Souldrinker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Modemden sinyal geliyor. Fakat internete bağlanamıyor. Bu daha önce de olmuştu, bazı paylaşım programlarını silip yeniden yüklediğimde düzelmişti. Bu sefer işe yaramadı. Spywarelerden şüphelenip Ad-aware den bilgisayarı temizledim . Yine sonuç alamadım. Bunun bir çözümü var mı? Sürekli karşılaştığım bir olay...[hline]karakedi, 10 Şubat 2003 15:24 tarihinde demiş ki: kedinin poposunada gazete ile falan vurma, banlarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Arada banada oluyordu onun için bi ayar lazım... Gelip bakıp ellerindeki aletle sinyali kuvvetlendiriyor yada düşürüyorlar =) yada kuvvetlendirici takıyorlar hehe[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 xp kullanıosan run'dan cmd yazın ve çalıştırın oraya ipconfig yazın,sonra release yazın,sonra renew yazın düzelir[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ipconfig /release renew mi yoksa ipconfig release renew mi nasıl ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ipconfig yaz enterla release yaz enterla renew yaz enterla bu kdr[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 en kolayı format ama biz oyle kolay kafalardan degiliz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 cevabın için teşekkur ederim bivrip fakat error verdi. Heralde kolay kafa olacaz.:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 alla alla xp deil mi seninki? olması lazım ben ööle yapıom[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 okke buldum ipconfig enterla ipconfig /renew enterla[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar