MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 bakıyorum da son zamanlarda postlara cevap yazmaktan başka bir şey yapmamışız.Turnuva falan yapsak ya.Oyun olabilir şarkı turnuvası olabilir ne bilm.aktif olalım azcık eskisi gibi...[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Daha öncede yazıorum yine yazıcam. Area masterz süfer insanlar bu tür organizasyonları, buranın kalitesine yakışır şekilde organize etmeliler..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Böyle olaylar eskiden de kullanıcılar tarafından düzenlenirdi, bence şimdi de kullanıcılar tarafından düzenlenmeli. Ama haklısınız, birşeyler yapılmalı.[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Call Of Duty oynayalım hep beraber deathmatch yapalım net üzerinden:)?[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,Oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 uyar ! :)[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 yada pepelek 2004 banner yarışması düzenleyebiliriz?en iyi banner ana sayfada yayınlanır.buda olabilir aslında...[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,Oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Banner mannır yalan işler :p Ciddi ciddi bir şey yapmak lazım... *!Tüm puserleri action yapmaya bekler..*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 edit:şaçma bir fikir:).[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,Oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi? [Bu mesaj kurtlu_baklava tarafından 01 January 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 walla satranc turnuvası yada tavla fln olabilir aslında yada bowling fln güzel olur...tabi adminlerin önderliginde..[hline]Sap geldim sap gidicem... www.geyikzone.com.tr.tc[/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 admin önderliğine ne gerek var... erkek olan yarın buluşmaya gelsin atlantis bowlingde 16:00 da .. bowling + iskender + bar[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 abi ne erkekligi yarın istanbulda diilim istanbulda olsam gelirdim size iyi eglenceler...[hline]Sap geldim sap gidicem... www.geyikzone.com.tr.tc[/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: Estel_Anorien, 01 January 2004 23:03 tarihinde demiş ki: admin önderliğine ne gerek var... erkek olan yarın buluşmaya gelsin atlantis bowlingde 16:00 da .. bowling + iskender + bar[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. hmm yalnız o sadece istanbullara uyuyo.. şöle net üzerinden bişi olsa tüm paticik katılır. şöle yaratıcı bişiler hmmz[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Oyun olarak Quake III Arena oynayalım veriim klavyeyi mouse u elinize : )[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Quake III harbi çok güzel olurdu[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ahah Quake III oynayın Nury_Alchoo yu göstereyim size :)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Valla biz Mix'de hep beraber UO oynuyoruz efem, sizide bekleriz[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bence bir buluşma fena olmaz... Bütün patiler buluşurlar ancak Avrupa yakası mı Asya yakası mı tartışması olduğu için Kadıköyde olsun diyorum.Merkezi yer herkeze yakın.Avrupadakilerle 1 vapurla hemen ordalar... Buluşma olursa Kadıköy civarında toplanalım diyorum.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 diğer bir topicdede buluşuyorlardı bence buluşucak olanlar oraya katılabilirler.[hline]Venite Exultemus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Alexi_Septimus, 02 January 2004 15:31 tarihinde demiş ki: Bence bir buluşma fena olmaz... Bütün patiler buluşurlar ancak Avrupa yakası mı Asya yakası mı tartışması olduğu için Kadıköyde olsun diyorum.Merkezi yer herkeze yakın.Avrupadakilerle 1 vapurla hemen ordalar... Buluşma olursa Kadıköy civarında toplanalım diyorum.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ tabi bütün patiler istanbullu zaten. [hline] ben net üzerinden turnuvalardan bahsediyorum. mesela patistar gibi bişey olabilir:P juri seçeriz şarkı seçeriz kaydedip juriye göndeririz:) de armağanı kim oynar bilmiyorum:)[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 evet neyle başlıyoruz hareketlenin ya[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xecutioner Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 CoD iyi fikir BFde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Jk cs hepsi uyar.Cod çalıştıracağı halde bende problem çıkardı ama süpermiş olanlar mutlaka çevirsin.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mix de uo iyi oluyo arada sırada bone atlıyo ortaya dalıo bize bombalıyo etrafı :)[hline]||Pause BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 arkadaşlar Call Of Duty turnuvası yapılırsa kimler katılır?[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ya tabi burası aslında oyun anatemalı bi forum olduğu için tabii ki de bi oyun turnuvası yapılmalı avaturk ün yaptığı "event"ler gibi falan yani ben önce battlefield turnuvası sonra cs turnuvası sonra da fifa2004 turnuvası öneriyorum[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar