crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ya kulağıma geldi peter amca lord üçlemesinden sonra hobbit inde kitabını çevirecekmiş ama sanırım film gibi değilde uzun bölümler halinde bir dizi gibi yapacakmış belki hala yayındadır merlin dizisi tv8 veriyordu onun gibi daha sonradan da sanırım uzun metrajlısını çevirecek ... sizin bu konuda varmı bir bilginiz?[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bilgim değil de peter amcanın gözünden bi fikrim var : "ohşşş gelsin paralar nihohoahahaaha....."[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 :-) harbiden ha deli para yapcak amcam benim...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 off be süper olur yapsın yapsın kitabı güzeldi[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Ya bırakın yapsın, kazansın eşşek. Çok güzel yapıo :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 deli bir şey olur yaaa ben gerçekten çok sevmiştim kitabını umarım çok yakın bir zamanda yaparda....[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Kitaplar arasında en masalsı anlatımı olan kitaptı umarım dediğin doğrudurda yapar dizi veya filmini.Gerçi dizi yapması biçim açımızdan sakat yarın showtv aldım der 10 bölüm gösterir sonra al baştan tekrar tekrar tekrar ancak cnbc filan alması lazım izleyebilmemiz için.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 30 December 2003 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ha bi de alcak show tv bir dublajlıycak anamız ağlayacak anlamak için...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 adam buldu para madenini devam ettirecek tabi..[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ah ulan ah, bi $u adam kadar olamadik bea :p[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 walal hobbıt delı kıtapdı hastası olmustum hele bazı yerlerı benı harbı harbı etkılemıstı ınsallah ceker peter amcam[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 aman diyiiim abi show tv falan yok yok olmaz dimi dublajlı falan hele yayınlayacak diziyi cnbc-e falan alır umarım yaww....[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 dl i çeksinler ne hobbiti ya >:([hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 okumamıştım ben hobbitsi kaç kitap alıp okuim[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Tek kitap yüzüğün bilboya geçişinin başlangıçı bir nevi. Aslında filmi yapılacak film Hobbitler dizisi yapılacak olan ise Silmarilyon en sürükleyici dizi Silmarilyondan olur zaten filmini yapalım derlerse yapamazlarda Silmarilyonun.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 hobbit film yapılmaya üçlemeden daha elverişlidir,yapılırsa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 yapsın ya zevklı oluyor[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 abi herif o kadar çekti güzel f,şlmleri bence hakkıdır biraz şara kazanmak diye düşünüyprum sonuçta herif emek sarfederek bir şeyleri yapmış o paraları cebine atmak hakkı diye düşünüyorum yalan mı yani herrif o kadar kasmış uğraşmış yıllar boyunca biraz cebine para girmeli bence...[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Zaugna haklı evet adam gerçekten iyi yapıyor ve hakediyor bırakında para kazansın. Hiç haketmeden cebini dolduranlardan bin kat iyidir bence. Yapsınlar tabi güzel olur ama Show tv falan alırsa Olmaz yani Bencede CNBC falan alması lazım.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ben msnbc de okumustum adam ben cekmek isterim diyo ama bu yonde bi teklif getirmemisler adama simdi king kong u cekmeye basliyo[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 abi dizi olmasın ya filmi daha iyi olur dizileri takip edemiyorum ben öyle bi hastalığım var,sevmiyorum dizi izlemeyi :)[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar