Gumm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bana script yazimi hakkinda yardim edebilecek varmi? yani bu wreststun falan hic anlamiyorum nasil yazabilirim bi yardim edebilirmisinz? :rock:
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 onlar hardcode a giriyo :D sen simdilik www.paticik.com/scripts e gir orda solda item yaratma falan var onları güzelce oku... sonra ufaktan ufaktan item yarat [itemdef i_deadly_katana] id=i_katana name=Deadly Katana On=@create color=0 On=@Equip src.swordsmanship 250 // (250 yaparsan 25.0 skill verir) src. src. src. src. böyle yapabilirsin bu sadece bir ornek o src. ler komuttur yani onlar ne yapacağını söyler mesela src.magery 1000 dersin adamın magerysini gm yapar... umarım yardımcı olabilmişimdir azda olsa[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 bu ilginden dolayi sana cok tesekkur ederim.Item yaratma yi biliyorum ama senin tavsiyeni dinlemeliyim belki daha cok öğrenmeliyim saol[hline]
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 en azından denedim =) onu yapmayanlarda var =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 orada tutorial falan diyo ama ben baktim baktim yani herseyi anlatan bir site falan yokmu ne bilim mesela wreststun yazmayi nereden ögrenebilirim
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Buradaki (sticky topicdir kendileri, gozunuze sokmusuz yani, gorseniz keske) Sphere sitelerini gezebilirsin mesela. Ornegin Taran's Scripting gayet guzel bir tutorial sitesi, ama wrest stun gibi birseyi yazmayi ogrenmek oyle kolay degil :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bu arada dbsource sitesimi degisti acilmiyor ?
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 evet galiba göçtü site :D[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Öne çıkan mesajlar