mami Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Spheretables dosyasını çıkartınca scriptlerden player ölüyor bunu koyunca ölmüyor.Problem bundan kaynaklanıyormuş en sonun da buldum ama dünyam 48998473 defa gitti. :( Peki şimdi bu spheretablesdaki sorun ne olabilir?Burada ben skillclass 0 ile oynadım magicres eventsi ekledim.Başka burda oynayıp oynamadığıma emin değilim.Aşağıda bu script var.Scripte bakarak sorunun ne olduğunu umarım bana söylersiniz.Teşekkürler...
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: mami, 01 January 2004 15:57 tarihinde demiş ki: Aşağıda bu script var. Goremiyoruz :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 01 January 2004 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
taz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 normal bi char aç, lord yap, sonra baska bi charla onu kes. sol altta lord xx öldürüldü gibi mesaj vercek mi ona bak. eger vermezse [events e_qchar] On=@Death hits 5 fame 10000 return 1 bu eventi sil
mami Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Saol Taz.o dediğini sildim şimdilik düzelmiş gibi görünüyor.Teşkkürler...
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Death triggerinda return 1 kullanirsan death olayini durdurursun, olmez tabii adam :) Sorun cozulmus gibi gorunuyor, zaten public olarak dagitilan uzunca scriptleri paste etmissin buraya, siliyorum hafiften onlari.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
mami Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Sil Baggio sil gözüm görmesin onları şu yeni yıla onlar yüzünden iyi başlayamadım zaten!!!!Bu arada herkese ilginizden dolayı teşekkür ederim.
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 yarılanzi mod off hayır yani return 1 olması alakasız olmuş ona yarıldım[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Cogu seyin sonunda return 1 kullanmak saglikli oluyor, boyle bir dalginlik olmasi dogal karsilanabilir, yarilmaya vs gerek yok :) Return 1 komutu icinde kullandiginiz her turlu triggerin actinonunu durdurur iste, onu gozardi etmemek lazim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar