mami Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Spheretables dosyasını çıkartınca scriptlerden player ölüyor bunu koyunca ölmüyor.Problem bundan kaynaklanıyormuş en sonun da buldum ama dünyam 48998473 defa gitti. :( Peki şimdi bu spheretablesdaki sorun ne olabilir?Burada ben skillclass 0 ile oynadım magicres eventsi ekledim.Başka burda oynayıp oynamadığıma emin değilim.Aşağıda bu script var.Scripte bakarak sorunun ne olduğunu umarım bana söylersiniz.Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: mami, 01 January 2004 15:57 tarihinde demiş ki: Aşağıda bu script var. Goremiyoruz :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 01 January 2004 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 normal bi char aç, lord yap, sonra baska bi charla onu kes. sol altta lord xx öldürüldü gibi mesaj vercek mi ona bak. eger vermezse [events e_qchar] On=@Death hits 5 fame 10000 return 1 bu eventi sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Saol Taz.o dediğini sildim şimdilik düzelmiş gibi görünüyor.Teşkkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 önemli değil ben sizler icin varım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Death triggerinda return 1 kullanirsan death olayini durdurursun, olmez tabii adam :) Sorun cozulmus gibi gorunuyor, zaten public olarak dagitilan uzunca scriptleri paste etmissin buraya, siliyorum hafiften onlari.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Sil Baggio sil gözüm görmesin onları şu yeni yıla onlar yüzünden iyi başlayamadım zaten!!!!Bu arada herkese ilginizden dolayı teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 yarılanzi mod off hayır yani return 1 olması alakasız olmuş ona yarıldım[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Cogu seyin sonunda return 1 kullanmak saglikli oluyor, boyle bir dalginlik olmasi dogal karsilanabilir, yarilmaya vs gerek yok :) Return 1 komutu icinde kullandiginiz her turlu triggerin actinonunu durdurur iste, onu gozardi etmemek lazim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar