Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Kardeşlerim. Nasılsınız umarım iyisinizdir. Hepinizi çok özledim. Umarım durumlar iyidir oyunda ve gerçek hayatta. Ben azıcık kafa dinlemek amacıyla oyuna ara verdim (2 hafta kadar). Şu an İzmirdeyim. Stjoe telefonun olsaydı arayacaktım. Pazar İstanbul'a geri dönüyorum o zamana kadar buraya bir mesaj atabilirsen belki seni görebilirim. Herkesi çok özledim. Yakında online olacağım. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Umarım yeni yılda herşey dilediğiniz gibi olur...[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 gel hadi heh :)[hline]DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 aklimda sen vardin be abi nerde bu herif diyodum. :) hadi don artik evine kari pesinde gezme. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Selam sungur senide kaydaki arkadaşlarıda çok özledim 1.5 haftadır fln oyuna giremiyorum bende, monitörüm bozuldu :/ Seninde yeni yılın kutlu olsun umarım izmir havası iyi gelir hadi kendine iyi bak :)[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 İyi seneler Sungur. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 mesajjjjjjjjj[hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 iyi seneler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar