Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hobbits

crepuscolo

Öne çıkan mesajlar

ya kulağıma geldi peter amca lord üçlemesinden sonra hobbit inde kitabını çevirecekmiş ama sanırım film gibi değilde uzun bölümler halinde bir dizi gibi yapacakmış
belki hala yayındadır merlin dizisi tv8 veriyordu onun gibi daha sonradan da sanırım uzun metrajlısını çevirecek ...

sizin bu konuda varmı bir bilginiz?[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Kitaplar arasında en masalsı anlatımı olan kitaptı umarım dediğin doğrudurda yapar dizi veya filmini.Gerçi dizi yapması biçim açımızdan sakat yarın showtv aldım der 10 bölüm gösterir sonra al baştan tekrar tekrar tekrar ancak cnbc filan alması lazım izleyebilmemiz için.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo

[Bu mesaj Virus tarafından 30 December 2003 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Tek kitap yüzüğün bilboya geçişinin başlangıçı bir nevi.
Aslında filmi yapılacak film Hobbitler dizisi yapılacak olan ise Silmarilyon en sürükleyici dizi Silmarilyondan olur zaten filmini yapalım derlerse yapamazlarda Silmarilyonun.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

abi herif o kadar çekti güzel f,şlmleri bence hakkıdır biraz şara kazanmak diye düşünüyprum sonuçta herif emek sarfederek bir şeyleri yapmış o paraları cebine atmak hakkı diye düşünüyorum

yalan mı yani herrif o kadar kasmış uğraşmış yıllar boyunca biraz cebine para girmeli bence...[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

Zaugna haklı evet adam gerçekten iyi yapıyor ve hakediyor bırakında para kazansın.
Hiç haketmeden cebini dolduranlardan bin kat iyidir bence.

Yapsınlar tabi güzel olur ama Show tv falan alırsa Olmaz yani Bencede CNBC falan alması lazım.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

abi dizi olmasın ya filmi daha iyi olur dizileri takip edemiyorum ben öyle bi hastalığım var,sevmiyorum dizi izlemeyi :)[hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...