Gumm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 [events e_wreststun] On=@Hit if ( >= 98.0) else if(src.wrestling)>98.0 && (src.tactics)>98.0 TARG.HITS=(Targ.hits)-15 if (rand(125) <= / 40)>) && !() src.damage 15 src.skill fail var.act src.newitem i_Wrests src.act.equip src.act src.sayua 075f,0,0,0 * Wreststun Alir * return 1 endif endif [events e_wrests] On=@GetHit findid.i_wrests.remove On=@Death findid.i_wrests.remove [itemdef i_wrests] name=wrests id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.flags |04 src.events -e_wrests timer 2 On=@UnEquip cont.events +e_wrests if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Biri YARDIM EDEBİLİRMİİİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ya ben fazla scp bilmem öğrenmeye çalışıyom ama if (>98) gibisinden bişey olmuyacakmı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Valla bende bilmioym paradarbe scp sini deistirdim wrestlng e uyarladim ama olmuyo birseyler eksik yada fazla birisi yerdım etse bizde bisiler örenicez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: Gumm, 01 January 2004 15:49 tarihinde demiş ki: [events e_wreststun] On=@Hit if ( >= 98.0) else if(src.wrestling)>98.0 && (src.tactics)>98.0 TARG.HITS=(Targ.hits)-15 if (rand(125) <= / 40)>) && !() src.damage 15 src.skill fail var.act src.newitem i_Wrests src.act.equip src.act src.sayua 075f,0,0,0 * Wreststun Alir * return 1 endif endif [events e_wrests] On=@GetHit findid.i_wrests.remove On=@Death findid.i_wrests.remove [itemdef i_wrests] name=wrests id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.flags |04 src.events -e_wrests timer 2 On=@UnEquip cont.events +e_wrests if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1 if (( > 98.0) else if ((src.wrestling> >98.0) && ( >98.0) TARG.HITS=(Targ.hits)-15 if (rand(125) <= / 40)>) && !() Birde Bunu Dene. [Bu mesaj NuLL tarafından 01 January 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 [events e_wreststun] On=@Hit if ( >= 98.0) else if(>98.0) && (>98.0) TARG.HITS=(Targ.hits)-15 if (rand(125) <= / 40)> && !( src.damage 15 src.skill fail var.act src.newitem i_Wrests src.act.equip src.act src.sayua 075f,0,0,0 * Wreststun Alir * return 1 endif endif [events e_wrests] On=@GetHit findid.i_wrests.remove On=@Death findid.i_wrests.remove [itemdef i_wrests] name=wrests id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.flags |04 src.events -e_wrests timer 2 On=@UnEquip cont.events +e_wrests if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1 baş kısmını bu şekilde bi denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 böylede olmuyor bunu bi bulsak :) birsey daha denicem 1sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 galiba bunda bir eksiklik daha var adamın elinde katana bile olsa adamın wresti 98 den yuksekse gene wrest sun almazmı ??[hline] [Bu mesaj kaan0489 tarafından 01 January 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Ya beyler bakın daha yeni basladım scp yazmaya annamam ben öle şeylerden eksiklik neyse acık acık söleyin zaten ezk durmdayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 [itemdef i_mem_frozen] name=frozen memory id=i_memory type=t_eq_script layer=layer_special on=@create attr=attr_decay | attr_newbie on=@equip timer=3 SRC.FLAGS=|04 on=@timer cont.flags=&~04 remove return 1 [events e_stun] ON=@HITTRY if !( && ) IF (>85.0) if (rand(110) <= / 40)>) && !() if (=1) tag.stun=0 events -e_stun src.newitem=i_mem_frozen SRC.ACT.TIMER=2 SRC.ACT.EQUIP src.sayua 481 0 0 1 * stunned * src.sysmessage stunned you. //src.act.sysmessage You stunned . endif endif endif endif alın hadi yılbası scriptleriniz benden olsun daaaaaayt! smiley [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 01 January 2004 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Benmi yapamıyorum sizmi yanlış yazıyosunz anlamadim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bu stun scriptini calısması ıcın nereye eklememız lazım Yanı paradarbe ıcın short speara event koyuyoruz ya ıste aynen boyle bu scripti nereye eklıyecegız?[hline]Europa UO Shard(Admin) icq=222055888 [email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 .stun gibi bi komut yap [function stun] events e_stun :p tabi bunun önüne wrest check satırları fln koycan ugrasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 HRRRRRRRRR Yeni başladım arkadaşlar scp yazmaya siz bana ne diyorsunuz?[hline]Die like the rest Mess with the best Ejder Firegod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Taz. paticik/scripts yerıne stun scriptini gonderebilirmisin herkes istiyor bak. Rica Etsek. Zahmet olucak ama. Yardım!!![hline]Europa UO Shard(Admin) icq=222055888 [email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Evet ya dikkat ettim orada ne paradarbe nede wreststun var bitek disarm koymuşlar hadi be Taz bi kıyak yap :yapma: :rock: :yapma:[hline]Die like the rest Mess with the best Ejder Firegod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 paradarbe var [events e_spear] On=@Hit if (&statf_stone) || () || () return 0 elseif ( == t_weapon_fence) && ( >= 98.0) if (rand(125) <= / 40)>) && !() src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.newitem i_parablow src.act.equip src.act src.sayua 075f,0,0,0 * Paradarbe Alir * return 1 endif endif [events e_parablow] On=@GetHit findid.i_parablow.remove On=@Death findid.i_parablow.remove [itemdef i_parablow] name=parablow id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.flags |04 src.events +e_parablow timer 2 On=@UnEquip cont.events -e_parablow if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1[hline]Europa UO Shard(Admin) icq=222055888 [email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 yazdım ya zaten? alın kullanın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Taz tamamen scripti bana yollarmısın [email protected][hline]Europa UO Shard(Admin) icq=222055888 [email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ya millet şimdi farkettim benim bu yazdıgım stun scripti benim sisteme göre yazılmıs, yani ben bi menü yapmıstım ordan istenilen bonus seçiliyodu fln.. ben normal bi server icin nası olması gerekiosa o şekilde yazim: [itemdef i_mem_frozen] name=frozen memory id=i_memory type=t_eq_script layer=layer_special on=@create attr=attr_decay | attr_newbie on=@equip timer=3 SRC.FLAGS=|04 on=@timer cont.flags=&~04 remove return 1 [function stun] if () sysmessage Stun: Kapandi events -e_stun elseif (( > 84.9) && !()) sysmessage Stun: Acildi events +e_stun else sysmessage Stun kullanabilmek icin 85.0 Wrestling skilline ihtiyaciniz var! endif [events e_stun] ON=@HITTRY if !( && ) IF (>85.0) if (rand(110) <= / 40)>) && !() //if (rand(5) == 1) EĞER STUN'IN INSCRIPTION SKILLİNE BAĞLI OLMASINI İSTEMİYORSANIZ, BUNU AÇIN BİR ÜST SATIRI KAPAYIN src.newitem=i_mem_frozen SRC.ACT.TIMER=2 SRC.ACT.EQUIP src.sayua 481 0 0 1 * Afallar * src.sysmessage stunned you. //src.act.sysmessage You stunned . endif endif endif [PLEVEL 1] stun scriptin calısıp calısmadıgını söylersiniz, ben de script arşivine eklerim. [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 01 January 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Biz burada paylasmak istedigimiz scriptleri isteyenlerin mailine degil de sharing database'e koyuyoruz cyclops, isteyen de gidip cekiyor, hic bencil degiliz yani. Guzel bisey dimi?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 baggio abi sen cok kitap okuyorsun sanırım? cok pis laf sokuşturuon =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS1empre Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: Gumm, 01 January 2004 15:49 tarihinde demiş ki: [events e_wreststun] On=@Hit if ( >= 98.0) else if(src.wrestling)>98.0 && (src.tactics)>98.0 TARG.HITS=(Targ.hits)-15 if (rand(125) <= / 40)>) && !() src.damage 15 src.skill fail var.act src.newitem i_Wrests src.act.equip src.act src.sayua 075f,0,0,0 * Wreststun Alir * return 1 endif endif [events e_wrests] On=@GetHit findid.i_wrests.remove On=@Death findid.i_wrests.remove [itemdef i_wrests] name=wrests id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.flags |04 src.events -e_wrests timer 2 On=@UnEquip cont.events +e_wrests if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1 benmi yanlı$ gördüm yoksa ifli kısımda TARG.HITS tarzı bi$imi var ( malum alkolden dolayı hala kafa bi milyoncuk )[hline]What tha fuck you know? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Beyler bakın yanlışım varsa düzeltin rica ediyorum.Ben yeni başladım NOOB um yani scripting de[hline]Die like the rest Mess with the best Ejder Firegod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 scp indirdim ancak ekstaradan can gitmesini nasıl ayarlarim mesela stunblow alınca 10-19 hp fazladan gitmesini istiyorum onu ayarlamak icin tag.hits mi[hline]Die like the rest Mess with the best Ejder Firegod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar