Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 axis i indirdim ama genede adam gibi spawn koyamiyorum yardim ede bilecek var mi ?[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Min time: En az kac dakika sonra spawn olsun Max time: En cok kac dakika Max dist: Spawn noktasindan kac kare uzaklassin (0=serbest) Amount: Kac yaratik spawn olsun Place diyorsun istedigin yere spawn gemi koyuyorsun, sonra soldan bi yaratik secip, yukaridaki ayarlari istedigin gibi yapip Init diyorsun Axis spawn tabinda.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ben hangi hayvani koydugumu nasil bilicem ???[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Baggio, 07 June 2003 02:02 tarihinde demiş ki: .........sonra soldan bi yaratik secip.....[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ama sol tarafi bos onu nsil ayaricaz :/[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Sphere dizinininden spheretables.scp'yi ve scripts klasorunu Axis klasorunun icine atip Axisi ac-kapa, load eder butun scriptleri, cikar o zaman.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tamam sağol[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun
civciv Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 pekı axis hala benım scp lerı tanımıyor ıtemlerı ve hayvanları nasıl axis e tanıtırım.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Spheretables ve scriptleri icine atarsan tanir, tablesi atmazsan tanimaz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi bende de tanımıyo eheheh axis die bi klasör açtım axis dosyalarını içine attım tables ı içine kopyaladım açıyorum bomboş ve mesela items a spawns a travel a bastıımda Desteklenmeyen Bir Islem Yürüttünüz die hata mesajı verio...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Axisi install etmeyince oluyor sanirim o, veya install ettiginiz yerden baska bir yere tasiyinca.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sky_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 axis in özelliklerinden ayarlıyabiliyorsunuz.şu an nerde oluğunu hatırmalayamadım.hatırlayınca yazarım :D[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Axis'i aç sonra settings kısmına gir. Orada Profiles diye bir bölüm var. Oranın altında New'a tıkla. Çıkan ekranda Profile type'a local'ı seç. Name kısmına bir isim ver kafadan. Sonra server IP'ye 127.0.0.1 port'a da 2593 ver. Asıl can alıcı nokta olan Base script directory'e Sphere'i kurdugun directory'i yaz. Misal c:sphere gibi. Eğer onun altndaki Load Spawn Points from remote server'i seçersen travel sekmesini seçtiğinde spawn point bilgiler çalışan serverden alınır ve istediğin taktirde haritada görünmeye başlar. Ok ile pencereyi kapattıktan sonra Profiles kısmından demin ne isim verdi isen onu seç ve yan taraftan re-load scripts yap.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Ge-Ta nın dediklerini aynen yapıyorsun Ve ekstra olarak Axis'i aç sonra settings kısmına gir Orda assagıda sol taraftakı Browse leri ultima Online dosyasına ayarlıyorsun. bunu yapmadıgında axis te kitlenme oluyor.[hline]*arkanda*
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Bu arkada$ bide server açacak ha Pehh Pehh Pehh...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Joe Ukalık yapma serveri açtım sadece spawnları hızlı yerleştirmek istedim[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 baktınki olmuyo axis setup dosylarını shpere kopyala ordan setup la ordan direk c:sphere diye tanıyacaktır zaten ondan setup bittikten sonra çalıştır işlem tmm sayılır artık..[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 joe anasının karnından axis ile cıkmış[hline]
Stefan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Bilmemek değil Öğrenmemek Ayıptır.
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 mesela bi wyvern spawn edicem dungeon da ne yazmalıyım sizce örnek bi kombinasyon verirmisiniz?
g3lbana Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Ya Bende Cafeye Shpere Kurdum Ama Axisi Sadece Shpere Kurdugum Masada Çalışırabiliyom Diger Masalarda Axisin İtem Ve Spawn Bölümü Boş Kalıyor Bunu Nasıl Ayarlıyacagım Yardım Edermisiniz?
Dj_walker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Arkadaşlar!Sorum şu...Mesela Bir silah yapmak istesem,bunu bir metin belgesi açıp içine scripti yazıp sonra C:/sphere/Script dosyasına atınca script çalışır mı?Yada C:/Sphere/script dosyasından gerekli script dosyasının içindemi yazıcam?Bu birinci soru.Birde;bende süper bir axis vardı sanorom 0.13v di bütün mustang lar unicorn vardı golem bile. Bunu tekrar nasıl yapabilim eğer scriptleri axise yüklersem çalışırmı?Yüklesem bile nasıl çeşitli at yapabnilirim yaparsam o scripti nereye atarsam aktif olabilir yardımcı olursanız memnun olurum :P
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Yazdıgın scripti spheretables.scp nin içine eklemen gerekli. Ayrıca Sphere ve Runuo konusunda yardım isteyenler için Nebula scriptlerinden bahsetmemeleri şartı ile kendi sunucumu forumlarında yardımlaşma bolumu açıyorum. Merak edenler ve bu işi Sphere Scriptingi gerçekten öğrenmek isteyenler buyursun gelsin. İmzadaki linke tıklayın[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy
Öne çıkan mesajlar