Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Karfurdan aldım sarı kapaklılardan hani 32mblik Ve çalışmadı İçindeki cdden driver information çıkmadı programları yüklüyorum tıklıyorum hiçbirşeyde olmuyor Wİndows yeni driver hedesi çıkarınca cdden bulurya aha cddeki şeyi seçince bulamadı diyor Daha önceden oradan USB Flash Drive alan ve çalıştıran varsa yazsın Almayın derim içinden hiçbirşey çıkmıyor son derece sallamasyon yapmışlar bide cretive kamera alın animallah geberin geneede çalıştırıyor:) bide kayıp olan kameramın yerine babamın şirketinden parası çıkıcak şekilde güzel bir kamera aldık bilgisayara bağlamalı felan:) valla daha iyi oldu babam kamerayı şirket için taşıdığından o yüzden kayboldu:)[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Ablamın bilgsayarda çalışıyor ama grr.... usb felan farklı mı acaba 98 ve xp de çalışır yazıyo[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Aferim .. şimdi nasıl format atılır onu öğrenicez..[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Off neden böle salak şeyler salak salak sorunlar çıkarırki:) Bide adamların yaptığı softwarenin iconlarında bile memenet yok basıyorsun sağsa solda hatalar felan Demekki neymiş Cretive den şaşmıcakmışız it SPEED almıcakmışıız Buradan herkeze uyarı Carrefur da satılan bu hedeleği almıyacakmışız Ss sinide koyuyorum 10m den fıyın bunları görünce berbat bişi [hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:)[Bu mesaj Chemical tarafından 01 January 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: Chemical, 01 January 2004 21:29 tarihinde demiş ki: [hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) sitenin saati yanlis. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 usb sürümün eskimiştir öyle bi olayı var onun.[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ya kemikıl sürekli bilgisayarla ilgili şeyleri yazılım-donanım bölümü yerine genele açıp durma...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 harbiden ya kınıyorum seni *!kın*[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 bu aletlerin kendi içinde oluyor diye biliyorum driver'ı. Çünkü kendi içinde olmazsa hiç bir anlamı yok yanında cd'mi taşıyacaksın?[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 hmmm kaca aldin?[hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 39milyon kendi 32mb mb başına 1 milyon düşüo hemen hemen:) Ehm oky driveri içinde ise gittiğin bilgisayarda driveri yüklemek için aleti nasıl çalıştırıcaksın? USB nasıl yenilenir şuuanki versionuna nasıl bakarım[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) [Bu mesaj Chemical tarafından 01 January 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 kemikalcım, içinde olur çünkü gittiğin yerde driver yüklüyecem diye uğraşma diye. İşletim sistemi xp olduktan sonra zaten direk takınca, içinden bilgileri hobadanak alıp kullanıma hazır hale getiriyor. Zaten beni öyle her gittiğim yerde uğraştırıcaksa hiçbir anlamı yok. Özelliği şipşakcı olmaları değilmi bu aletlerin?[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Yav şimdi ablamın xpye taktım dosya yüklenio format atılıo çatır çatır çalışıyor Az önce disketin içinden 98 driver infoları vurdum yükledim sonra taktım hedeleği çalıştı ama hiçbir işlem yapamıyorum! çünkü usb versionu düşük ühür be geri götürcem Softwaresi berbat birde[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 plug'n'play die bişey var, bide hot'lı matlı öyle bşiey var. bilgisayar açıkken tak kullan. yani tabikide böyle bi aletin driver'a ihtiyacı yok, işletim sistemi tanıyo. şurda microsoft'un usb driverları var bak istersen http://www.usb-drivers.com/companies/667.htm[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ark'da var bööle bişi 64mb'lığı bunun. Hep kullanıyıoryuz Data Transferde falan. Sorunda çıkarmadı Driverıda çalılıyodu.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 walla bende yokta ablamda 256 lık war oda catur cutur calısıyor[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar