Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiye

Spartan

Öne çıkan mesajlar

selamlar.bu aralar bir mmorpg almayı düşünüyorum.daoc ve shadowbane arasında kararsızım. daoc eu ve italya beta testlerinde bulunmuştum.şimdi de shadowbane 10 gün free trial ini oynamaktayım fakat gördügüm kadarıyla oyun gerçekten iyi degil.grafikler kötü ve gereksiz sistemi kasıyor..mouse sistemi rezalet, büyüler detaylar az...herneyse daoc u düşündügüme göre sizlere sormak isteidgim birkaç şey var
1)eu mu yoksa us mi alayım?
2)cogunuzda SI var mı? çok gerekli mi?
3)daoc ölüyor mu? yoksa yapılan update lerle halen ayakta mı?başka bir mmorpg beklemek daha mı mantıklı?
Yardımınız için teşekkürler..[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben olsam EU alirim, saat farki ve daha aktif RvR acisindan. Tek dezavantaji patchleri 1-2 ay geriden takip etmesi. (Fransizca ve Almanca'ya ceviri dertleri sebebiyle)

SI kesinlikle gerekli; gerek SI baskentleri, gerek epic dungeonlar, gerekse bircok lvl50 guzel item veren SI questler acisindan. Daoc da olmuyor kesinlikle, level 50 olana kadar biraz sancilanip sonrasinda gayet zevk alacagina inaniyorum.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 27 December 2003 21:46 tarihinde demiş ki:
Daoc da olmuyor kesinlikle, level 50 olana kadar biraz sancilanip sonrasinda gayet zevk alacagina inaniyorum.

Mesaji tamamen okumadan soru sormamak lazim :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 27 December 2003 22:12 tarihinde demiş ki:
said:
Baggio, 27 December 2003 21:46 tarihinde demiş ki:
Daoc da olmuyor kesinlikle, level 50 olana kadar biraz sancilanip sonrasinda gayet zevk alacagina inaniyorum.

Mesaji tamamen okumadan soru sormamak lazim :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org

çene de maşallah yani:P
herneyse teşekkürler.eu alıcam gibi gözüküyor..alınca görüşürüz[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

eu al tabii bence de
daoc hayatta ölmez bence, misal toa amerikada sims in en son exp packinden daha çok satmış =) sims den daa çok satan mmorpg bence ölmez heh[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

sims online de paranın biyerine nası koydum sanıon ehe
mama oski =P
pimp dude oski[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

daoc alacam almasına da shadowbane in 10 günlük trial ini kesemiyorum..sitede secenek yok, mail atıyorum auto mail ile cevap vermiyolar support sitesine yönlendiriyorlar..napıcam bilmiyorm..trial bitince muhtemelen para cekecekler ben de kafalarını kıracam.fikri olan varsa söylesin lütfen?[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McsPeyn, 02 January 2004 17:15 tarihinde demiş ki:
Benim kart sanal kart olayıydı yani bakiyesini 5 milyon falan yapıp triale kayıt oldum sonra da çekemediler haliyle ama sb forumlarında okuduğuma göre zaten çekmeye de çalışmıolar, sen tamam dersen çekiolar..

tamamdır sagolasın.bugun son günü bakalım ne olacak[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...