Xecutioner Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Lise bir Konular: Kümeler, Bağıntı, Fonksiyonlar ve işlem HAAAAAAAAAAYIIIIIIR![hline]"Oh My God! Aliens!! Don't eat me! I have a wife and children!! EAT THEM!!!" -Bomba şahsiyet Homer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 siiz hala oradamısınız ya ben oraları geçtim 1 aldım bitti biz saçmalama problemlerine geldik:) saçma bişi hiçbişi anlamadım Zaten ağırlık belirleme dersane sınavı felana girdim Fen 100% Mekanik akıl yürütme 80% Soyut akıl yürütme 80% sayısal 0 gibi ilginç bir sonuç çıktı Türkce felan 50:)[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 aynı dertten ben de muzdaripim lütfen biri yardımcı olsun konular bende de aynı bi tek işlem yok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 test cözebilirsin..[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 çalışılmaz valla. derste dinleyip anlasaydın gerek olmazdı bütün bu paniğe. yarın sınavda 35 ten yukarı not bekleme. yada kopya çek eğer yapabiliyorsan. *!moral bozar*[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Test ve/veya bolca soru çözebilirsin, ama konuları bilmiyosan bi günde matematik öğrenmen neredeyse imkansız. Bu sınavı geç, ancak gelecek sınnav için çalışmaya başlayabilirsin.[hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Heheh Pazartesi aynı konulardan bizdede sınav var ve ben son bir ay baya ders kaçırmıştım. Bu yüzden kopya çekebilme yeteneğime başvurmam gerekicek. :D :rock:[hline]The Holyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xecutioner Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ya konular basitte nasıl çalışacağımı, ne yapacağımı bilmiyorum sakat yani Ya bir almam da ne bilim ewdekilere yaranmak için baya ii bişi lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Matematikle aran iyi ise ve anlayabiliyosan o zaman bu akşam otur ve notlarına da bakarak bol bol soru çöz. Ha, nasıl çözeveğin hakkında hiçbi fikrin yoksa ve derste hiç not tutmuyorsan o zaman bu işi bilen arklarına sor soruları. Bi defa çözmeye başladıkça devam edersen bayağı bir ilerleme kaydedersin. Yalnız bu bir akşamda olacak iş değil. Ama bi defa kaptın mı da rahat edersin.[hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 SInav Haftası, Sınav Salonu Fonksiyon, of of of napıcam bize de var pzt[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 onlar bişey mi ya trigonometri igrenç igrenç[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 çalışma zatenn bir alcan boşver[hline]||Pause BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Matematik çalışmaktan nefret ettiğim için ve kafamın da fazla basmaması yüzünden Sosyal seçtim sırf :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Test çöz.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 einstein demiski "matematik problemleriniz size zor geliyor die yakinmayin, inanin benimkiler daha zor"[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bütün formülleri ezberle sora da iyi bi anlatımlı test kitabı alıp onu yap eğer sınavda hesap makinesi kullandırıyolarsa onunla bütünleş sora fonksyon çizmek için parabel denen cetvelden al ....[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Parabol çizen cetvele parabel mi deniyor?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 İşlem konusu çok gerezek bi konu Bende lise 1'im. 22 ve 38 aldım (ayrıca babam mat. öğretmeni olduğu için bi posta da dalga geçtiler) :)[hline]Kalbinde yerim yoksa,ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Durup durup sınavın son günüde çalışmak olmaz bişey anlamazsın.Sen paşa paşa gir sınavına al 1 ini için rahat olsun kafayıda bozmaya gerek yok.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Otur bir kere oku. Sonra bi kac soruya bak yapabiliyhorsan tamamdir. Olmazsa bir daha oku. Bir daha cozmeye calis. Bu sekilde çözebilene kadar loop et. Bir de dusuk not almamaya calis ilerde "dunyanin en kolay konularindan dusuk not alacak kadar mal miyim" dememek icin. Ayrica calisirken odev, zorunluluk olarak gorme cunku bu temel konular cok yerde karsina cikicak.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ya kurallara bak bir iki işlem çöz formülleri eline yaz gir sınava ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Aslında Parabol-Parabel aynı şey. Yani biz dersleri alm. görüyoruz ve parabol diye öğretilen şey türkiyede aslında parabel. Yani çat diye almış geçirmişler türkçeye. Bu arada sen türkçesinde böyle kasıyosun 2 tane sınav olduk aynı konulardan ama alm!!! Bence o kadar büyütecek bişi yok ama kesinlikle dersi dinlemelisin fln yani anlamaya çalışmalısın. Aynı konunun alm.sından 85 alıyorsam,sen de alabilirsin diye düşünüyor saygılar diliyorum :)[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 lisede kızları kesmekten ve frp oynamaktan kotuydu matematigim.simdi universitede ne oldu bilmiyorum ama bayaa dinliyorum dersi.fazla calısmıyorum da iyi notlar alıyorum.sınıfımda guzel kız yok belki de ondandır:)[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar