Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik ailesi uyanın artık...

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

bakıyorum da son zamanlarda postlara cevap yazmaktan başka bir şey yapmamışız.Turnuva falan yapsak ya.Oyun olabilir şarkı turnuvası olabilir ne bilm.aktif olalım azcık eskisi gibi...[hline]La ultima noche que pas contigo,
La llevo guardada como fiel testigo
De aquellos momento en que fuiste ma
Y hoy quiero borrarla de mi ser

The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Sosyal ağlarda paylaş

admin önderliğine ne gerek var... erkek olan yarın buluşmaya gelsin
atlantis bowlingde 16:00 da .. bowling + iskender + bar[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 01 January 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
admin önderliğine ne gerek var... erkek olan yarın buluşmaya gelsin
atlantis bowlingde 16:00 da .. bowling + iskender + bar[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.

hmm yalnız o sadece istanbullara uyuyo..

şöle net üzerinden bişi olsa tüm paticik katılır. şöle yaratıcı bişiler hmmz[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla biz Mix'de hep beraber UO oynuyoruz efem, sizide bekleriz[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bir buluşma fena olmaz...

Bütün patiler buluşurlar ancak Avrupa yakası mı Asya yakası mı tartışması olduğu için Kadıköyde olsun diyorum.Merkezi yer herkeze yakın.Avrupadakilerle 1 vapurla hemen ordalar...

Buluşma olursa Kadıköy civarında toplanalım diyorum.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
The time for honouring yourself will soon be at an end...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 02 January 2004 15:31 tarihinde demiş ki:
Bence bir buluşma fena olmaz...

Bütün patiler buluşurlar ancak Avrupa yakası mı Asya yakası mı tartışması olduğu için Kadıköyde olsun diyorum.Merkezi yer herkeze yakın.Avrupadakilerle 1 vapurla hemen ordalar...

Buluşma olursa Kadıköy civarında toplanalım diyorum.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
The time for honouring yourself will soon be at an end...

tabi bütün patiler istanbullu zaten.
[hline]
ben net üzerinden turnuvalardan bahsediyorum. mesela patistar gibi bişey olabilir:P juri seçeriz şarkı seçeriz kaydedip juriye göndeririz:) de armağanı kim oynar bilmiyorum:)[hline]La ultima noche que pas contigo,
La llevo guardada como fiel testigo
De aquellos momento en que fuiste ma
Y hoy quiero borrarla de mi ser

The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Sosyal ağlarda paylaş

ya tabi burası aslında oyun anatemalı bi forum olduğu için tabii ki de bi oyun turnuvası yapılmalı
avaturk ün yaptığı "event"ler gibi falan yani

ben önce battlefield turnuvası sonra cs turnuvası sonra da fifa2004 turnuvası öneriyorum[hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...