TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Servera girdigimde Updates yazısını deiştirmek istiorum napcam
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bi soru daha ben serverın IP bilmiom sadece ben 10.0.0.3,2593 Ipyle girebiliorum nasıl bulcam basklarının girmesi için yada ne yapmam gerek
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 spherebook.scp'de [scroll scroll_motd] kisminin altindaki yazilari degi$tir, yazdigin yazi giri$teki ekranda cikacaktir.[hline]- never too old to learn!
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ip'ni bulmak icinse www.showmyip.com adresini kullanabilirsin.[hline]- never too old to learn!
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Selam, Neden herkes o adresi veriyorda calıstıra girip winipcfg yazmıor ki ? [xp ise bilemem tabi]
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Dmx sen benim şu quaxis şifrei bi bulsan
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 For, konu ile ilgili Simurg'a mail atarsan ilgilenecektir. account problemleri ile ugra$mayi biraktim ben, sadece cok zorlu durumlarda ilgileniyorum.[hline]- never too old to learn!
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Kayıt mail adresim kayboldu yeni bi mail adresi versem olur mu?O kadar emegime uzuluyorum.
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: WogeN, 02 January 2004 00:47 tarihinde demiş ki: Neden herkes o adresi veriyorda calıstıra girip winipcfg yazmıor ki ? - XP veya 2k ise o komut farkli, - Network varsa orada birden fazla adapter olacagi icin dogrusunu secmek lazim. Onun icin o adresi verip kesin olarak netteki ipnizi ogrenmek daha mantikli ve basit, bilmedigimizden degil yani.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 http://www.exphedia.com/ip.asp[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 www.ipadresimne.com[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ama eğer win 200 fln kullanıyorsan donatılardan dos a gir çünki çalıştırda yapınca dos ekranı kapanıyor. "ipconfig" yazarsan orda sana ip ni belirtir birde zaten serveri açtığında en alattaki satırda monitoring ip: nin yanında senin ip ni yazar...[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... _________________ Mytheron UO Shard I www.thelastmage.com _-_-_-_-_-_-_-_-_-I Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872
Öne çıkan mesajlar