mobaran Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 valla en büyüğü herhalde.. ortega... sergen gittikten sora beşiktaş yordan letchkovu almıştı. kel oglu kel.. ilk devre bitmeden bulgaristana kachmıstı.. galatasaray ıcınde jardel galba.. var mı sizin hatırladıgınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 yo hayır jardel iyi bi transferdi. adam öküz dü ,koşamıyodu, yavaştı falan ama adam acayip gol atıyodu. galatasarayınki felipedir.ve galatasaray yüzünden fos olmuştur. adam şimdi çatır çatır oynuyo takımında.aslında bu sezon galatasarayn 21 tane fos çıkan transferini sayayrım ama neyse.para olmadığı için yapılan transferler onlar.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 beşiktaş ın en büyük fos u ayhan dır zamanında rekor bir fiyata almıştık. Aslında letchkov çok büyük bir fos değidli (futbol u bıraktı) Seba zamanında beişktaş transfere pek para harcamadığı için fos çıkan transferi azdır. Galatasaray da son 2 sezondur bu konuda rekora gidiyor. 2 sezondur yabancılara harcadığınız parya rivaldoyu bile alırdınız be (amma yazdım :) ) Fener ise bu konuda efsanedir. Garip bir transfer politikasına sahiptir. "Bana karşı iyi oynayanı kesin transfer et". Yerli transferlerde bu politkayı izlerler. Yabancı transferde ise tamamen menejerlerle para kaptırırlar. bunun en önemli sebebi bence yönetimleri futboldan anlamayan zengin tiplerdir. (anlasalardı pvh yi 5 sene önce alırlardı)[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 5 sene oncede almaya calismislardi ama oyle kolay degildi :) bu arada bu sene fenerbahce yonetimi en akilli transferlerini yapti takimin basina geldiklerinden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 jardel'in nesi fos be, daha iyi yabancı golcü adım atmadı daha türkiyeye[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bu arada meph'e katiliyorum.jardel'in gonderilmesi fos bence asil,istedigi kadar kosmasin takir takir atiyordu tam striker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Jaan, 27 December 2003 11:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş ın en büyük fos u ayhan dır zamanında rekor bir fiyata almıştık. Aslında letchkov çok büyük bir fos değidli (futbol u bıraktı) Seba zamanında beişktaş transfere pek para harcamadığı için fos çıkan transferi azdır. Galatasaray da son 2 sezondur bu konuda rekora gidiyor. 2 sezondur yabancılara harcadığınız parya rivaldoyu bile alırdınız be (amma yazdım :) ) Fener ise bu konuda efsanedir. Garip bir transfer politikasına sahiptir. "Bana karşı iyi oynayanı kesin transfer et". Yerli transferlerde bu politkayı izlerler. Yabancı transferde ise tamamen menejerlerle para kaptırırlar. bunun en önemli sebebi bence yönetimleri futboldan anlamayan zengin tiplerdir. (anlasalardı pvh yi 5 sene önce alırlardı)[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Sen fıkır verseydın keske. Baksana baya anlıyorsun bu ıslerden.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 İnan bana bullet fikir vermek için benden önce bekleyen binlerce fenerbahçe taraftarı var. Sıra bana gelirse bende fikir verebilirm. Yeter ki dinlesinler.[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 oha ben tapıyodum lan jardele. adam pozisyon geldi mi affetmiyordu yani, tabi biraz sorunlu olması kötü o ayrı. ama kesinlikle fos falan diildi yani[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Jardel yüzünden 3 koli kola kaybettim. adam geldi ilk 5 gölün 3 unu bala 2 sine kıçıyla attı. Dedim bu adamın attığı her göle 5 kola alırım dedim. sonrası malum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 şimdi tamam jardel iyi striker'dıda tapılcak adam değildi. ayrıca homoid bende adamın ilk başta golleri bal diyodum.sonra ulan bakyorum adam cidden iyi yerlere gidiyo.iyi yer tutuyo.ayrıca son vuruşlarıda iyi. ya adam bi şekilde atıyo ama nası atıyo bilmiyorum.bu kadar bal olması ve hepsinin bi adamda toplanması imkansız gibi bişi..[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 oha saçmalamayın lan ne balı? adamın porto'da da mı maçınız izlemediniz hiç? eurosport'ta falan verirdi 6 sene falan evvel avrupa gol krallarını. hep jardel 35-40 golle birincilikteydi ulan bu kim bu kim falan diye çıldırıyodum bi gün porto'nun maçını verirken yakaladım. jardel de 4 tane taktı o maçta işte o zaman anladım kimmiş jardel hehe o zamandan sonra eurogoals'de portekiz ligini de izlemeye başladım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bide hep aynı golü atıyordu ceza sahasının hemen dışındaki yayın ordan, sol ayağı ile vole, sağ köşeye yerden ehe 3-5 kere falan attı bu golden tekini real'e attı[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 4-4 luk Fenerbhace ıle yapılan kupa macında attıgı gol cok teknıktı :P[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 frank de boer derim başka da bişiy demem =)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Evete sanırım haklısın, en fos bu adam cıktı.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: jankis, 27 December 2003 17:41 tarihinde demiş ki: frank de boer derim başka da bişiy demem =)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) bu o kadar bariz ki yani söylemeye gerek bile duymadım :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 tek bir şey söylicem fos çıkan trasnferler bkz. fenerbahçe 1 ortega 2 enke 3 washington ( oynadı ama süper bir kararla gönderildi) 4 beşnascik miydi (walla nası yazıldığını bilmiyorum) rus bi adam vardı 5 rebrov gibi bir adamı öldürdüler 6 petkov da eylülde geldi şimdi gidiyor fenerbahçe artık herhalde aylık transfere başlıyacak böyle gitmez abi... not:fenerliler lütfen alınmasın bu benim şahsi görüşüm[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ben enke olayini hala cozemedim..biz onun parasini filan vermemis miydik?Yoksa 1 hafta dene begenmezsen iade! politikasi falan mi var futbolda?[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 jardel iyi ya, ortega umarım bu sene itibariyle fos sölentilerini yabana atacak! frank de boer!!! [hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyet başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 27 December 2003 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Mephisto_, 27 December 2003 13:03 tarihinde demiş ki: jardel'in nesi fos be, daha iyi yabancı golcü adım atmadı daha türkiyeye[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Les Ferdinand gelmişti çok seneler önce,ve bence jardel den iyiydi[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Aslında ortega fos degıldı, sonucta gıttıkten 5-6 hafta sonra bıle adam hala asıst kralıydı. Ama tabı ortegadan beklenen bu degıldı.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 les ferdinand mış, adrian illie'ymiş, pierre va hooijdonk'muş bunlar çok kaliteli adamlar ama jardel apayrı bir adam, her yeriyle gol atıyordu bu adam, olmayacak yere gidip, olmayacak yeriyle gol atıyordu daha iyi bir golcü gelmedi, uzun sürede gelmez gerçi tevez beşiktaş'a gelicek deniyor, eğer gelirse cidden şov izlemeye başlarız, adam arjantinin raul'u[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 en fos transferler Fenerbahçe - Tarık Daşgün (rekor ücretle ve olaylarla FB ye geldiği için) Galatasaray - Hasan Vezir (o dönem transferi çook konuşulmuştu) Beşiktaş - Yok çünkü yıldız transferi yapabilen bi takım hiç olamadı.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 tevez kim ya? bu arada beşiktaş ın en büyük fos u ayhan dı (o da diğerlerinin kinin yanında çok ufak kalıo ama :) )[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar