Arnor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Ewt bu oyun nasıl bişey... RPG mi acaba??? Oyayan arkadaşlardan yorum bekliyorum sitesinden bişey anlamadım... -------------------------------- Oyun oynayan adamın hali başka olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirvan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 ben oynadım baya ıgrenc alma japon rpg sı ıgrenc japon işlerinden nefret ediyorum şu herifler frp ye bulaşmasın pls[hline] Keep the Faith in Me! I Will Not Let U Down! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 tövbeler tövbesi amerikalılar yapmış japonların ne ilgisi var? :) diablo 2'nin squad'lı olanı ama japon mitolojisinde geçiyor. demosunu oynamıştım hoşuma gitti ama alma fırsatım olmadı. rpg denemez, aksiyon/char building denebilir. herşeyiyle diablo 2'yi anımsatıyor ama lod'u düşünmezsek daha bile iyi olabilir.[hline]BY MUTIES FOR MUTIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Saolun bi de demosuna bakiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 çok çok kötü bi oyun. ucuz bi taklit sadece.[hline]change...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Diablo tarzına aşıksan al dene ama tavsiye edilebilecek bir oyun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 alma alma alma! çok kötü 1 oyun. diabloyu çok sewmeme rağmen hiç beenmedim.bu tip bişi arıosan dungeon siege dene çok sufer[hline]Chucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 diablo seviosanız ondan önce dungeon siege alın bence..[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirvan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 said: Sam, 30 Nisan 2002 03:18 tarihinde demiş ki: tövbeler tövbesi amerikalılar yapmış japonların ne ilgisi var? :) diablo 2'nin squad'lı olanı ama japon mitolojisinde geçiyor. demosunu oynamıştım hoşuma gitti ama alma fırsatım olmadı. rpg denemez, aksiyon/char building denebilir. herşeyiyle diablo 2'yi anımsatıyor ama lod'u düşünmezsek daha bile iyi olabilir.[hline]BY MUTIES FOR MUTIES her neyse o zaman japon mitolojisinden nefret ediyorum :)[hline] Keep the Faith in Me! I Will Not Let U Down! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bunu alsam mı acaba karar veremedim.. durduk yerde nerden çıktı dersniz, kenshin gazı bir, ikincisi de vaktinde alacaktım ama alamadım, aklımda kaldı. dungeon siege daha iyi denmiş ki bazı iyi özellikleri yüzünden tahammül edebildiğim kötü bir oyundu, (nasıl bitirdim anlamış değilim gene de) fakat throne of darkness'ın demosu hayli hoşuma gitmişti. diablo 2'den baymışken hepten bunu denesem mi diyorum? hem diablo 2'de katana ve samuray zırhı kullanamamanın acısı halen yüreğimde.. "kenk alma piliz ivraaanç" derseniz tersine gidicem, babs'ların tavsiyesinin tersine gitmek gerek zira.. :)[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 oyun berbat değil gene oynanır ama iyide değil oyunu bitirince credits felan çıktı Programmers : Barış Yaman ve Fahri Tuncer (gevurlarda var aralarında) Tool Programmer : Barış Yaman (tek başına)[hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar