MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 geçen gün silmiştim oyunu ama şimdi yine yükledim ama bozuk grafikler.driverları update ettim. oyunu patchledim. ama nafile... neapsam?[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 oyunu sil bi daha yükle :P[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bi dosyası silinmiştir falan baştan yüklemeyi dene karpuzun dediği gibi[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 patch bazı makinalarda sorun yaratıyor. benim arkadaşın bilgisayarında patch ten sonra durup dururken oyundan atmaya başladı.
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 virüs falan olabilir belki[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
barasar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bi de XP kullanıyorsan NFS oyunları nedense bir süre sonra sorun çıkarıyor[hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 tamam hallettim kullandığım 3d-analyzer yüzündenmiş[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
StrYdOom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Heh bende tam o 3DAna kıl, yün şeyi söylicektim.. :P[hline]Im Back in Action..!
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bİrçok oyuna girdiğimde(pes,nfs undergroung)ses oluyor fakat görüntü olmuyor.Ekran kartının yeni sürücülerini yüklediydim ondan mı acaba*Bu arada ekran kartım ge force 4 mx 440[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
baal-razor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 forceware sürücüsü peste sorun yaratıyor bizzat yaşadım bu sorunu en iyisi 52.16 dan önceki sürücüleri kurman[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc
Öne çıkan mesajlar