Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konser dvdsi almak istiyorum.

kurtlu_baklava

Öne çıkan mesajlar

perfomansı güzel olan metal gruplarından birinin konser dvdsini almak istiyorum.slayer'ın yeni dvdsini aradım ama bulamadı bu yüzden ne almalıyım bilemiyorum ama illa alman şart mı derseniz şöyle arşivlik konserde izlemek istiyorum...bende muzik dvdsi olarak sadece Metallica-S&M var.gayet güzel bir dvd aslında.bana önerebileceğiz var mı dvd?[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,Oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

dooru nasıl aklıma gelmedi olabilir ama benim dvd bakmaya gittiğim yerde rock in rio yoktu iki cdlik başka bir dvdsi vardı im'nin kabı simsiyah bir tane iskelet resmi vardı ne olduğunu anlayamadım.[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Konser DVD'si değil ama müzikle ilgiliysen Oliver Stone'un yönettiği The Doors diye bir film var, The Doors grubu ve Jim Morrison'ın biyografisi... hem süper şarkılar var, hem canlı performans sahneleri var, hem de dünyada belki de en büyük olay yaratmış grup hakkında detaylı bilgi ediniyorsun.[hline]Some people are born with tragedy in their blood.
UIN: 2060306
Sosyal ağlarda paylaş

Evet gerçekten güzel filmdi. Val Kilmer'la Meg Ryan oynuyodu hatta.[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...