kezzap Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 BEnim bir konuda sorum olucak.Bu baslangicta sadece skill cap toplaminin 100 olmasini nasil ayarliyoruz.Yani diger skllerin 0 olmasini nasil gerceklestircez.?Yardim bekliyorum saolun...[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezzap Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Ya birde Tp scrpiti varmi??Varsa onuda alabilirim sevinirim baya :P[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Skillcap 'i spheretables.scp dosyasından ayarlıyorsun...[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 skill capi değil başlarken defaultta 5454 skill ile başlıyorsun bu olayı sphere.ini den düzeltebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bunlari bosuna yazmisim heralde, bakan olmadigina gore.. MAXBASESKILL=xx.x Yeni bir charin tum skillerine random dagitilacak puan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 :)[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 :-p bosuna yazmısın sayın Bacyo :rock:[hline]†PePeLeK SeVeR† :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar