıs bol bol trade yap insanlarla destene uyacak kartları almaya calıs falan bu arada sharky nikin ne magicte bi mac yapmak isterim bi ara bendede elf decki var :)[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg
/tell riruix
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 05 October 2003 00:21 tarihinde demiş ki:
fakirler mi oynuyor? cimriler mi oynuyor?
hmm garip.

soruna soruyla karşılık veriyim. içinde para geçen, oyun gibi masumane bir mevzuuya bulaşan türkler ne yaparlar?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

@tunca ;

Elf ve Beast decklerinden nefret ediyorum. Oradaki nickim Tyrian.

Ekleyiniz Buddy'e dicem, illa online olmam lazım galiba :)

Genelde Casual - 1on1 veya Multiplayer'dayım ben :) Mutlaka karşılaşalım, Buddy lere ekleyelim hemen.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçta magicte sürekli yeni setler çıkıyor,sürekli trade yapabilmeniz içinde elinizde herkesin isteyebileceği kartlar olması gerek.
Yani başlangıç parasını ödeyip,onun haricinde yaklaşık 20-30 dolar harcansa olur mu diyosunuz?
eğer öyleyse gayet iyiymiş,ama sürekli deck almak gerekiyorsa o zaman zengin işi olduğunu idda etmeye devam ediyorum:)
eğer 20-30 la bitiyosa iş,bende oynamayı düşünebilirim.
Ayrıca magic online da takım olayı olabiliyo mu?[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş

Sürekli deck almak gerekmiyor.. Trade ile hallediyorsunuz olayı.

Ha abartı hedefleriniz varsa, o zaman size kalmış.

Takım olayı olabiliyor, 3vs3, Empire, 2vs2, Three Headed Giant, Two Headed Giant, Prismatic, Tribal, v.s gibi seçenekler var.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

peki sharky sen bu zamana kadar ne kadar para harcadın.
hala güvenemiyorum,sonuçta magicte belli desteler çok başarılı oluyor ve herkes bu desteleri oynuyor.Seninde bu destelerdeki kartları bulman ya çok zor oluyor ya da bulsanda trade için çok kasıyolar.yani real da böyleydi onlineda da sanırım böyledir.
Sonuçta turnuvalarda derece yapmak istiyorsan belli başlı,başarılı desteleri yapmak gerekiyor.
ayrıca oyunu nerden edinebilirim,sitesi filan?[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş

magic oynamak zevkli de, şu kart çıksın, bu kart çıksın diye uğraşırken baya para harcıyorsun.
Bir de turnuvalar zevkli değil. Çok kasıyorsun kendini.
Ama amatör oyunlar çok zevkli oluyor.

Ben de oynamak isterim aslında magic online.
ama 4-5 sene önce bıraktım oyunu.
Bir de kart parası çok pahalı geldi ya.
Ne biliyim gerçek kartı eline alıp kurcalamadıktan sonra, o kartları bir köşeye koyup koleksiyonlarını felan yapamadıktan sonra, sahici kart parası vermek dokunuyor insana..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!!
(İmzamı iyi oku, çok şey var)
Sosyal ağlarda paylaş

işte bi sorunda o.kartlar gerçek değil:)
Bende bırakalı oluyo,evde kartlar duruyo yığınla,arada sırada bakıyorum,eski günleri anıyorum:)
ya aslında pek aklıma yatmıyo ama bi düşünücem.
ama hiçbir zaman gerçeğinin yerini tutmaz.
bi site sormuştum ama kimse söylemedi?
Magic online hakkında bilgi alabileceğim ve oyunu nerden temin edebileceğim hakkında bilgisi olanlar bi zahmet yardım ediversin..[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş

yusuf abi oynuyo yani magic online?
ya iyi güzel diyosunda benim saklı kente gitmem bu aralar yaş.
ya az çok tahmin edebiliyorum,ama hala kimse oyunu nerden bulabileceğimi söylemiyor:)
yusuf abi hala gerçeğini oynuyo mu?bir ara bırakmıştı diye hatırlıyorum ama...[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş

Şu zamana kadar ~$15 civarı para harcadım. Daha fazlasını harcamadım. Oynadıklarımın %75'ini de yeniyorum rahatlıkla.. Turnuva falan için oynamıyorum, eğlenmek için oynuyorum.

Gerizekalı Counter Strike 'i bile Turnuva niyetine oynuyorsanız yatırım yapmak zorundasınız mouse a ona buna.. Bu sadece Magic ile sınırlı değil.

Ayrıca istediğiniz kartları adresinize postalatabiliyorsunuz isterseniz. Tabii shipping vermek gerekiyor, gidip 1 kart alıp göndertmenin gereği yok bence :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

// Para birimini yazmamışım.

www.ekohost.net
]www.ekohost.net

[Bu mesaj ShARkY tarafından 05 October 2003 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi counter ile magic'i bir tuttun ya ne diyim.

counter için bir bilgisayar bi de half-life cd'in yeter oynamak için.

Ha, çok mükemmel oyun oynaman gerekir, clana girceksin official serverlarda oynuycaksın..
Bir optic mouse 25 milyon, bir Half-life 25 milyon etti mi sana 50 milyon?
Profesyonel oyun için..

Magic öyle mi? Profesyonel oynamasan bile min 50 milyon harcıyorsun. Şu kartı alıyım, yok bu kartı beğenmedim başka bir booster...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...