Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Top 20 Adventure Games of All-Time [tahminleri alalım]

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Adventure Gamers sitesinde 16-17 gün önce başlatılan bir sıralama bu. Hazırlayan Evan Dickens adında tek bir insan ama bu 20 oyun dahil bir sürü adventure oyununu oynamış bir adv. hastası. Her gün sıradaki oyun neyse o açıklanıyor. Aslında, sıralama başladığı zaman açacaktım bu topici ama üşendim işte :). Şimdi sizden, ilk 3 oyun için tahminlerinizi rica ediyorum.

said:
Benimkiler;

1-) The Curse of Monkey Island
2-) Sanitarium
3-) Phantasmagoria veya Syberia veya Faust
Not: Bu ilk 3'te bulunan oyunlardan Monkey 3 ve Faust dışındakileri oynamadım ama son 17 oyun dışında uygun gördüğüm bir oyun yok =)...[b]

[Bu mesaj Spyro tarafından 28 Aralık 2002 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ilk 3u bulmak gercekten zor bir cok adventure'i koymuslar zaten

Sanitarium kesin olmali hatta olacaktir
The Curse of Monkey Island olmali

3. bende kararsizim zira benim 3. siraya koyacagim oyunlar zaten listeye koyulmus, ama tek bi Larry oyununun bile listede olmamasi dusundurucu bu yuzden Larry 7 listeye girebilirdi aslinda ama ilk 3e girerse altinda kalan oyunlara buyuk haksizlik olur, o yuzden Little Big Adventure 2 listeye 3. olarak girebilir.[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 28 Aralık 2002 20:53 tarihinde demiş ki:
ama aklıma baska lucas arts oyunu gelmedi ne vardı baska cok ünlü olan?
Bir de The Dig var benim bildiğim ama girer mi o ilk 3'e bilmiyorum, hiç oynamadım o oyunu...[b]

[Bu mesaj Spyro tarafından 28 Aralık 2002 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dig giremez
Faust un da gireceğini sanmıyorum
Mi 1 olamaz grim fandango aşağılarda mi 1 olamaz

1 büyük ihtimalle sanitarium
2 mi
3 süpriz :P

larry 7 belki[hline]I come along but i don't know where you're taking me
I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me
Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spyro, 28 Aralık 2002 21:06 tarihinde demiş ki:
said:
Raid3r, 28 Aralık 2002 20:53 tarihinde demiş ki:
ama aklıma baska lucas arts oyunu gelmedi ne vardı baska cok ünlü olan?
Bir de The Dig var benim bildiğim ama girer mi o ilk 3'e bilmiyorum, hiç oynamadım o oyunu...[b]

[Bu mesaj Spyro tarafından 28 Aralık 2002 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]

dig..harika oyun.. süoer konu..temiz graifkler.. çok güsel bi oyunda sound blaster saolsun vermişti ehe.. (hey gidi günler 1 metrelik ses kartıydı rahmetli)[hline]Kan Çeşmeden Akar Gibi
Kan Serin Tatlı Sular Gibi
Sosyal ağlarda paylaş

1-Full Throttle
2 - grim fandango
3 - MI
4- The Dig ( girmesi lazim yani 4 oldu ondan hehe oynamistim suferdi)
5- broken sword 1 ( 4 olmustken ilk 5 yapayim dedim)

atlmak istemedikelerim Sam & Max , long journey , Larry (suferdi ama biraz kariz olayi cok vardi ondan ilk5 girmez diye yazmadim) daha bircok vardir cok severdim (hala seviyorum) advlari =][hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier

[Bu mesaj canjovi tarafından 29 Aralık 2002 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj canjovi tarafından 29 Aralık 2002 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

adamin listesine bi daha baktim... Artik Little Big Adventure'in gireceginden supheliyim.

Yukarda dedigim iki oyundan sonra aklima The Neverhood geldi. Tam aha bu ilk 3de olabilir diodum, adamin Full Throttle hakkindaki yazisini okudum. 20. siraya koymus mis gibi oyunu ve bunun nedeni oyunun kisa olmasi. Baska hic bi eksi vermeyip sirf kisa diye boyle bi saheseri 20. siraya koyan insan Neverhood gibi gercekten kisa bi oyunu hayatta ilk 3e koymaz.

Bi de eskilerden Day of the Tentacle aklima geldi, hatta simdiye kadar koymamasina sasirdim ama bilmiorum ilk 3e koyar mi...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

ehe kendi fikri tabi :)

"All these statements will probably lead people to accuse me of playing the dreaded "historical importance" card again, but I want to state clearly, this ranking is made independent of that factor. I am simply evaluating how great of an adventure this was at the time of its release, and the answer cannot be overstated: this is a true masterpiece. "[hline]Raid3r-19016599
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...