Souldrinker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Modemden sinyal geliyor. Fakat internete bağlanamıyor. Bu daha önce de olmuştu, bazı paylaşım programlarını silip yeniden yüklediğimde düzelmişti. Bu sefer işe yaramadı. Spywarelerden şüphelenip Ad-aware den bilgisayarı temizledim . Yine sonuç alamadım. Bunun bir çözümü var mı? Sürekli karşılaştığım bir olay...[hline]karakedi, 10 Şubat 2003 15:24 tarihinde demiş ki: kedinin poposunada gazete ile falan vurma, banlarım :P
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Arada banada oluyordu onun için bi ayar lazım... Gelip bakıp ellerindeki aletle sinyali kuvvetlendiriyor yada düşürüyorlar =) yada kuvvetlendirici takıyorlar hehe[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 xp kullanıosan run'dan cmd yazın ve çalıştırın oraya ipconfig yazın,sonra release yazın,sonra renew yazın düzelir[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
Souldrinker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ipconfig /release renew mi yoksa ipconfig release renew mi nasıl ??
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ipconfig yaz enterla release yaz enterla renew yaz enterla bu kdr[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
Souldrinker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 en kolayı format ama biz oyle kolay kafalardan degiliz. ;)
Souldrinker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 cevabın için teşekkur ederim bivrip fakat error verdi. Heralde kolay kafa olacaz.:?
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 alla alla xp deil mi seninki? olması lazım ben ööle yapıom[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 okke buldum ipconfig enterla ipconfig /renew enterla[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
Öne çıkan mesajlar