Nightwish Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Excalibur Hibernia...rr7L1 warden ayrICa master spellcrafter war icinde ....istanbul kadıkoy olursa gusel olur fiyat miyat siz verin bakalim uygun olanini dusunurum. (Icedguardian) neden satacagim konusuna gelince DE yi ve WoW u bekliyorum ve acayip sekilde baydi oyun. 485815 icq numaram ulasmak isteyene.[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 wow u daha cok beklersin :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Sen onlardan da sikilirsin , sana bi tane vibby lazim , anca muaffak olursun :>[hline]Ascahisien Hero Of Hibernia Hoove Musician Of Hibernia Machinee Area Effect Of Hibernia [SR] Hib/Exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 sen niye satıon olm cinsmisin? baymışmış, sat 2 hafta sonra daoc umu verin bana diye inlemezsen adam deilim[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 sictirmayIn simdi zacma sapan entrylerinize alacak warsa solesin hrrrr[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobaran Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 beşiktaştayım bi vapurla gelir alırım. oyun cdsi ve accountı falan filan hepsini isterim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 haLa satamadik almak isteyen warsa uygun bi fiyata dusunucez artik hade yahu..![hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ee isteyen yok mu???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loran Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 [makas] oyununu oyna liaw ariana girdin diemi lam bu artistlik :P nese şaka bi yane olm neden bırakıon ne bayması diğerlerinin bunun kadar güzel olucanımı sanıon [makas] illa satcam diosan ben alırım fvjkdfls [public bir yerde oldugumuzu unutmuyoruz, adam gibi konusuyoruz, kufur etmek istiyorsak ozel mesaj kullaniyoruz, vs /bag] [Bu mesaj Baggio tarafından 15 December 2003 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 muhtemelen oyuna ilk login olaan sahis ben weya baskasi guildden cikarilicak gerci girsem aciklama yapsam cikarmazlar ama hyr yane oynamak istemiyorum icimden gelmiyor alacak olan warsa yazsin yoksa allah askina icqma falan yazin suraya yazmayin.100usd den asagiya dusmicem acc icin.karakter vs item su bu parasi da var e-bay da parasi 10 15 eurodan satiliodu 1 plat bi zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 YA ALMAK İSTEYEN BİRİLERİ YOK MU? ALOOOO[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loran Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 baggio orada küfürleri sansürledim .fsdfs yazdım onun için mesajımı deiştirme hakkına sahip deilsin oraya anlamak istiyen nasıl anlarsa anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 baçyo oyun oynadigin yok bari forumlara el atma be güzelim:) bana adam bul account satcak.enebilere 200 turklere 130 euro civari.biraz pazarlik yaparim.[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 1- Gordugun gibi editleme hakkim var, o mesajin en altina baktiginda oyle bir hakkim oldugu acikca goruluyor. 2- Neyi editledigimi senden ogrenecek degilim; bilmemnerene koyayim, babasiz sahsiyet vs. gibi (oeh ne kibarlastirdim ama yuz yillik kufurleri) seyler yaziyordu orada, fsfds falan degil.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loran Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Yazılcak çok şey war ama ... ... ...... ...... ..... .... .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Nightwish, 15 December 2003 23:33 tarihinde demiş ki: baçyo oyun oynadigin yok bari forumlara el atma be güzelim:) hline]Nightwish from NBL ne alaka?[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loran Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ya oski ne atlıon hemen lkfjdsols olm nerelerdesin gözüktün yok oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 sınavlarım vardı köpek gibi geçen hafta dün gece oyundaydım döndüm geri de xmas muabbetine server boşalcak haftaya gene tüyebilirim[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 lan dop ice seni finlelere sokan adam oyuna geri döncek sen account zatcam diyon duymayım bidaha:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 satti bile :([hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Baggio işin zor valla böle.. Allah sabır versin.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 oLum canInIz saoLsun ehe ama bana yeter yane yapiLcak eLime gececek herseyi istedigim her s2 eLDe ettim yane bir tahammuL siniri var ha rr10 olmadim o ayri mevzu kaLdirmadi bunyem harcIyamam artIk o kadar zaman gencsiniz enerjiksiniz keyfini cikartIn:)[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar