Spyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Adventure Gamers sitesinde 16-17 gün önce başlatılan bir sıralama bu. Hazırlayan Evan Dickens adında tek bir insan ama bu 20 oyun dahil bir sürü adventure oyununu oynamış bir adv. hastası. Her gün sıradaki oyun neyse o açıklanıyor. Aslında, sıralama başladığı zaman açacaktım bu topici ama üşendim işte :). Şimdi sizden, ilk 3 oyun için tahminlerinizi rica ediyorum. said: Benimkiler; 1-) The Curse of Monkey Island 2-) Sanitarium 3-) Phantasmagoria veya Syberia veya FaustNot: Bu ilk 3'te bulunan oyunlardan Monkey 3 ve Faust dışındakileri oynamadım ama son 17 oyun dışında uygun gördüğüm bir oyun yok =)...[b] [Bu mesaj Spyro tarafından 28 Aralık 2002 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 1-grim fandango 2-MI 3 3-Full Throttle[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 time commando adventure mi fizban :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Grim Fandango ile Full Throttle çıktı zaten Raid3r. Onun için, 3. oyunda kararsız kaldım ben de...[b] [Bu mesaj Spyro tarafından 28 Aralık 2002 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 ehe yav ben atlamısım direk doru düzgün okumadan :) orayı tamamlamak icinmis ehuahue simdi dönüodumki senin mesajı gördüm:)[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 bu arada ilk 3u bulmak gercekten zor bir cok adventure'i koymuslar zaten Sanitarium kesin olmali hatta olacaktir The Curse of Monkey Island olmali 3. bende kararsizim zira benim 3. siraya koyacagim oyunlar zaten listeye koyulmus, ama tek bi Larry oyununun bile listede olmamasi dusundurucu bu yuzden Larry 7 listeye girebilirdi aslinda ama ilk 3e girerse altinda kalan oyunlara buyuk haksizlik olur, o yuzden Little Big Adventure 2 listeye 3. olarak girebilir.[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 listeye bakınca lucas arts adventure ları bayya var bikere MI3 de kesin olacaktır bence 1 tane daha Lucas Arts oyunu olacak digeri de sanitarium olabilir ama aklıma baska lucas arts oyunu gelmedi ne vardı baska cok ünlü olan?[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 said: Raid3r, 28 Aralık 2002 20:53 tarihinde demiş ki: ama aklıma baska lucas arts oyunu gelmedi ne vardı baska cok ünlü olan?Bir de The Dig var benim bildiğim ama girer mi o ilk 3'e bilmiyorum, hiç oynamadım o oyunu...[b] [Bu mesaj Spyro tarafından 28 Aralık 2002 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 ya diğer mesajları okumadım özür dilerim ama fizbana bişi sorcam little big adventure 2'yi bitirebildinmi? Benim sıralamam: 1-Monkey Island Serisi 2-Dragon Rider 3-Little Big Adventure 2[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel -... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Hayır. Sam & Max ilk 5'te değil Azmo, 8. sırada...[b] [Bu mesaj Spyro tarafından 28 Aralık 2002 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Dig giremez Faust un da gireceğini sanmıyorum Mi 1 olamaz grim fandango aşağılarda mi 1 olamaz 1 büyük ihtimalle sanitarium 2 mi 3 süpriz :P larry 7 belki[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 said: Disappear, 28 Aralık 2002 20:58 tarihinde demiş ki: 1-) Monkey Island : 3 The Curse Of Monkey Island 2-)Sanitarium 3-)Phantasmagoria 1 veya 2... Bence bunlar kesinlikle evet![hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 said: Spyro, 28 Aralık 2002 21:06 tarihinde demiş ki: said: Raid3r, 28 Aralık 2002 20:53 tarihinde demiş ki: ama aklıma baska lucas arts oyunu gelmedi ne vardı baska cok ünlü olan?Bir de The Dig var benim bildiğim ama girer mi o ilk 3'e bilmiyorum, hiç oynamadım o oyunu...[b] [Bu mesaj Spyro tarafından 28 Aralık 2002 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] dig..harika oyun.. süoer konu..temiz graifkler.. çok güsel bi oyunda sound blaster saolsun vermişti ehe.. (hey gidi günler 1 metrelik ses kartıydı rahmetli)[hline]Kan Çeşmeden Akar Gibi Kan Serin Tatlı Sular Gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 1-grim fandango 2-monkey island 3 3- sanitarium[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 1-Full Throttle 2 - grim fandango 3 - MI 4- The Dig ( girmesi lazim yani 4 oldu ondan hehe oynamistim suferdi) 5- broken sword 1 ( 4 olmustken ilk 5 yapayim dedim) atlmak istemedikelerim Sam & Max , long journey , Larry (suferdi ama biraz kariz olayi cok vardi ondan ilk5 girmez diye yazmadim) daha bircok vardir cok severdim (hala seviyorum) advlari =][hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier [Bu mesaj canjovi tarafından 29 Aralık 2002 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj canjovi tarafından 29 Aralık 2002 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 lol ewt ya bakmadan yazdim :) olayi tam kavramadan[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 son tahminim 1-Sanitarium 2-The Curse of the monkey island 3-Broken Sword : Smoking Mirror ama ben bu adamın zevkini sevmedim[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Gabriel Knight 2 Phantasmagoria 1 Sanitarium[hline]Simofle O bir lider O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 1 garanti Sanitarium - nede olsa becerebildiğim tek adventure:-p[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 adamin listesine bi daha baktim... Artik Little Big Adventure'in gireceginden supheliyim. Yukarda dedigim iki oyundan sonra aklima The Neverhood geldi. Tam aha bu ilk 3de olabilir diodum, adamin Full Throttle hakkindaki yazisini okudum. 20. siraya koymus mis gibi oyunu ve bunun nedeni oyunun kisa olmasi. Baska hic bi eksi vermeyip sirf kisa diye boyle bi saheseri 20. siraya koyan insan Neverhood gibi gercekten kisa bi oyunu hayatta ilk 3e koymaz. Bi de eskilerden Day of the Tentacle aklima geldi, hatta simdiye kadar koymamasina sasirdim ama bilmiorum ilk 3e koyar mi...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Monkey İsland Serisi Larry Serisi 3. yü tahmin edemiyorum ama Phantasmagoria filan olmaz bence.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Yanlız gelmıs gecmıs en korkunc oyun The Dark Eye'dır.[hline]Simofle O bir lider O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Advanture olarak Dennis Hooper'ın oynadıgı bır oyun daha vardı superdı 8 cdlık ama ısmını unuttum.[hline]Simofle O bir lider O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 #3: King's Quest VI: Heir Today, Gone Tomorrow Yorumunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 ehe kendi fikri tabi :) "All these statements will probably lead people to accuse me of playing the dreaded "historical importance" card again, but I want to state clearly, this ranking is made independent of that factor. I am simply evaluating how great of an adventure this was at the time of its release, and the answer cannot be overstated: this is a true masterpiece. "[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar