kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 perfomansı güzel olan metal gruplarından birinin konser dvdsini almak istiyorum.slayer'ın yeni dvdsini aradım ama bulamadı bu yüzden ne almalıyım bilemiyorum ama illa alman şart mı derseniz şöyle arşivlik konserde izlemek istiyorum...bende muzik dvdsi olarak sadece Metallica-S&M var.gayet güzel bir dvd aslında.bana önerebileceğiz var mı dvd?[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,Oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bence bu konuda Müzik bölümünde sana daha çok yardımcı olabilirler.[hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 düşündüm oraya açmayı ama hani dvd/vizyon ilişkisi vardır diye düşündüm buraya açtım.[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 İyi düşünmüşsün zaten de... yani vizyon bölümüne bakan hangi grubun performansı daha iyidir bilmesi şansı Müzik'dekilere göre katla düşük. Yani en sağlıklısı konuyu müzik bölümüne açmaktı yine =)[hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bende Dream Theater var, en az yuz kez izledim hala da izlerim. Hatta aklima geldi simdi gene izleyecegim.[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 dream theater'ıda bulamadım zaten olsaydı hemen atlardım.[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Iron Maiden - Rock in rio yu al bence[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 dooru nasıl aklıma gelmedi olabilir ama benim dvd bakmaya gittiğim yerde rock in rio yoktu iki cdlik başka bir dvdsi vardı im'nin kabı simsiyah bir tane iskelet resmi vardı ne olduğunu anlayamadım.[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konser DVD'si değil ama müzikle ilgiliysen Oliver Stone'un yönettiği The Doors diye bir film var, The Doors grubu ve Jim Morrison'ın biyografisi... hem süper şarkılar var, hem canlı performans sahneleri var, hem de dünyada belki de en büyük olay yaratmış grup hakkında detaylı bilgi ediniyorsun.[hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Evet gerçekten güzel filmdi. Val Kilmer'la Meg Ryan oynuyodu hatta.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 tamam sağol önerini değerlendireceğim ama benim tam olarak istediğim şey konser.ama yinede önerdiğin filmi izlemeye çalışacağım.[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Metallica Live Shit ama çok pahalı öyle bişey var. Buarada Blind Guardian live2003 Bard's Tavern 'in DVDsi çıktı mı yoksa sadece CD'si mi çıktı?[hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar