TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Servera girdigimde Updates yazısını deiştirmek istiorum napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bi soru daha ben serverın IP bilmiom sadece ben 10.0.0.3,2593 Ipyle girebiliorum nasıl bulcam basklarının girmesi için yada ne yapmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 spherebook.scp'de [scroll scroll_motd] kisminin altindaki yazilari degi$tir, yazdigin yazi giri$teki ekranda cikacaktir.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ip'ni bulmak icinse www.showmyip.com adresini kullanabilirsin.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Selam, Neden herkes o adresi veriyorda calıstıra girip winipcfg yazmıor ki ? [xp ise bilemem tabi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Dmx sen benim şu quaxis şifrei bi bulsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 For, konu ile ilgili Simurg'a mail atarsan ilgilenecektir. account problemleri ile ugra$mayi biraktim ben, sadece cok zorlu durumlarda ilgileniyorum.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Kayıt mail adresim kayboldu yeni bi mail adresi versem olur mu?O kadar emegime uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: WogeN, 02 January 2004 00:47 tarihinde demiş ki: Neden herkes o adresi veriyorda calıstıra girip winipcfg yazmıor ki ? - XP veya 2k ise o komut farkli, - Network varsa orada birden fazla adapter olacagi icin dogrusunu secmek lazim. Onun icin o adresi verip kesin olarak netteki ipnizi ogrenmek daha mantikli ve basit, bilmedigimizden degil yani.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 http://www.whatismyip.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 http://www.exphedia.com/ip.asp[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 www.ipadresimne.com[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ama eğer win 200 fln kullanıyorsan donatılardan dos a gir çünki çalıştırda yapınca dos ekranı kapanıyor. "ipconfig" yazarsan orda sana ip ni belirtir birde zaten serveri açtığında en alattaki satırda monitoring ip: nin yanında senin ip ni yazar...[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... _________________ Mytheron UO Shard I www.thelastmage.com _-_-_-_-_-_-_-_-_-I Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar