zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Geçen cuma Rıhtım'a doğru yürüyoruz bi' arkadaşımla birlikte. Gaztecilere gittik dergi fln sorduk. Sonra midye yedik 2 tane otobüslere doğru yürürken etrafı izliyordum bi' baktım KAPLAN BAŞLI BİR ÇOCUK!! Çığlık attım, artı zıpladım yerimde, arkadaşı çekerek kalkan yaptım kendime:D Tüm Kadıköy cemaati bana baktı o an nasıl utandım anlatamam :utaniem: Çocuğa tekrar baktımda o üstünde kaplan başı fln olan çantalardan birini kafasına geçirmiş. Çok gergindim o gün o yüzden korktum galba.[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 demek o sendin :)[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bu arada çığlık derken yüksek sesli küfür demek istedim:D[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 hay a.s mi dedın :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 lol :lol:[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 böyle durumlarda milletimizin verdiği tepki zaten ya ANANSIKİSMz ya da HÖÖYT oluyo[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ben hasssssssssssss diye bi tepki verirdim ..[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Zaten ya aha ya.ra yedik yada hööst or.spu çocuğu oluyor :D [Bu mesaj Moncain tarafından 30 December 2003 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 türkçemizin üstün yaratıcılığı nedenile bu muhabbet bitmez :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bitmesin zaten:D bu arada herkes(z) küfür kısmına kaymış :D[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Natural Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 valla alabora ya ilk bindiğimde bi yusuf yusuf olmuştum 3 kere döndürürken laf şu şekil de -hassstııırr,hastıııır,haaaaaaaaastıııır...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Zaten türkçe çok tehlikeli bi dil. Her kelimeyi biraz düşünsen bi tarafa çekersin :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315
Natural Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 kesinlikle evet :D +1[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Çok boktan durumlar onlar ya eheh bir iki ay gitme kadıkoye :P[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 :-)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Fanta ve altın kanatlı adam reklamından ders almadınmı. Hani arkadaşları kafaya alıyolar çocuğu.. Hayatta bida dillerinden düşemezsin şimdi hehe[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 fıs rezil oldum dediğin şeye bak.ben taksimde yanımdki kızla konuşurken elektrik direğine vurup kafayı yere düştüm,tam düşerken "aassstir"diye çığlık attım,sonra kalkmaya çalışırken yine düştüm.re böyle olur![hline]tık! benim hala umudum var.
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 vay be dogmeat seninki tam aşmış bi olay helal olsun ben olsam kimlik falan değiştirirdim hatta direk kendimi deiştirirdim :D[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 eheh.. gene hiç bir şeymiş... Ben 300 kişinin arasında(parkta) 20-30 hızla giderken zincirim koptu,arabaya kafalama daldım(Kaporta yamuldu allahtan kafamda kask vardı :D) Arabanın sahibi gelmeden ve ıslık çalarak; *!vınnnnnnnnn* hehe :) Bisikletle felan hareket yaparken rezil olmak süper oluyor,tavsiye ederim (Gerçi artık alıştık :P)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Daha beteri var... Metroda yürüyoruz.İçmişiz biraz taksimden levent'e gidecez.Bomboş kimseler yok önümüzde.Neyse merdivenlerden indik.Arkadaş "Olm ben çok kötüyüm kuscam galiba..." dedi bende... "Kus abi kimse yok..." dedim... Adam bir kustu iç organlarıda çıktı sandım... "Oha mnakym için mi çürüdü lan OHA OLM BAKSANIZA LAN YIĞIT KUSTU HAHAHAHAH..." "*IK MI YEDIN OLM BU NE BIÇIM KUSMUK BÖYLE UAUHAUHAUH." Sonra "Sessiz biraz..." diye bir ses duyduk arkamıza baktık.Arkamızda bir kalabalık var meğersem taksim'e gelenlerin indiği yerde duruyormuşuz, gidiş tarafında bekleyenlerde ses'e gelip toplanmışlar arkamızda. Felaketti rezil olmuştuk 30 kadar insana... Birde ölüm sessizliği olmaz mı ondan sonra...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 tanımıom arkadası deyıp kaybolsaydın :)[hline]
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ben o arkadaşın yerinde olsam sana kızardım. yani gerçekten kaplan görsen çocuğu siper edecen.hatta ısırsa bırakıp kaçacan.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 huaehaeu geber lan sefil bu az bile sana zlorwf...senle okulda hesaplasıcaz bu arada unutmadım..bu sözü ezberleticem sana " insanların güvenini kaybetmektense, ..... kaybetmeyi tercih ederim"[hline]Yepyeni süper bi site... www.geyikzone.com.tr.tc Sap geldim sap gidicem...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Dogmeat allahın sopası yok tabi[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
bonussimo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 said: Aket-Atum, 31 December 2003 10:47 tarihinde demiş ki: Dogmeat allahın sopası yok tabi[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather war war war war[hline]
Öne çıkan mesajlar