Emaleth Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 geçen hafta "süt çocuğu" diye program ismi olur mu diye bir soru sormuştum size hani... aha burda... programın adı süt çocuğu olmayacak, bu kesinleşti (katkılarınız için teşekkürler). ama problem bitmedi, süt çocuğu olmaacaksa ne olacak? şimdi çoktan seçmeli bir soru geliyor, böylece programın adının seçilmesine katkınız olduğunu eşe dosta anlatıp hava atabilirsiniz. işte soru: MÖÖLE BİŞEY mi olsun yoksa SÜT KARDEŞLİĞİ mi? oylama başlamıştır. 2 saatiniz var :) öptüm gitti :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ille bu ikisinden biri olucaksa mööle birşey olsun[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Süt kardeşliği. ps: Türkçe'yi katletmenin anlamı yok, haksız mıyım?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Haksızsın, çünkü oradaki "mööle", "möö"den türetilmiş olmalı ve korkarım bu program sütaş ya da benzeri inek bazlı bir firmanın sponsorluğunda reklam amaçlı yayınlanacak. =] Mööle birşey abuk ötesi ama, süt kardeşliği de iğrenç, bencce süt çocuğu iyiydi ama madem kesin olmuyor iğrenç olsun bari ehe. [Ehüm, şimdi aklıma geldi; eğer mööle bişey senin fikrinse hemen söyle gidip shieldımı aliim] [Bu mesaj Nefr tarafından 10 Mart 2003 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 hiçbiri benim fikrim diil, rahat rahat konuşunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Süt çocuğu bunlara göre çok daha iyimiş ama eğer illa da ki geriye dönüş yok bunlardan biri olcak deniyorsa o zman Süt KArdeşliği daha mantıklı. Ne o moo möö olayı iğrenç ve söylemesi zor bir isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ha bi de unutmayınız, program ilköğretim öğrencilerine yönelik olacak. o kafayla düşünmekte fayda görüyorum şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Süt kardeşliği daha iyi geldi açıkçası..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Süt Kardeşliği tutmaz..Diğeri daha çok ilgi çeker bence ama yinede Süt Kardeşliği olsun...[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mooole bisi diecem ama "ben inek miyim?" diyerek protesto eden zeka kupu kucuk kardeslerimiz cikabilir :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Bu yeni jenerasyon cin gibi oluyor valla, öyle mööle bişey falan kesmeyebilir. Yine de en küçük kardeş dönsün okuldan ona bi soriim akşam arayıp, öbürü de artık üniversite mezunu olma yolunda, basmaz kafası =] Ben yine süt kardeşliği diyorum. ("yüzük kardeşliği" yazmışım farkında olmadan, tam gönderecekken farkettim lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 süt kardeşliği güzel süt cocuguna göre en azından ilk ögretim cocuklarına cok sempatik gelir hazır daha yeni sinemalarda fink atıyor yüzük kardesligi olayı fln sempatik gelebilir cocuklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Süt oğlan olsun. Ema'da oğlan nedemektir, siz sürekli kullanırmısınız, üzerinde oğlan yazan bir t-shirt giyermisiniz gibisinden bir anket daha yapsın.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 inek gücüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 SÜT KARDEŞLİĞİ[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 lol sütoğlan çok iyiymiş cidden =] said: GE-TA, 10 Mart 2003 17:02 tarihinde demiş ki: Süt oğlan olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Oyumu süt kardeşliginden yana kullaniyorum. (lotr dan ilgilerini cekebilir.) Zaten çocuklar hep böyle bir grubun , kardeşligin, çetenin vs içinde olmak isterler.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 said: Nefr, 10 Mart 2003 17:51 tarihinde demiş ki: lol sütoğlan çok iyiymiş cidden =] said: GE-TA, 10 Mart 2003 17:02 tarihinde demiş ki: Süt oğlan olsun... ehühüeühe bence de :) "seni hiç sevmiyorum sütoğlan, babanı da sevmezdim zaten" de sloganı olsun programın :P ehihiehie... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ben ilk threaddeki iddiamı sürdürüyorumm.. Ve programın adı Aslan Sütü olsun diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 O programı hayattada hiçbi ilkokul cocugu seyretmek.. Cocuk gözüyle bakmayın bence eleman 2. sınıfa gidio hip hop takılıo herif resmen gözümün önünde kafasının üstünde copter attı... Öle cocukların sütoğlan programını falan seyretceni sanmam. Anca anaokulu cocukları... Hadi onuda geçtik bende o programı seyreden bi arkadaşı oldugunu duysa 1. sınıfa giden bi cocuk kafadan dalga gecer arkadasıyla. Bence sütü hiç katmayın araya... Bu programıda kesin sütaş yaptırıodur ha...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 cocuk dedigin büyümek ve büyüklerin yapabildiklerini yapmak ister..şimdi siz sütoglan sütcocuk vs dediniz mi belki size hoş gelebilir ama onlar bu laflardan hoşlanmazlar.. illa ki cocuklara yönelik bişi yapılcaksa, onların gözüyle bakın biraz olaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Ya git bi ilkokul cocuguna süt cocugu de bak sana ne yapıo... Süt müt muhabbeti sarmaz onları ben diyimde :) (a.k.a ilkokula giden bi kardeş sahibi olmak)[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 sütoğlana +1 derim bende... negzel isim işte :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bu saatte Sütlü Kahve derim ben..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 bence ya Türk Çocuğu olsun ya da Alexander the Great olsun. İkisi de olmaz, illa sütle ilgili bişey olsun diyosanız Je Fait Un Promesse olsun ne biliym. gunn (kötü fikirler serisi no 1203 (binikiyüzüç)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar