s_sinan Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ilk orarak nebula tarfı gulid sistemi lazım normal olan ek olarak on=@click IF (<=1) sayua 07A1,2,0,eng [] RETURN 0 ENDIF burada sadece guild ismi yazıror bi de nebula da da olan lakap lı sistem guild stone da var fakat gorunmesi için ne eklemem gerekiyor... 2.bag box vs... bunların tek click te içindeki item sayisini gorstermesini kapatabilirmiyiz. 3.create food buyusunde cıkan itemleri nasıl cantaya dusurebilirim.. aynı şekilde balık tutmada da nasıl cantaya dusurabilim balıkları 4.stat loss sisteminde sorun var sanırım On=@death if (>5) if (&02000000) src.str=( - 2) src.dex=( - 2) src.int=( - 2) else return 0 endif endif 5. poisoning cure de nebula da ki sisteme benzer bişliler yapmak istiyorum death disinda digerlerini an nox layabilmesini istiyorum [events e_poisoningfix] //*Eventi ekleyiniz spheretables.scp ye. on=@spelleffect //*****Buyu Yediginde...*** if == 20 //***IN NOX*** poison //Zehirleme derecesi skill e gore// return 1 //*******Basa Donsun ELSE //****Kontrolu bitti //***Poisoning Fix(MAGERY FIX *AN NOX*)**// if == 11 //An nox büyüsü aktif oldugunda IF > //Poison Etkisi ile mageryi kontrol etsin src.action=-1//Eger kontrol basarisiz ise fizzle olsun RETURN 1//basa donsun 6.trapped poch bi turlu calıs madı neden acaba [ITEMDEF i_pouch_trapped] DEFNAME=i_pouch_trapped NAME=Trapped Pouch ID=09b0 WEIGHT=5 RESOURCES=14 i_ingot_gold FLIP=1 SKILL=tinkering CATEGORY=UnderRealm SUBSECTION=Swords SKILLMAKE=BLACKSMITHING 60.5 RESOURCES2=10 i_ingot_gold ON=@CREATE COLOR=0312 ///// bu kısımı event olarak ta ekledim sphere tables direk te ekledim bişi olmadı ?? on=@spelleffect if (==38) && effect 3,i_fx_explode,3,25,1 sound snd_spell_explosion damage 45 consume 1 i_pouch_trapped return 1 endif 7.moongate de de belli araklıklarda kullanmasını istiyorum yani moongate uzerinde dururken 10 sn araklıklarla menu gelsin istiyorum on@step nasıl ayarlamam gerek yada baska bi tiger mi kullanacagım 8.food sisteminde de bi sorun var sanırım [events e_food] ON=@LOGIN SRC.F_FOOD [FUNCTION F_FOOD] IF !() NEWITEM=I_FOOD_TIMER ACT.EQUIP ACT.CONT= ENDIF [ITEMDEF I_FOOD_TIMER] NAME=FOOD TIMER ID=i_worldgem_bit TYPE=T_EQ_SCRIPT WEIGHT=0 LAYER=layer_special ON=@Create ATTR=08010 TIMER=3600 ON=@Timer IF 0=1 TIMER=3600 ELSEIF (=C_GHOST_MAN)||(=C_GHOST_WOMAN) TIMER=3600 RETURN 1 ELSEIF 0=0 CONT.HITPOINTS=+(-5) CONT.MESSAGE * Acliktan Basi Doner * CONT.EFFECT=3,0375A,6,15,1 TIMER=15 RETURN 1 ELSEIF 0<2 CONT.HITPOINTS=+(-4) CONT.FOOD=-1 CONT.MESSAGE * Acliktan Basi Doner * CONT.EFFECT=3,0375A,6,15,1 TIMER=12 RETURN 1 ELSEIF 0<3 CONT.HITPOINTS=+(-3) CONT.FOOD=-1 CONT.MESSAGE * Acliktan Olmek Uzeredir* CONT.EFFECT=3,0375A,6,15,1 TIMER=9 RETURN 1 ELSEIF 0<4 CONT.HITPOINTS=+(-2) CONT.FOOD=-1 CONT.MESSAGE * Acliktan Olmek Uzeredir* CONT.EFFECT=3,0375A,6,15,1 TIMER=6 RETURN 1 ELSEIF 0<5 CONT.HITPOINTS=+(-1) CONT.FOOD=-1 CONT.MESSAGE * Acliktan Olur * CONT.EFFECT=3,0375A,6,15,1 TIMER=3 SRC.hits=0 RETURN 1 ELSE CONT.FOOD=-1 CONT.SYSMESSAGE Karniniz Acikmaya Basladi... TIMER=3600 RETURN 1 ENDIF 9.son olarak polymorp da ilk once polymorp olunca ne olursan ol body man oluyor ikinci defa basınca istedigine donusuyor renk te koyu kahverengi gibi bişi oluyor sorun ne olabilir baya arastırdım fakat bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 kimse yardim etmeyecek mi ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 1-Nebula tarzı guild sistemi neyin nesidir bilmeden bişi söleyemem.. 2-Bunu bag türü itemlere ON=@CLICK triggerı ekleyerek yapabilirsin..ya da direk itemclick triggerında type check ederek. 3-Bunun icin bişi diyemem. Bakmam lazım. Yapılan food herhangi bi şekilde src ye baglı parametre iceriyorsa, onunla yapabilirsin.. 4.O script sadece oyundayken save alınmıs charlara işler. 02000000 flagından dolayı.. 5-Nebulada nasıl bilmiyorum ama bu script epey bi yanlış. IF/ELFE-IF/ELSE ler yanlıs kullanılmıs bi kere. 6.Tam bakamadım ama eventı düzgün eklediginden emin misin? 7-Item equip etitirp timerını 10 yap. Adamda item yoksa actır menuyu, varsa bişi yapma.. 8-Nası bi sorun var? Sorunu tam olarak yazarsan ona göre bakarız. 9.Bunu da menulerden deiştir..Buglı demek ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolver Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 statloss'u -2 vs. gibi komutlar yerine o -2'leri bir function olarak ver ve src.strloss vs. gibi yap orayi duzelir. ben kendi scriptimde ole yaptim super oldu. :)[hline]evolve or die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ilk orarak nebula tarfı gulid sistemi lazım normal olan ek olarak ( nebula tarfı şu guild uyelerine verilen title yani lakap ornek guild ismi "ali gel" adamın lakapı "super" o zaman [ super, AG ] ali gel yani.. şeklinde oluyor ama bunu nasıl gosterimde uygulayabiliriz... on=@click IF (<=1) sayua 07A1,2,0,eng [] RETURN 0 ENDIF burada sadece guild ismi yazıror bi de nebula da da olan lakap lı sistem guild stone da var fakat gorunmesi için ne eklemem gerekiyor... 2.bag box vs... bunların tek click te içindeki item sayisini gorstermesini kapatabilirmiyiz. 3.create food buyusunde cıkan itemleri nasıl cantaya dusurebilirim.. aynı şekilde balık tutmada da nasıl cantaya dusurabilim balıkları 4.stat loss sisteminde sorun var sanırım On=@death if (>5) if (&02000000) src.str=( - 2) src.dex=( - 2) src.int=( - 2) else return 0 endif endif 5. poisoning cure de nebula da ki sisteme benzer bişliler yapmak istiyorum death disinda digerlerini an nox layabilmesini istiyorum [events e_poisoningfix] //*Eventi ekleyiniz spheretables.scp ye. on=@spelleffect //*****Buyu Yediginde...*** if == 20 //***IN NOX*** poison //Zehirleme derecesi skill e gore// return 1 //*******Basa Donsun ELSE //****Kontrolu bitti //***Poisoning Fix(MAGERY FIX *AN NOX*)**// if == 11 //An nox büyüsü aktif oldugunda IF > //Poison Etkisi ile mageryi kontrol etsin src.action=-1//Eger kontrol basarisiz ise fizzle olsun RETURN 1//basa donsun 6.trapped poch bi turlu calıs madı neden acaba. aynen bu şekilde koydum spehere tablese calismadi ayirip events hale getirip ekledim yine calısmadı [ITEMDEF i_pouch_trapped] DEFNAME=i_pouch_trapped NAME=Trapped Pouch ID=09b0 WEIGHT=5 RESOURCES=14 i_ingot_gold ON=@CREATE COLOR=0312 ///// bu kısımı event olarak ta ekledim sphere tables direk te ekledim bişi olmadı ?? on=@spelleffect if (==38) && effect 3,i_fx_explode,3,25,1 sound snd_spell_explosion damage 45 consume 1 i_pouch_trapped return 1 endif 7.moongate de de belli araklıklarda kullanmasını istiyorum yani moongate uzerinde dururken 10 sn araklıklarla menu gelsin istiyorum on@step nasıl ayarlamam gerek yada baska bi tiger mi kullanacagım // bunu biraz acıkca yazarsanız sevinirim 8.food sisteminde de bi sorun var sanırım sorun duzensizce yazılar geliyor karısık olarak ilk once aclıktan olmek uzeredir geliyor sonra aclıktan bası doner yazıyor aclıktan olur yazıyor fakat olmuyor felan işte.... [events e_food] ON=@LOGIN SRC.F_FOOD [FUNCTION F_FOOD] IF !( NEWITEM=I_FOOD_TIMER ACT.EQUIP ACT.CONT= ENDIF [ITEMDEF I_FOOD_TIMER] NAME=FOOD TIMER ID=i_worldgem_bit TYPE=T_EQ_SCRIPT WEIGHT=0 LAYER=layer_special ON=@Create ATTR=08010 TIMER=3600 ON=@Timer IF 0=1 TIMER=3600 ELSEIF (=C_GHOST_MAN)||(=C_GHOST_WOMAN) TIMER=3600 RETURN 1 ELSEIF 0=0 CONT.HITPOINTS=+(-5) CONT.MESSAGE * Acliktan Basi Doner * CONT.EFFECT=3,0375A,6,15,1 TIMER=15 RETURN 1 ELSEIF 0<2 CONT.HITPOINTS=+(-4) CONT.FOOD=-1 CONT.MESSAGE * Acliktan Basi Doner * CONT.EFFECT=3,0375A,6,15,1 TIMER=12 RETURN 1 ELSEIF 0<3 CONT.HITPOINTS=+(-3) CONT.FOOD=-1 CONT.MESSAGE * Acliktan Olmek Uzeredir* CONT.EFFECT=3,0375A,6,15,1 TIMER=9 RETURN 1 ELSEIF 0<4 CONT.HITPOINTS=+(-2) CONT.FOOD=-1 CONT.MESSAGE * Acliktan Olmek Uzeredir* CONT.EFFECT=3,0375A,6,15,1 TIMER=6 RETURN 1 ELSEIF 0<5 CONT.HITPOINTS=+(-1) CONT.FOOD=-1 CONT.MESSAGE * Acliktan Olur * CONT.EFFECT=3,0375A,6,15,1 TIMER=3 SRC.hits=0 RETURN 1 ELSE CONT.FOOD=-1 CONT.SYSMESSAGE Karniniz Acikmaya Basladi... TIMER=3600 RETURN 1 ENDIF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 1-Nebula tarzı guild sistemi neyin nesidir bilmeden bişi söleyemem.. 2-Bunu bag türü itemlere ON=@CLICK triggerı ekleyerek yapabilirsin..ya da direk itemclick triggerında type check ederek. 3-Bunun icin bişi diyemem. Bakmam lazım. Yapılan food herhangi bi şekilde src ye baglı parametre iceriyorsa, onunla yapabilirsin.. 4.O script sadece oyundayken save alınmıs charlara işler. 02000000 flagından dolayı.. 5-Nebulada nasıl bilmiyorum ama bu script epey bi yanlış. IF/ELFE-IF/ELSE ler yanlıs kullanılmıs bi kere. 6.Tam bakamadım ama eventı düzgün eklediginden emin misin? 7-Item equip etitirp timerını 10 yap. Adamda item yoksa actır menuyu, varsa bişi yapma.. 8-Nası bi sorun var? Sorunu tam olarak yazarsan ona göre bakarız. 9.Bunu da menulerden deiştir..Buglı demek ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 sayın baggio siz bu işi iyi biliyorsunuz bana kısa da olsa biraz fikir verirmisiniz yadımınız gerek baska kime nedendir ilgilenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 yahu şu yazdıklarıma cevap yazacak kimse yok mu bu kadar mı acizsiniz yok sa bu kadar mi ilgileniyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Ceday cevap vermis diye ellemedim, aciz isem yardim istemezsin bu kadar basit, sinir etmeyin insani ya. Para aliyoruz da yukumluyuz sanki size yardim etmeye, tesekkur edeceginize yaptiginiz muameleye bak. Hasbinallah.. Guildde olan ve title verilmis bi adamin memorylerini incele save'den, orda hangi memorynin hangi propertysinde yaziyosa scriptten onu yazdirirsin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar