Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SATILIK EU ACCOUNT...(warden/spellcrafter)

Nightwish

Öne çıkan mesajlar

Excalibur Hibernia...rr7L1 warden ayrICa master spellcrafter war icinde ....istanbul kadıkoy olursa gusel olur fiyat miyat siz verin bakalim uygun olanini dusunurum.

(Icedguardian)

neden satacagim konusuna gelince DE yi ve WoW u bekliyorum ve acayip sekilde baydi oyun.

485815 icq numaram ulasmak isteyene.[hline]Nightwish from NBL
Sosyal ağlarda paylaş

sen niye satıon olm cinsmisin?
baymışmış, sat 2 hafta sonra daoc umu verin bana diye inlemezsen adam deilim[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

[makas] oyununu oyna liaw ariana girdin diemi lam bu artistlik :P

nese şaka bi yane olm neden bırakıon ne bayması diğerlerinin bunun kadar güzel olucanımı sanıon [makas]

illa satcam diosan ben alırım fvjkdfls

[public bir yerde oldugumuzu unutmuyoruz, adam gibi konusuyoruz, kufur etmek istiyorsak ozel mesaj kullaniyoruz, vs /bag]

[Bu mesaj Baggio tarafından 15 December 2003 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen oyuna ilk login olaan sahis ben weya baskasi guildden cikarilicak gerci girsem aciklama yapsam cikarmazlar ama hyr yane oynamak istemiyorum icimden gelmiyor alacak olan warsa yazsin yoksa allah askina icqma falan yazin suraya yazmayin.100usd den asagiya dusmicem acc icin.karakter vs item su bu parasi da var e-bay da parasi 10 15 eurodan satiliodu 1 plat bi zamanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

1- Gordugun gibi editleme hakkim var, o mesajin en altina baktiginda oyle bir hakkim oldugu acikca goruluyor.
2- Neyi editledigimi senden ogrenecek degilim; bilmemnerene koyayim, babasiz sahsiyet vs. gibi (oeh ne kibarlastirdim ama yuz yillik kufurleri) seyler yaziyordu orada, fsfds falan degil.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nightwish, 15 December 2003 23:33 tarihinde demiş ki:
baçyo oyun oynadigin yok bari forumlara el atma be güzelim:) hline]Nightwish from NBL

ne alaka?[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+

multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

sınavlarım vardı köpek gibi geçen hafta
dün gece oyundaydım döndüm geri de xmas muabbetine server boşalcak haftaya gene tüyebilirim[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...