Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süt çocuğu diil! /geçen günkü threadden devam

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

geçen hafta "süt çocuğu" diye program ismi olur mu diye bir soru sormuştum size hani... aha burda...

programın adı süt çocuğu olmayacak, bu kesinleşti (katkılarınız için teşekkürler). ama problem bitmedi, süt çocuğu olmaacaksa ne olacak?

şimdi çoktan seçmeli bir soru geliyor, böylece programın adının seçilmesine katkınız olduğunu eşe dosta anlatıp hava atabilirsiniz. işte soru:

MÖÖLE BİŞEY mi olsun yoksa SÜT KARDEŞLİĞİ mi?

oylama başlamıştır. 2 saatiniz var :)
öptüm gitti :*
Sosyal ağlarda paylaş

Haksızsın, çünkü oradaki "mööle", "möö"den türetilmiş olmalı ve korkarım bu program sütaş ya da benzeri inek bazlı bir firmanın sponsorluğunda reklam amaçlı yayınlanacak. =]

Mööle birşey abuk ötesi ama, süt kardeşliği de iğrenç, bencce süt çocuğu iyiydi ama madem kesin olmuyor iğrenç olsun bari ehe.

[Ehüm, şimdi aklıma geldi; eğer mööle bişey senin fikrinse hemen söyle gidip shieldımı aliim]

[Bu mesaj Nefr tarafından 10 Mart 2003 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mooole bisi diecem ama "ben inek miyim?" diyerek protesto eden zeka kupu kucuk kardeslerimiz cikabilir :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yeni jenerasyon cin gibi oluyor valla, öyle mööle bişey falan kesmeyebilir. Yine de en küçük kardeş dönsün okuldan ona bi soriim akşam arayıp, öbürü de artık üniversite mezunu olma yolunda, basmaz kafası =]

Ben yine süt kardeşliği diyorum.

("yüzük kardeşliği" yazmışım farkında olmadan, tam gönderecekken farkettim lol)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 10 Mart 2003 17:51 tarihinde demiş ki:
lol sütoğlan çok iyiymiş cidden =]

said:
GE-TA, 10 Mart 2003 17:02 tarihinde demiş ki:
Süt oğlan olsun...
ehühüeühe bence de :)

"seni hiç sevmiyorum sütoğlan, babanı da sevmezdim zaten" de sloganı olsun programın :P

ehihiehie...
+1
Sosyal ağlarda paylaş

O programı hayattada hiçbi ilkokul cocugu seyretmek.. Cocuk gözüyle bakmayın bence eleman 2. sınıfa gidio hip hop takılıo herif resmen gözümün önünde kafasının üstünde copter attı... Öle cocukların sütoğlan programını falan seyretceni sanmam. Anca anaokulu cocukları...

Hadi onuda geçtik bende o programı seyreden bi arkadaşı oldugunu duysa 1. sınıfa giden bi cocuk kafadan dalga gecer arkadasıyla. Bence sütü hiç katmayın araya... Bu programıda kesin sütaş yaptırıodur ha...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

cocuk dedigin büyümek ve büyüklerin yapabildiklerini yapmak ister..şimdi siz sütoglan sütcocuk vs dediniz mi belki size hoş gelebilir ama onlar bu laflardan hoşlanmazlar..
illa ki cocuklara yönelik bişi yapılcaksa, onların gözüyle bakın biraz olaya :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...