Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Axis spawn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Min time: En az kac dakika sonra spawn olsun
Max time: En cok kac dakika
Max dist: Spawn noktasindan kac kare uzaklassin (0=serbest)
Amount: Kac yaratik spawn olsun

Place diyorsun istedigin yere spawn gemi koyuyorsun, sonra soldan bi yaratik secip, yukaridaki ayarlari istedigin gibi yapip Init diyorsun Axis spawn tabinda.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
abi bende de tanımıyo eheheh axis die bi klasör açtım axis dosyalarını içine attım tables ı içine kopyaladım açıyorum bomboş ve mesela items a spawns a travel a bastıımda Desteklenmeyen Bir Islem Yürüttünüz die hata mesajı verio...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

:rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Mesaj tarihi:
Axis'i aç sonra settings kısmına gir. Orada Profiles diye bir bölüm var. Oranın altında New'a tıkla. Çıkan ekranda Profile type'a local'ı seç. Name kısmına bir isim ver kafadan. Sonra server IP'ye 127.0.0.1 port'a da 2593 ver. Asıl can alıcı nokta olan Base script directory'e Sphere'i kurdugun directory'i yaz. Misal c:sphere gibi. Eğer onun altndaki Load Spawn Points from remote server'i seçersen travel sekmesini seçtiğinde spawn point bilgiler çalışan serverden alınır ve istediğin taktirde haritada görünmeye başlar. Ok ile pencereyi kapattıktan sonra Profiles kısmından demin ne isim verdi isen onu seç ve yan taraftan re-load scripts yap.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Ge-Ta nın dediklerini aynen yapıyorsun Ve ekstra olarak Axis'i aç sonra settings kısmına gir Orda assagıda sol taraftakı Browse leri ultima Online dosyasına ayarlıyorsun. bunu yapmadıgında axis te kitlenme oluyor.[hline]*arkanda*
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya Bende Cafeye Shpere Kurdum Ama Axisi Sadece Shpere Kurdugum Masada Çalışırabiliyom Diger Masalarda Axisin İtem Ve Spawn Bölümü Boş Kalıyor Bunu Nasıl Ayarlıyacagım Yardım Edermisiniz?
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar!Sorum şu...Mesela Bir silah yapmak istesem,bunu bir metin belgesi açıp içine scripti yazıp sonra C:/sphere/Script dosyasına atınca script çalışır mı?Yada C:/Sphere/script dosyasından gerekli script dosyasının içindemi yazıcam?Bu birinci soru.Birde;bende süper bir axis vardı sanorom 0.13v di bütün mustang lar unicorn vardı golem bile. Bunu tekrar nasıl yapabilim eğer scriptleri axise yüklersem çalışırmı?Yüklesem bile nasıl çeşitli at yapabnilirim yaparsam o scripti nereye atarsam aktif olabilir yardımcı olursanız memnun olurum :P
Mesaj tarihi:
Yazdıgın scripti spheretables.scp nin içine eklemen gerekli.
Ayrıca Sphere ve Runuo konusunda yardım isteyenler için Nebula scriptlerinden bahsetmemeleri şartı ile kendi sunucumu forumlarında yardımlaşma bolumu açıyorum. Merak edenler ve bu işi Sphere Scriptingi gerçekten öğrenmek isteyenler buyursun gelsin.

İmzadaki linke tıklayın[hline]Bluemark a.k.a Dozer
Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy
  • Yeni Oluştur...